Mikulić dyplomatycznie udaje Greka (może myśli, że w ten sposób zwiększy szanse na grę:))
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,15815838,Tomislav_Mikulic_nie_gra__ale_w_Cracovii_chetnie_zostanie.html
-
-
Tomislav Mikulić - witamy w Cracovii
spoko spoko .. byle do czerwca i Mikulic bedzie gral :)
.
Slapi1988 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> spoko spoko .. byle do czerwca i Mikulic bedzie
> gral :)
Chyba jak na Błonia z piłką wyjdzie. W czerwcu liga się skończy a piłkarze będą mieć wakacje.
Obawiam się że mimo chęci samego piłkarza, kontrakt nie zostanie przedłużony...
dlaczego się obawiasz ? Przyjdzie lepszy dla nowego trenera :)
zerox1906 Napisał(a):
> Obawiam się że mimo chęci samego piłkarza,
> kontrakt nie zostanie przedłużony...
Jest jeszcze opcja ,że kontrakt zostanie przedłużony .
Później przyjdzie nowy trener ,który nie będzie widział Mikulica w składzie.
6 dni później
Mikulic doooo gry!
Mikulić nie gra bo w FM nie sprawdza się w taktyce Stawa z obrońcami grającymi piłką ;) Z tego samego powodu nie grał Lacić dlatego o jego grze możemy w tym sezonie zapomnieć ;)
12 dni później
Szkoda ze trafiles na takiego trenera a nie innego. Bylbys lepsza opcja do gry niz obecni...
Ale coz...
Na konferencji usłyszeliśmy, że Mikulic jeszcze nie jest gotowy do gry i będzie gotowy na następny sezon.
Rmszar, jaja sobie robisz, czy na prawdę tak powiedział?
Leszeczku, jaja sobie robiłem po Kielcach. Teraz jestem w grobowo poważnym nastroju.
Jaja sobie robił człowiek, który głośno powiedział na konferencji, że tylko Wojciech Stawowy nas uratuje.
Nie, to były jaja z pogrzebu. On chyba nie mówił tego poważnie tylko przewidywał zakończenie myśli nieomylne go.
Mi się konferencja zawiesiła na TP w 11 minucie drugiej części i nie miałem sił na drugie podejście.
Oglądnij. Ja byłem na samej końcówce, jak Andrzej Stanowski zadawał trudne pytania.
rmszar Napisał(a):
> Na konferencji usłyszeliśmy, że Mikulic jeszcze
> nie jest gotowy do gry i będzie gotowy na
> następny sezon.
To jakim prawem nieprzygotowanego zawodnika wystawił w meczu ze Śląskiem !?
Ja bym zapytał jakim prawem w takim razie Mikulić miał czelność w meczu ze Śląskiem zagrać na niezłym poziomie, pokazując że nie ustępuje w niczym naszym kopaczom? Przecież to był jawny atak na trenera Stawowego i podważenie jego trenerskich kompetencji!
Swoją drogą to skoro Mikulić jest nieprzygotowany i nie nadaje się do gry, to co powiedzieć o większości piłkarzy z naszego zespołu, którzy na zimowych obozach byli chyba na wczasach, bo są tak przygotowani wytrzymałościowo, szybkościowo, że po prostu brak słów.
18 stron o zawodniku który zagrał w jednym meczu :D
A tak poważnie.
Zarzutem dla tego zawodnika jest to że w meczach drugiej drużyny gra piach. Tak się zastanawiam. Gdybym miał połroczny kontrakt, po jedynym i to dobrym meczu i tak nie łapałbym się nawet na ławkę gdy drużyna ma tylko jednego stopera w kadrze... Nie chciało by mi się ryzykować kontuzji w rezerwach, myślę że miałbym w głowie że i tak nic to nie da, miejsca dla mnie nie będzie.
rmszar Napisał(a):
> Oglądnij. Ja byłem na samej końcówce, jak
> Andrzej Stanowski zadawał trudne pytania.
Ale wreszcie ktoś o to zapytał bo do tej pory jak słuchałem konferencji to bardzo lubiący Stawowego
dziennikarze unikali zwykle nieprzyjemnych pytań.
Tymczasem gra obronna drużyny to wprost "kryminał trenerski";)
Matthias89 Napisał(a):
> Ja bym zapytał jakim prawem w takim razie
> Mikulić miał czelność w meczu ze Śląskiem
> zagrać na niezłym poziomie, pokazując że nie
> ustępuje w niczym naszym kopaczom? [b]Przecież to
> był jawny atak na trenera Stawowego i podważenie
> jego trenerskich kompetencji![/b]
>
I dlatego gra w rezerwach :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)