Czepiacie się Stebleckiego który przynajmniej w meczu kilka sytuacji wykreuje.
A znakomity Vlado co jak biegnie na bramkę to ja już nawet nie wstaję bo wiem co będzie? W przodzie nawet już strzelać przestał w tyle nic nie pracuje a biega ( no częściej podbiega i chodzi) 90 minut.
-
-
[24] CRACOVIA - Śląsk Wrocław 02.03.2014
jak dla mnie na duży plus oprawa:) dodatkowo miałem ubaw z kilku osób z Wrocławia, którzy siedzieli przede mną i przy ubeckich "patriotach" przełykali ze wstydem ślinę:)
na plus Mikulic, widać ogromne doświadczenie,spokój, super ustawianie się do przeciwnika i zdecydowana większość wygranych pojedynków, nawet jak przerywał kontrę to robił to po profesorsku, delikatnie a nie od razu na kartkę...
co do Sebastiana to mam mieszane uczucia, to co nie strzelił to skandal, ale po jego zejściu nie stworzyliśmy żadnej sytuacji....
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Miszczu, gorycz po porażce powoduje, że
> opowiadasz bzdury. Nie ma czegoś takiego jak
> "nawet" Śląsk, oni są bardzo mocni kadrowo
> (zobacz sobie, kto nie grał: Mila, Pawelec...).
> Natomiast jeśli Bomber to jest wiślacka
> prowokacja, to ja też jestem wiślacka
> prowokacja, bo zgadzam się z nim w 100%
> A fakt, ze miller jest @#$%& niczego tu nie
> zmienia.
Może i są mocni kadrowo ale mają ogromne problemy, nie wygrali w 9 meczach z rzędu i oczywiście przełamanie przyszło na Cracovii. Nie zdziwię się jeśli teraz będą mieli kolejną serię bez zwycięstwa.
A co do postu Bombera, serio zgadzacie się z tym fragmentem?
Dajemy się psom i ich świcie
> wypuszczać jak gówniarze. Zamiast ignorować i
> olać ciepłym moczem napinamy się jak nie
> przymierzając Szpilka przed pojedynkiem z
> Jenningsem. Co z tego mamy? [b]Poza tym, że cała
> kibicowska brać ma z nas polew[/b]? Czy Lech, Arka
> albo Polonia Warszawa robią taką popelinę na
> swoich stadionach? Ludzie ocknijcie się.. Dziwi
> Was, że psy szczekają, że [b]mamy kompleksy[/b]? Bo
> mnie to nie dziwi..
Przecież to typowa wiślacka gadka. To samo można było inaczej sformułować bo co do meritum się zgadzam. Doping był poniżej poziomu przyzwoitości...
motorycznie to jedno, ale jak nie mają sił biegać to czemu sobie piłkę wypuszczają na taką odległość że jej dogonić nie mogą, przecież to jakieś kuriozum jest, co do 2 połowy i dopingu, to ja rozumiem 2-5min ale pozostałe 40 wypadałoby dopingować klubowi, którego się jest kibicem, swoją drogą na młynie część ludzi to poważnie ułomna chyba jest, jak można stać przed gniazdem słuchać poleceń i ich nie rozumieć, szok
Oni niestety grają tak jak potrafią a wizytówką ich "umiejętności" było zagranie Dudzica.Jeśli to jest zespół to chyba tylko "zespół downa" .Odnośnie tzw. dopingu to osobiście nie pogodzę się z tym , że z bluzgania na obcy , nieistotny dla nas klub czyni się cnotę zamiast skoncentrować się na wspieraniu własnej drużyny choćby nawet patałaszyła tak niemiłosiernie jak nasza teraz .Pisząc "patałaszenie"mam na myśli całokształt który określają wyniki meczów.
pasiasty68 Napisał(a):
> Oni niestety grają tak jak potrafią a
> wizytówką ich "umiejętności" było zagranie
> Dudzica.Jeśli to jest zespół to chyba tylko
> "zespół downa" .Odnośnie tzw. dopingu to
> osobiście [b]nie pogodzę się z tym , że z
> bluzgania na obcy , nieistotny dla nas klub czyni
> się cnotę zamiast skoncentrować się na
> wspieraniu własnej drużyny[/b] choćby nawet
> patałaszyła tak niemiłosiernie jak nasza teraz
> .Pisząc "patałaszenie"mam na myśli
> całokształt który określają wyniki meczów.
I o to właśnie chodzi... Niektórzy chyba powinni się zastanowić czy są bardziej pro-Cracovia czy anty-wisła...
Miszczu2007 Napisał(a):
> Agnan przecież Bomber to jakaś wiślacka
> prowokacja. Fakt, że za dużo było tego
> antydopingu ale to było jakoś uzasadnione tym,
> że Miller zamknął im trybunę a nam cały
> stadion na 2 mecze za mniejsze przewinienie.
