Łęczna w 10.... oby wytrzymali.
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
Kartka niepotrzebna. Nie wiem co Orlik zrobił, po co zahaczał, czy się poślizgnął? Karny też naciągany, nabita ręka.
Może Doba coś strzeli...
W 86 minucie na boisku w barwach Łęcznej zameldował się Dawid Kroczek.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-09/mitsu-png-99171373.png[/img]
[quote]#post1693473 19 minuta i w Łęcznej piękny wynik. Bartek Śpiączka, Tyski charakter 💪[/quote]
Dlaczego Tyski? :)
Bo z Wolsztyna, czego nie rozumiesz? 😉
Bo jam jest z Wolsztyna :P
[quote]#post1693743 Bo jam jest z Wolsztyna :P[/quote]
Całe życie myślałem że z Koziegłów 🤔
Wolsztyn, jako byłemu maszyniście, kojarzy mi się z jedyną w Europie czynną parowozownią.
- Edytowany
[quote]#post1693749 [quote]#post1693743 Bo jam jest z Wolsztyna :P[/quote]
Całe życie myślałem że z Koziegłów 🤔[/quote]
Tam to potem mieszkałem jak już w Poznaniu wylądowaliśmy z rodzicami "na swoim" wcześniej Jarocin i Wolsztyn.
[b]Edycja z 23.09.2025 o godz. 17:42 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1693782 Wolsztyn, jako byłemu maszyniście, kojarzy mi się z jedyną w Europie czynną parowozownią.[/quote]
Wujek pracował :). Ojciec na PKP w Poznaniu i stadion Lecha projektował w jakimś skromnym stopniu. Oczywiście ten stary :)
5 dni później
Wczoraj Stal Rzeszów wygrał ze Stalą Mielec 3-2.
Co z tym ŁKS-em? 😥
Jak to co, II liga
Miłe słowa Borka względem naszego Filipa że to jest najciekawszy transfer jako napastnika. Napastnik kompletny. Bo rodado daje dupy narazie i wrzucił zmianke o Filipie. Miło :)
Akurat Filip też w sobotę dawał dupy. Jeden słabszy mecz niczego nie przesądza.
A Polonia bytomska całkiem fajnie. Jeszcze żeby w drugiej połówce coś wpadło 😁
- Edytowany
Moja myśl zAWmi. Polonia Bytom nie dajcie się z kur....
No cóż, pozostaje się na tyle wzmocnić,żeby wygrywać derby systematycznie.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-10/mitsu-png-06165579.png[/img]
Wygląda jakby miał 100 lat.
toz to Roger Milla z Kamerunu, bylem pewny, że skończył karierę...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)