piotrek67 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ludzie ogarnijcie się ,na co liczycie grając
> takim składem i to jeszcze bez Edka ?!
> A W.S. nawet jakby chciał to kogo miał
> wpuścić ?
> Jak zremisujemy z GTS to będzie cud !
Z GTS nie zremisujemy, a mógł wpuścić Kitę zamiast naprawdę słabego Dudzica.
I zdjąć Budzińskiego a nie Zejdlera
-
-
Zawisza Bydgoszcz - CRACOVIA 2 : 0
3lvis Napisał(a):
> Gra w ofensywie wygladala tak jak powinna. Sporo
> sytuacji ale drugi raz z rzedu niewykorzystane
> sytuacje sie mszcza. Derby wygramy.
Przepraszam co kolega zażywa?
Pytam dlatego, że ostatnio jestem w małym dołku i chciałbym po prostu z niego wyjść.
Brak LIDERA tego zespołu . NIE MA ZAWODNIKA KTÓRY BY ,, CIĄGNĄŁ " GRĘ . Bardzo słaby mecz w naszym wykonaniu , Stawowy też średno ich motywował do gry. Chwilami wydawało mi sie że ktoś powiązał im jaja. ;/
Podoba mi sie nasza gra w ofensywie. Taktyka, pomysl na gre. To, ze dzis powinnismy strzelic cztery gole a nie mamy zadnego to juz tylko wina naszych slabych napastnikow. Trener Stawowy sam za nich goli nie strzeli. Drugi mecz z rzedu przegrywamy nie dlatego, ze jestesmy slabsi tylko dlatego, ze jak atakujacy graja Nowak, Boljevic czy Dudzic. Natomiast sama koncepcja gry jest dobra i wyglada coraz lepiej.
Trapez przegraliśmy z ostatnim zespołęm e-sy.
Nie tłumacz się słabymi zawodnikami, bo dla WS przed startem rundy byli wystarczającymi dobrymi pikarzami. No cóż, jak było do przewidzenia życie zweryfikowało jego poglądy. Fuksem awansowaliśmy, trzeba było wyciągnąć wnioski, a nie pierdolić trzy po trzy.
Echefyllides Napisał(a):
> Jeśli chcesz być w grupie mistrzowskiej, a nie
> wygrywasz z beniaminkiem to wiedz, że coś się
> dzieje. Stawowy wypad.
Przypomnę co niektórym - my też jesteśmy beniaminkiem. Nikt nie mówił że realnym celem na ten sezon jest gra w grupie mistrzowskiej, tylko spokojne utrzymanie.
Jak będziemy robić dalej takie postępy to za dwie kolejki spoczniemy na dnie i za nic nie damy się stamtąd ruszyć!
kiedy zagra Kita, czy Kapustka? sa slabsi od Boljevica? Dudzica? jakim cudem Boljevic w ogole gra. Gosc nadaje sie do 1 ligi, udowadnia to kolejny raz a Wizjoner znowu na niego stawia, wtf?
nasza przyszlosc ma byc wiazana z takimi zawodnikami? przynajmniej dalby Was nam sie przekonac ze pierwsi wymienieni sa slabsi, bo ja zwyczajnie w jego ocene nie wierze
wk.. mnie perspektywa tego pajaca w klubie, marnowany czas ktory moglby byc spozytkowany na powrot do normalnosci, a nie perdolonej tikisraki - to co Zytko zrobil w drugiej polowie to wizytowka tego klauna i jego ' tatusia'
Trzeba mieć dużo odwagi, aby wystawić w 11-stce dwóch żółtodziobów : Zejdler, Jaroszyński. I trzeba za tę odwage płacić posadą. Nie widzę Trenera Stwowwego w Cracovii. Wydaje mi się, że nie wykorzystał szansy na 3 punkty w Bydgoszczy tylko dlatego, że postawił na nowicjuszy. Dlaczego nie grał od 45 minuty Saidi i Dudzic, albo Kita? To tajemnica trenera. Bo po I połowie nie było czego bronić.... Sorry, ale mimo całej sympatii do trenera nie widzę "jaskółki nadziei"...
sama konecpcja nie jest dobra bo nie ma do niej wykonawców którzy zdobędą te bramki. Równie dobrze można powiedzieć że gdyby nie to że mamy do dyspozycji chłopów z grabiami a nie ciężką konnice to pomysł szarży na wrogą ciężką piechotę był super.