> Ciekawe czy teraz zamkną nam stadion. Jeśli tak
> (hehe wiadomo, że tak) to będzie to świetny
> przykład nierównego traktowania obu klubów,
> wreszcie cała Polska to zobaczy.
>
> A na boisku przegraliśmy z jedną z najsłabszych
> drużyn. Skoro nie wygrywamy nawet ze Śląskiem
> to zdobędziemy jedynie 3 pkt na Widzewie no i
> jeszcze Górnik gra teraz fatalnie ale na
> pierwszą ósemkę własnie zaprzepaściliśmy
> szanse.
Rzecz w tym, że to właśnie nasz kocioł idealnie dał się wypuścić na wiślacką (millerowską) prowokację. Teraz burek wojewoda pokaże jaki jest niezłomny w walce z kibolami i zamknie stadion argumentując, że łagodne traktowanie kibiców jest zaproszeniem do łamania prawa i tylko z szacunku dla dobrej roboty kotła (która też była) nie wskażę paluchem czyja to będzie wina. Jeśli zadałeś sobie trud by wysłuchać uzasadnienia decyzji to zapewne doskonale wiesz, że taką furtkę sobie zostawił. Zastanów się trzy minuty i napisz proszę czy jak słyszysz wiślackie napie*rdalanie na Cracovię to czujesz smutek, że nas obrażają czy raczej masz satysfakcję, że burkom żal dupę ściska i muszą się wyżyć? Zapewniam Cię, że słysząc nasz dzisiejszy doping boki zrywają z radości, że my chodzimy wku*wieni. W sytuacji gdy jesteśmy ewidentnie kopani w dupę przez wojewodę sugeruję zamiast bezmyślnie oddawać kopniaka, za którego zostaniemy ukarani włączyć zdrowy rozsądek i przemyśleć jak mu oddać w białych rękawiczkach ale tak, żeby zabolało. Są inne sposoby i może zamiast plugawić sobie gardła "wisłą" zastanówmy się wspólnie jak utruć dupę wojewodzie?
Może jakiś oficjalny wniosek od karnetowiczów o zwrot pieniędzy za dwa mecze, których nie mogliśmy obejrzeć ze względu na nałożenie na nas kary niewspółmiernej do przewinienia? Przypuszczam, że są pośród forumowiczów mądre głowy, które mogą podpowiedzieć jak to wygląda od strony formalno-prawnej? Oczywiście finansowo nic nie wskóramy ale na oficjalne pisma wojewoda ma obowiązek odpowiedzieć. A jeśli chociaż połowa karnetowiczów wyśle takie wnioski to będą mieli robotę zapewnioną do świąt wielkanocnych. A jak nam odpowiedzą to napiszemy odwołania, na które też trzeba będzie odpowiedzieć i znowu robota do wakacji.. Kary za to nie dostaniemy a wku*wienie wojewody i jego świty będzie co najmniej porównywalne do naszego dzisiejszego wścieku.
>
> A co do postu Bombera, serio zgadzacie się z tym
> fragmentem?
>
> Dajemy się psom i ich świcie
> > wypuszczać jak gówniarze. Zamiast ignorować
> i
> > olać ciepłym moczem napinamy się jak nie
> > przymierzając Szpilka przed pojedynkiem z
> > Jenningsem. Co z tego mamy? Poza tym, że cała
> > kibicowska brać ma z nas polew? Czy Lech, Arka
> > albo Polonia Warszawa robią taką popelinę na
> > swoich stadionach? Ludzie ocknijcie się..
> Dziwi
> > Was, że psy szczekają, że mamy kompleksy? Bo
> > mnie to nie dziwi..
>
> Przecież to typowa wiślacka gadka. To samo
> można było inaczej sformułować bo co do
> meritum się zgadzam. Doping był poniżej poziomu
> przyzwoitości...
Masz rację.. to typowa wiślacka gadka a moim marzeniem jest by zamknąć im pyski i nie dawać argumentów a śpiewając wtsk tego nie osiągniemy. Co do przyśpiewki o ubeckich patriotach uważam, że trafiona w punkt i absolutnie najlepsza antyubecka. Może zamiast wtsk warto max dwa razy w meczu zaśpiewać merytorycznie właśnie o ubekach?
No jak Wisła po nas ciśnie to czuję zdenerwowanie z tego powodu i oni denerwują się jak my ciśniemy po nich, chyba proste. Dzisiaj było tego zdecydowanie za dużo ale żeby pisać o kompleksach i pośmiewisku to wg mnie przesada.
Jak tam gts coś sobie bredzi to po mnie to spływa, nie denerwuje mnie to szczególnie.
