[quote]#post1681373 Na stsie w końcu kursy na 1-ligę.
Jakieś pomysły na kuponik(i) im Św. Zwisława?
Można wrzucić Nas w top3, lu8 top 4 (kurs 10).
A do tego, jako, że do awansu niskie kursy na psy czy Wie300, więc np na spadek takich piesków kurs 400.
Czyli kurs 4000 na takie cudowne kombo.
Co tam kombinujecie?[/quote]
Ja bym postawił na awans Śląska i ŁKS.
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
Stawiać domy na Wieczystą. To by był piękny motyw.
Ładnie się dzieje w Sandecji pod nową władzą.
Oby tak dalej :)
https://x.com/SandecjaNS/status/1943316911275614452
8 dni później
ŁKS wygrywa. Jeszcze tylko 33 razy 😁
https://x.com/_1liga_/status/1946569096868307182
- Edytowany
Polonia Bytom w imponujący sposób wita się na nowo z 1 ligą, w 1 minucie wychodzi na prowadzenie w Łęcznej.
Edit: Już 2:0 dla Polonii, debiut za 3 punkty za kilka minut
- Edytowany
Ale mecz w Tychach. Oglądałem spokojnie GieKsę z medalikami i zobaczyłem na Flashscore, że między 48 a 58 minutą w Tychach padło 5 goli I był wynik 3:2 dla GKS. Od tego momentu oglądałem i Miedź wyrównała, a w 91 Tychy znów wyszły na prowadzenie 4:3, które utrzymały do końca.
Ale mecz świetny, otwarty, akcja za akcję, fajnie się to oglądało.
Brawo GKS!
Odra Wodzisław znika z piłkarskiej mapy polski. Klub w oficjalnym komunikacie oficjalnie potwierdził, że z powodu braku płynności finansowej nie przystąpi do rozgrywek w zaczynającym się sezonie V ligi. Niedawno Odra przegrała baraże o pozostanie w IV lidze.
„Pomimo usilnych prób zaangażowania jak największej liczby osób i podmiotów w życie Klubu, nie przyniosły one satysfakcjonujących rezultatów. Jest mi niezmiernie przykro, że tak jak sportowo nie poradziliśmy sobie w lidze, tak i organizacyjnie – z przeszłością III ligi – również nie daliśmy rady. To nie miało szans się udać – bez funduszy.” – napisał były już prezes klubu, Maciej Handwerke.
Przez 14 lat (1996-2010) Odra Wodzisław występowała w najwyższej klasie rozgrywkowej w Polsce. Później jednak śląski klub miał potężne problemy i pikował w dół na drabince klas rozgrywkowych.
W 2014 roku drużyna spadła do IV ligi, jednak nie otrzymała zgody na udział w tych rozgrywkach. Po dwuletniej przerwie powróciła do rywalizacji na poziomie ligi okręgowej, a w kolejnych latach zdołała awansować nawet do III ligi.
Współczuję Geosiowi.
Dziwny mecz... pierwsze 20 minut Stal była lepsza, gts nic nie mógł zrobić i nagle 0:3 w czapkę... 😑
Liczyłem, że po przerwie coś się zmieni, ale niestety Stal słabiutko, jakoś bez werwy.
[quote]#post1682771 Liczyłem, że po przerwie coś się zmieni, ale niestety Stal słabiutko, jakoś bez werwy.[/quote]
To było praktycznie pewne że oni leca do 2 ligi
Co siè w tym Mielcu wyprawia?!
[quote]#post1682774 Co siè w tym Mielcu wyprawia?![/quote]
Oni to się będą bic o utrzymanie w tym sezonie.
5 dni później
Malinowe nosy niestety porazka. Mowie niestety bo uznawani za głównych faworytów do awansu juz gubią punkty, co jest na reke gts
Czy to prawda ze wiesniaki z Mielca po meczu z gts zbijali piatki z psimi pilkarzynami? Najpierw oprawa z upainska flaga, teraz to... Niech leca w pizdu do Aklasy 10 grupy podkarpackiej i se z Brzozovia Brzozow graja...
Bałdysa pogonili i proszę. Konkurencja o awans do pierwszej ligi w tym roku chyba nie jest jakaś kosmiczna?
- Edytowany
gts bierze z nas przykład i też jest liderem... 😑
4 strzały 4 bramki
Defensywa ŁKSu nie istnieje niestety
ŁKS żenada, to jest dramat co oni grają
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Jeden9Zero6, Anfield, Goście (4)