Tylko, że to nadal Zagłębie się cieszy z 3 punktów a my szorujemy dupami po dnie tabeli...
Tak to wygląda, że sędzia może kręcić wałki (nawet pod okiem przełożonego!?!?!), potem powiedzą, że popełnił błędy a wynik i tak zostaje.
JEBAĆ TĄ CAŁĄ MAFIĘ SĘDZIOWSKĄ!!!
-
-
Żałośni Polscy sędziowie ...
Wpier olić zakaz stadionowy przesmyckiemu za wejście na boisko i tyle w temacie :v
- Edytowany
Skupił się na zachowaniu Wdowiaka, a nie to jest przedmiotem dyskusji tylko wślizg Dąbrowskiego. A Wdówka niech się uczy, przeskakuje się i krzywo upada, wtedy symulka nie kłuje gwizdka w oczy i przechodzi on do meritum czyli faulu obrońcy.
A mówili coś o faulu na Ditiatiewie, czy to już umknęło ich uwadze?
Zdaniem Sławka obaj zawodnicy trzymali się wzajemnie i karny nie powinien zostać podyktowany.
[quote='octop' pid='1332620' dateline='1534710137']
[/quote]
Rozmyli, żeby nie było 4 kontrowersji na naszą niekorzyść.
Stefański na varze, ten to się zapisuje złotymi zgłoskami w przekrętach, kiedyś było 10 sekund na Łazienkowskiej, teraz parada obronna, człowiek do zadań specjalnych, bardzo kreatywna szmata.
[quote='octop' pid='1332620' dateline='1534710137']
[/quote]
Że wyglądało na wzajemne trzymanie i raczej dobra decyzja. Szczerze to wobec poziomu absurdu innych, ta sytuacja wyglądała jak pikuś...
[quote='sterby' pid='1332454' dateline='1534675020']
Czy Przesmycki to był taki dziwny gość pod krawatem, który chodził za plecami liniowego od strony sektora E???
[/quote]
Tak to ten.
No super. Pan Sławek coś tam powiedział ale nam to nic nie daje. 3 punkty pojechały do Lubina i pojutrze nikt nie będzie pamiętał że sędzia popełnił błąd, że Przesmycki mógł mieć wpływ na te decyzje co jest niebywałym skandalem.
Normalny klub i normalny zarząd zrobiłby aferę na całą piłkarską Polskę po tym co się stało, każdy by o tym pisał a ten pajac Przesmycki więcej do piłki by nie wrócił.
U nas jednak zarząd ma wszystko gdzieś i pozwala na robienie z Cracovii pośmiewiska.
No właśnie to dziwne, bo przezież Filipiak i Tabisz zawsze mocno przeżywają nasze porażki:
[img]http://www.reactiongifs.com/r/KZFSwGD.gif[/img]
[quote='3lvis' pid='1332626' dateline='1534711774']
No super. Pan Sławek coś tam powiedział ale nam to nic nie daje. 3 punkty pojechały do Lubina i pojutrze nikt nie będzie pamiętał że sędzia popełnił błąd, że Przesmycki mógł mieć wpływ na te decyzje co jest niebywałym skandalem.
Normalny klub i normalny zarząd zrobiłby aferę na całą piłkarską Polskę po tym co się stało, każdy by o tym pisał a ten pajac Przesmycki więcej do piłki by nie wrócił.
U nas jednak zarząd ma wszystko gdzieś i pozwala na robienie z Cracovii pośmiewiska.
[/quote]
My zawsze liczymy na kogoś a sami co? Gdyby to o Legie czy gts chodziło to ich kibice by zasypali dziennikarzy pytaniami o to na Twitter. U nas dosłownie pare wpisów....
Ogarnijmy się i pokażmy że widzimy ich wałki. Napisanie takiego Twitta trwa chwilę niech zobaczą że sporo ludzi to widzi!!!
Po pierwsze: Piszemy na twitterze, sam widziałem zapytań, do weszło i kilku dziennikarzy co najmniej z 15. Problem w tym że taki Boniek, kumpel Przesmyckiego ma wyjebane na pytania i opinie anonimowych kibiców. Jeden znienawidzony Knura zdeklarował że po urlopie temat poruszy.
Po drugie: Za coś Jakubek i jego świta pieniądze biorą. Jak trzeba komuś dokopać i zniszczyć w oczach kibiców to oficjalnego twittera chętnie używają ale jak trzeba bronić interesów klubu, zrobić coś pożytecznego to chowają głowy w piasek.
Śmieszy mnie, że znajdują się tutaj jeszcze osoby, które są w stanie ich bronić.
Żeby nie było to nie mam zamiaru tu nikogo bronić też uważam że klub mógłby coś chociaż o tym wspomnieć.
Co nie zmienia faktu że ta liczba 15 naszych wpisów i to w takim temacie jest słaba. Tam powinno być 150 naszych, wpisów, pytań itp.
Ogarnijmy to bo to żaden wysiłek... dosłownie parę chwil...
Ja tam cisnę na tw gdzie tylko mogę. Faktycznie Knura się zadeklarował, że sprawę opisze - zobaczymy czy to zrobi.
- Edytowany
[quote='Sehtan' pid='1332663' dateline='1534754497']
Ja tam cisnę na tw gdzie tylko mogę. Faktycznie Knura się zadeklarował, że sprawi ę opisze - zobaczymy czy to zrobi.
[/quote]
I bardzo dobrze robisz. Szkoda że więcej osób tak nie robi... Zamiast tracić czas na bezsensowne kłutnie...
Knura tak sam z siebie tej deklaracji nie dał. Gdyby nas było tam więcej to i siła przebicia była by większa....
A z ciekawości tylko zapytam, sam ile wpisów na ten temat na twitterze zamieściłeś xyzKSC?
- Edytowany
Tyle ile mogłem z tel. w pracy. Będę w domu coś jeszcze tam napiszę :)
- Edytowany
Boniek nawet "nie pierdnal" na nasze pytania, reszta dziennikarzy tez nic, to "dziennikarze psowi" a nie sportowi, masturbuja sie pewnie od wczoraj po meczu sasiadki
Doliczył trzy minuty
[quote='soyer' pid='1332709' dateline='1534766308']
Doliczył trzy minuty
[/quote]
W tv na zegarze widziałem dwie ale może się mylę bądź wyświetlono błędnie ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!