Bomber poczytaj parę tematów, tam jest wszystko odnośnie odszkodowania za karnet, lub raczej szansach na to, mamy takie prawo że można coś tam wymyślić podpisać się jako wojewoda, a później obronić się jakimś paragrafem, który jest tak mglisty że wszystko pod niego podejdzie i już masz wynik walki o sprawiedliwość, z jednym się nie zgodzę, jak ktoś chce przyjść na stadion (przeciętny zjadacz chleba, bez aspiracji by o sobie mówić jako fanatyk) to przyjdzie dla ładnej gry a nie dla tego że ładnie śpiewają, to ma w tv
Akcja z racami to ciekawy eksperyment. Zobaczymy jak zareagują różne instytucje jak Komisja Ligi, milicja i ten funkcjonariusz od decyzji.
Po raz kolejny udowodnimy że mamy inną taryfę, zbierzemy w d gdy innym odpuszczają.
I DOBRZE.
Prawdę trzeba mówić zawsze i pewne sytuacje dosadnie oceniać.
BEZ WZGLĘDU NA KOSZTY
A śpiewka o ubecji super zamknęła buzie fanatykom innego reżimowego klubu.
Oprawa na wielki +
a jak komuś się nie podoba to przed TV
Pozdrawiam
Jak się podoba to zresztą też przed TV.
Oprawa bardzo na +
Jak wyżej, oprawa super :) Tylko, że końcówka oprawy powinna być lepsza, każdy chyba wie o co chodzi.
quentin Napisał(a):
> Bomber poczytaj parę tematów, tam jest wszystko
> odnośnie odszkodowania za karnet, lub raczej
> szansach na to, mamy takie prawo że można coś
> tam wymyślić podpisać się jako wojewoda, a
> później obronić się jakimś paragrafem, który
> jest tak mglisty że wszystko pod niego podejdzie
> i już masz wynik walki o sprawiedliwość, z
> jednym się nie zgodzę, jak ktoś chce przyjść
> na stadion (przeciętny zjadacz chleba, bez
> aspiracji by o sobie mówić jako fanatyk) to
> przyjdzie dla ładnej gry a nie dla tego że
> ładnie śpiewają, to ma w tv
Ale mnie nie chodzi o kasę. Chodzi o to żeby wysłać do wojewody kilka tysięcy oficjalnych wniosków o odszkodowanie (każdy karnetowicz wyśle pismo z wnioskiem we własnym imieniu), na które zgodnie z obowiązującym prawem BĘDZIE MUSIAŁ odpowiedzieć. Oczywistym jest, że tej kasy nie zobaczymy ale wojewoda będzie miał roboty od zaje*ania. A od każdej decyzji, którą wyda przysługuje nam jeszcze odwołanie. Przyblokuje sobie pracę biura (bo każdy taki list trzeba wpisać do korespondencji, a potem odpowiedzieć - nawet szablonem, zaadresować kopertę, ponownie wpisać do korespondencji i wreszcie wysłać) i zapewniam Cię, że wku*wi się setnie jak będzie musiał wydać taką ilość kasy na listy polecone i nadgodziny pracowników. Może wiedząc co go czeka gdy zamknie nam stadion następnym razem zastanowi się dwa razy. Nie sądzisz, że to lepszy sposób niż zdzieranie sobie gardła?
PiotrekAW Napisał(a):
> Oprawa na wielki +
>
> [b]a jak komuś się nie podoba to przed TV[/b]
>
> Pozdrawiam
A kto ci dał takie uprawnienia byś decydował za innych....po za tym w TV też słychać ;)
Po za tym:
"[b]Doping w sporcie oznacza aplauz, zagrzewanie zawodników do sportowej walki. W[/b]yraża się w wielu formach: oklaski, okrzyki, śpiewy, wywieszanie transparentów, wymachiwanie flagami, koszulkami, szalikami, uderzanie w bębny, granie na trąbkach, meksykańska fala itd. Doping ten ma bardzo pozytywny wpływ na wydolność organizmu, motywuje i dopinguje człowieka do rywalizacji i większego wysiłku a co za tym idzie do [b]lepszych osiągnięć[/b]."
Jak skuteczny jest na Kałuży to sprawdż ,że jesteśmy najgorsi u siebie .... Czyli może trzeba coś zmienić i to nie tylko u piłkarzy !?
PiotrekAW Napisał(a):
> Oprawa na wielki +
>
> a jak komuś się nie podoba to przed TV
>
> Pozdrawiam
Ciekawe, zerojedynkowe myślenie.
Tradycyjnie portal 2x45 o meczu Cracovii.
http://www.2x45.info/aktualnosci/25753/gwalt-na-futbolu-ale-goscie-mieli-paixao-wiec-wygrali-cracovia-slask-wroclaw-01/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)