Mieliśmy parę setek a ile okazji miała Zawisza?Tak dobrze że tylko 2-0
PAS Napisał(a):
> Trzeba mieć dużo odwagi, aby wystawić w 11-stce
> dwóch żółtodziobów : Zejdler, Jaroszyński. I
> trzeba za tę odwage płacić posadą. Nie widzę
> Trenera Stwowwego w Cracovii. Wydaje mi się, że
> nie wykorzystał szansy na 3 punkty w Bydgoszczy
> tylko dlatego, że postawił na nowicjuszy.
> Dlaczego nie grał od 45 minuty Saidi i Dudzic,
> albo Kita? To tajemnica trenera. Bo po I połowie
> nie było czego bronić.... Sorry, ale mimo całej
> sympatii do trenera nie widzę "jaskółki
> nadziei"...
Zejdler jak na debiutanta zagral dobry mecz, Jaroszyński zagrał słabiutko to fakt. Jedynym jego usprawiedliwieniem jest fakt że dopiero wchodzi do tej dorosłej piłki i będzie przeplatał dobre mecze z gorszymi. Jedynym jeszcze zawodnikiem którego chciałem pochwalić to Pilarz, który również kilkaktrotnie uratował nam dupę. Reszta drużyny niestety "na minus"
Kamaz Napisał(a):
> Ja piernicze, Zejdler, Szeliga, Boljevic?! Mój
> Boże, daj żyć..
Pomyślałem to samo, na taki skład II linii nigdy bym nie wpadł, no i dlatego jestem szarym kibicem i nie rozumiem Nadtrenera.
nie z tego nie będzie - dzieci we mgle
Pasiasty92 Napisał(a):
> Echefyllides Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Jeśli chcesz być w grupie mistrzowskiej, a
> nie
> > wygrywasz z beniaminkiem to wiedz, że coś
> się
> > dzieje. Stawowy wypad.
>
>
> Przypomnę co niektórym - my też jesteśmy
> beniaminkiem. Nikt nie mówił że realnym celem
> na ten sezon jest gra w grupie mistrzowskiej,
> tylko spokojne utrzymanie.
Staw mówił, Filipiak mówił, więc zamilcz.
Z tak słabą drużyną jak Zawisza jeszcze w tym sezonie nie graliśmy. Śmiem twierdzić, że Cracovia sprzed 9 laty z Gizą, Pawlusińskim i Bojarskim rozgromiłaby ich. Przecież oni nie stosowali nawet krótkiego krycia. Cracovia miała stosunkowo dużo swobody ale za mało próbowała akcji skrzydłami, gdzie Zawisza zostawiał sporo miejsca. No i oczywiście zawalili defensywni pomocnicy, którzy łatwo pozwalali przeciwnikowi oddawać strzały sprzed pola karnego, choć przy pierwszej bramce nie bez winy jest chyba Pilarz.
Mecz ewidentnie przegrany na własne życzenie.
"Spotkanie rozkręciło się dopiero w drugiej połowie i było na pewno bardziej ciekawe niż w pierwszej, kiedy graliśmy bardzo wolno, bez agresji. Może mecz ułożyłby się dla nas inaczej, gdybyśmy wykorzystali sytuację, jaką mieliśmy na początku drugiej połowy. Później po straconej bramce na boisku praktycznie nas nie było, rządził i dzielił Zawisza, stwarzał sytuacje i mógł wygrać wyżej niż 2:0. Można powiedzieć, że dla nas to był najniższy dziś wymiar kary w Bydgoszczy ". Oto słowa |Stawowego po meczu. Praktycznie po każdym przegranym meczu jedno i to samo ! Ble, ble, ble i przegrywamy.
.
MITSUBISHI_WRC Napisał(a):
> Jednym słowem żenada,co prawda były sytuacje
> ''bramkowe'' ale nie wykorzystane. Przed derbami
> nastroje minorowe, Wisła na fali, a MY
> wiadomo...
> W Zawiszy można było zrobić naprawdę dobre
> transfery (efekty powoli widać), a u NAS jak
> zwykle.....[/b] Brakuję słów, gdzie indziej można
> a w Cracovii nie bo nie.
>
W ZAWISZY robi się transfery, a u nas SĄ (co przerwa w rozgrywkach)
GRUBE MILIONY NA TRANSFERY (wg Pana Profesora)!
I cholera nie ma na kogo wydać tych milonów. Same CIENIASY!!!
I taka subtelna jest różnica!!!
Brawo Ku**a
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)