NIE - to by była czysta głupota. Teraz musimy się utrzymać.
rozrabiaka - nie ma za co chwalić ale jednak nie ma dramatu. Zajęliśmy 9 miejsce w lidze mając do końca szanse na pierwszą 8. Gdybyśmy wygrali mecz z Koroną Stawowy byłby spoko a teraz jest do natychmiastowego zwolnienia? Nie!!! Nie ma sukcesu ale nie ma też totalnej porażki. Przypomnijcie sobie poprzednie sezony gdzie z lepszym składem spadaliśmy z ligi albo utrzymywaliśmy się w niej cudem. Teraz spadek byłby cudem, wrócił Saidi i Nowak i będziemy punktować. A po sezonie powinien przyjść ktoś lepszy od Stawowego. Nie ma co mówić o tym co Stawowy zepsuł bo jednak od 7 drużyn jesteśmy lepsi czyli nie jest dobrze ale nie ma tragedii.
-
-
Natychmiastowa dymisja Wąsciecha Stawowego (ankieta)
NIE
Przed meczami z PBB i Widzewem był sens według mnie bo może zadziałałby efekt nowej miotły i awansowali yśmy do 8 ale teraz nie ma to sensu. Trzeba znaleźć trenera na następny sezon ale końcówkę dograć Stawowym bo w spadek nie wierzę. Tak więc odpowiedz NIE.
TAK!!! mamy dwa tygodnie przerwy może ktoś to poukłada bo titki takę na swojej połowie to i ja mogę grać jestem zawiedziony czekam na trenera z jajem i z klasą!!!
Absurd! Byłem na meczu, to nie wina trenera, że Korona to murarze, a nasi nie znaleźli na nich sposobu, aby ich dobić. Stawowy to świetny trener i należy mu się podwyżka i nowy kontrakt.
NIE
obojetne Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> NIE
>
> ...bo mógłby na szybko wskoczyć Hajto albo
> Stokowiec a tego bym nie zdzierżył.
Dlaczego byś Stokowca nie zdzierżył? Abstrahuję oczywiście od tego, że zmianę przed końcem sezonu na kogokolwiek rónież uważam za niedopuszczalną.
Chwostek Napisał(a):
> Absurd! Byłem na meczu, to nie wina trenera, że
> Korona to murarze, a nasi nie znaleźli na nich
> sposobu, aby ich dobić. Stawowy to świetny
> trener i należy mu się podwyżka i nowy
> kontrakt.
nie no, to już są jaja.
wkurwienie zamieniło się na uśmiech politowania... kurwa my powinniśmy zapewnić sobie miejsce w ósemce już 3 mecze temu! a ten mecz tylko pokazał naszą bezradność i bezsensowną taktykę Stawowego (bo tiki-taką bym tego nie nazwał).
jedyne co należy się Stawowemu to solidny kop w dupę.
Bardzo kusi, żeby powiedzieć "tak", ale jednak przyda się pełna demitologizacja Stawowego.
Chwostek Napisał(a):
> Absurd! Byłem na meczu, to nie wina trenera, że
> Korona to murarze, a nasi nie znaleźli na nich
> kontrakt
Nie wina trenera? Nie win.a zawodników? To czyja? TAK to wina Prezesa bo zakontraktował takiego trenera i takich zawodników!
asne ,zawsze winny się znajdzie tylko nie WS!!! Trzeba było Chwostku posłuchac trenera megalomana w czwartek po treningu!
> Byłem na meczu, to nie wina trenera, że Korona to murarze, a nasi nie znaleźli na nich sposobu, aby ich dobić.
Fakt, to nie wina trenera, że na każdego przeciwnika ma jedną taktykę, która się nie sprawdziła ani z Podbeskidziem ani z Widzewem ani z Koroną.
Chwostek Napisał(a):
> Absurd! Byłem na meczu, [b]to nie wina trenera, że
> Korona to murarze[/b], a nasi nie znaleźli na nich
> kontrakt.
Tekst roku :D
Nie.
Dograć sezon do końca.
Glupia ankieta- Stawowy odchodzi i tak - a trenera na jego miejsce nie mamy jak znam zycie.
Jeśli przyjdzie trener zagraniczny - tak.
NIE
zdecydowanie tak po sezonie,
teraz, szczerze mówiąc nie wiem
nie. utrzymać sie - utrzymamy. a potem sam odchodzi, w końcu [i]nie wypadł kozie spod ogona[/i], swój honor ma i nie rzuca słów na wiatr.
izbik Napisał(a):
> Glupia ankieta- Stawowy odchodzi i tak - a trenera
> na jego miejsce nie mamy jak znam zycie
Stawowy to pinokio po czym więc wnosisz że odchodzi? Facet najpierw pierdoli (dokładnie po derbach) że za wynik odpowiada on i prosi by wiadro pomyj wylewać na niego a nie piłkarzy. Mija kilka kolejek, Filipiak powiedział co sądzi na co Stawowy odpowiada że nie wypadł kozie spod ogona i nie pozwoli na siebie wylewać pomyj...
Po treningu pierdoli że Bernhardt już nigdy nie zagra w Cracovii po czym Bernhardt jest w kadrze na Koronę. To samo było jeśli dobrze pamiętam z Nykielem .
W jego przypadku było mnóstwo innych historii w których pierdolił jedno a robił drugie także to że odejdzie z Cracovii sam i do niej nie wróci można między bajki wsadzić. Do póki będzie go chciała Cracovia a on nie dostanie kontraktu za wyższe pieniądze w innym klubie do póty będzie ściemniał że Cracovia to jego klub itd...
Wąsa nie zgolił.Ale jak zgoli łeb to niech zostanie i będzie jak Guardiola
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)