[quote]#post1728135 A co ŁKS lepszy?[/quote]
Zależy od kogo chcesz odpowiedź i pod jakim kątem patrzeć.
Z kibicowskiego punktu widzenia ŁKS a nie te przydupasy Widzewa.
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
Chrobry ogra Wieczystą w finale
[quote]#post1728136 Według mnie jak aptekarska kasa pójdzie na Wieczystą to nie pójdzie na gts.[/quote]
Według mnie jak najdalej od ekstraklasy z 3 krakowską drużyną która się wącha z onymi i patrzyć na trybuny ma naciągana pulę kibiców na poziomie paru tysięcy.
Dodatkowo atrakcyjność dat z meczami u siebie spadnie
mam nadzieję, że wieczystej nie będzie w finale.
Grają cała drugą połowę w 10, a może i dogrywkę....
Oby Czarne Koszule to wykorzystały.
Na trybunach widać osoby identyfikuje sie jako czworonogi.
[quote]#post1728136 Według mnie jak aptekarska kasa pójdzie na Wieczystą to nie pójdzie na gts.[/quote] Nic bardziej mylnego... Dla taniej reklamy w Wieczystą nie trzeba dużo inwestować. W gts wymagania będą dużo wyższe, bo walką o środek tabeli nic nie zyska na reklamie. Potentatem aptekarskim też nie będzie jak np. producent aspiryny Bayer.
- Edytowany
@Vasago#211
Szanuję Cię i lubię z forum, ale kncern Bayer AG przeznacza rocznie około 27–28 mln euro bezpośrednio na sponsoring i prawa marketingowe. Łączne przychody klubu z wszystkich umów sponsorskich wynoszą obecnie około 60–66 mln euro na sezon. Mistrz DE, Puchar DE, Superpuchar DE, Puchar UEFA (obecna jakaś tam liga).
Edit: Nie przeczytałem ze zrozumieniem. Mea culpa.
Ale chujowy finał, najgorzej.
To raczej są w ekstraklasiebo ten Chrobry marniutki jest..ciekawe jak to zrobią z terminarzem.. ktoś będzie miał hujowo mecze w jakies piątki-poniedzialki jak czysta wejdzie..
[quote]#post1728147 Ale chujowy finał, najgorzej.[/quote]
Zdecydowanie. Ech..
Wieczysta będzie grała w piątki i poniedziałek bo i tak nie ma kibiców. Ciekawe gdzie będą grać? Czy na królewski arena?
Maja grac na gtsie właśnie
Licencję mają na stocznię ;)
Zamiast dwóch zasłużonych klubów w finale jakieś wynalazki bez stadionów i kibiców.
Ale cóż, sami sobie winni.
[quote]#post1728153 Zamiast dwóch zasłużonych klubów w finale jakieś wynalazki bez stadionów i kibiców.
Ale cóż,[b] sami sobie winni[/b].[/quote]
Zdecydowanie - jedni mieli decydującego karnego, a drudzy wyrównanie na 2-2 i grę w 11 na 10.
Więc żadnego pecha czy coś, czyste frajerstwo sportowe jednych i drugich.
- Edytowany
Najgorszy Finał z możliwych, dla dwojga złego oby Chrobry weszli już przynajmniej a nie te przydupasy gtsu
Kierwa ta Polonia to jednak nasza siostra
btw bramkarza ŁKS wyciągnąć
Polonia była słaba, wieczysta w 10 ich zamykała, a bramkarz to chyba w Chrobrym był lepszy niż w ŁKS
Masakra!!! Rysuje się historia krakowskiej piłki nożnej całkowicie niepotrzebna tj.:
- najprawdopodobniej ósmy klub w historii miasta zaliczy epizod w ekstraklasie krótszy lub dłuższy (zyskujemy przewagę nad Warszawą, w której grały tylko 4 kluby) - powodów do dumy nie ma. bo większość z tych klubów z naszego miasta grała w ekstraklasie niepotrzebnie;
- w jednym sezonie z jednego miasta w ekstraklasie grały 3 kluby (Poznań i Kraków) - też niepotrzebna powtórka czegoś, co było kiedyś niepotrzebne,
Jakoś nie wierzę, że Chrobry Głogów wygra....
- Edytowany
Jak awansuje Wieczysta to jedyny plus jaki widzę to jeden wyjazd poza miasto mniej, więcej czasu na treningi i odpoczynek. Bo same derby z aptekarzami to jak w poprzednim sezonie mecze z Puszczą.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)