Michał Zachodny rzuca na twitterze ciekawostkami statystycznymi: Najczęściej faulowani napastnicy: [b]Rakels[/b] (42), Wilczek i Piątkowski (po 37).
-
-
Deniss Rakels - powodzenia!
knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Michał Zachodny rzuca na twitterze ciekawostkami
> statystycznymi: Najczęściej faulowani
> napastnicy: Rakels (42), Wilczek i Piątkowski (po
> 37).
To tylko potwierdza jak trudnym Napastnikiem dla obrońców jest Denis.
Dennis przede wszystkim świetnie zastawia się tyłem do przeciwnika , silnie utrzymując się na nogach i skutecznie zasłaniając tudzież przyjmując piłkę. Zwykle to skutkuje chamskim pociąganiem za koszulkę naszego napastnika. Najbardziej mi zapadł w pamięć mecz z jagiellonią, gdzie obrońca drużyny przeciwnej (Madera) non stop ściągał Dennisa do parteru, nie otrzymując ani jednego upomnienia...
W ostatnim czasie Deniss znacznie poprawił grę , widac, że ostro wziął się do pracy .Jeszcze trochę lepsza technika i oczywiście skuteczność a bedziemy mieć klasowego grajka .Jest młody i jeszcze wszystko przed Nim .(:P)
Deniss braki techniczne nadrabia właśnie serduchem do gry i ciągiem do przodu, ale obawiam się że jak poprawi wspomnianą technikę to długo z nami nie pogra.
Dlaczego wszyscy tak mają od nas odchodzić? Dlaczego inni nie mają tego problemu? To jest w waszych głowach:(
Gdy bedziemy grać o wysokie lokaty i puchary to skończy sie ten pesymizm .Gracze(:P) będę walić drzwiami i oknami .
15 dni później
Denis spóźnił się na pierwszy trening? Widziałem go 5 stycznia na balicach po 18. Przyleciał chyba z Frankfurtu.
16 dni później
Balangowicz? Popełniłem błędy, jestem już innym człowiekiem
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ekstraklasa,ekstraklasa-rozmowa-z-denissem-rakelsem,artykul,535703,1,1059.html
Czyli okres błędów mlodości juz jest za Denissem , czekamy na ciąg dalszy dorosłości .
49 dni później
Gol i cudowna asysta - naprawdę super !!!!
Brawo Deniss i dzięki !!!
Podziwiam chłopa, cały mecz zapierd... aż miło, a w 89 minucie wynik rozszczygnięty a on presing na pełnym gazie i potem jeszcze wślizg, super
pawlus17 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Podziwiam chłopa, cały mecz zapierd... aż
> miło, a w 89 minucie wynik rozszczygnięty a on
> presing na pełnym gazie i potem jeszcze wślizg,
> super
To piłkarz Cracovii, wiedział że 89 minucie przy prowadzeniu Pasów wynik nie jest rozstrzygnięty ;D:D:D
Deniss jak za najlepszych meczów jesienią, a nawet trochę lepiej - gol, asysta, pressing do końca meczu. Super.
Zmyła z przepuszczeniem piłki do Jendriska mistrzowska!
Kapitalnie się komunikuje z Erikiem a szczególnie z Kapim i Wdówką być może przekładają się na to osobiste sympatie.
Cały czas pokazuje gdzie mają mu zagrać ewentualnie aby złapać oddech i nie grać do niego tylko do Erika jak było w 2 poł.
Perfekcyjne zachowanie przy kontrze, gratulacje i oby tak dalej!
Piłkarz meczu. Brawo!!!!
Denis jest chyba jedynym udanym transferem trenera Stawowego (od sezonu w 1 lidze)
Przy wszystkich bramkach miał udział. Dla mnie najlepszy na boisku. BRAWO!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)