[quote]#post1681373 Na stsie w końcu kursy na 1-ligę.
Jakieś pomysły na kuponik(i) im Św. Zwisława?
Można wrzucić Nas w top3, lu8 top 4 (kurs 10).
A do tego, jako, że do awansu niskie kursy na psy czy Wie300, więc np na spadek takich piesków kurs 400.
Czyli kurs 4000 na takie cudowne kombo.
Co tam kombinujecie?[/quote]
Ja bym postawił na awans Śląska i ŁKS.
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
Stawiać domy na Wieczystą. To by był piękny motyw.
Ładnie się dzieje w Sandecji pod nową władzą.
Oby tak dalej :)
https://x.com/SandecjaNS/status/1943316911275614452
8 dni później
ŁKS wygrywa. Jeszcze tylko 33 razy 😁
https://x.com/_1liga_/status/1946569096868307182
- Edytowany
Polonia Bytom w imponujący sposób wita się na nowo z 1 ligą, w 1 minucie wychodzi na prowadzenie w Łęcznej.
Edit: Już 2:0 dla Polonii, debiut za 3 punkty za kilka minut
- Edytowany
Ale mecz w Tychach. Oglądałem spokojnie GieKsę z medalikami i zobaczyłem na Flashscore, że między 48 a 58 minutą w Tychach padło 5 goli I był wynik 3:2 dla GKS. Od tego momentu oglądałem i Miedź wyrównała, a w 91 Tychy znów wyszły na prowadzenie 4:3, które utrzymały do końca.
Ale mecz świetny, otwarty, akcja za akcję, fajnie się to oglądało.
Brawo GKS!
Odra Wodzisław znika z piłkarskiej mapy polski. Klub w oficjalnym komunikacie oficjalnie potwierdził, że z powodu braku płynności finansowej nie przystąpi do rozgrywek w zaczynającym się sezonie V ligi. Niedawno Odra przegrała baraże o pozostanie w IV lidze.
„Pomimo usilnych prób zaangażowania jak największej liczby osób i podmiotów w życie Klubu, nie przyniosły one satysfakcjonujących rezultatów. Jest mi niezmiernie przykro, że tak jak sportowo nie poradziliśmy sobie w lidze, tak i organizacyjnie – z przeszłością III ligi – również nie daliśmy rady. To nie miało szans się udać – bez funduszy.” – napisał były już prezes klubu, Maciej Handwerke.
Przez 14 lat (1996-2010) Odra Wodzisław występowała w najwyższej klasie rozgrywkowej w Polsce. Później jednak śląski klub miał potężne problemy i pikował w dół na drabince klas rozgrywkowych.
W 2014 roku drużyna spadła do IV ligi, jednak nie otrzymała zgody na udział w tych rozgrywkach. Po dwuletniej przerwie powróciła do rywalizacji na poziomie ligi okręgowej, a w kolejnych latach zdołała awansować nawet do III ligi.
Współczuję Geosiowi.
Dziwny mecz... pierwsze 20 minut Stal była lepsza, gts nic nie mógł zrobić i nagle 0:3 w czapkę... 😑
Liczyłem, że po przerwie coś się zmieni, ale niestety Stal słabiutko, jakoś bez werwy.
[quote]#post1682771 Liczyłem, że po przerwie coś się zmieni, ale niestety Stal słabiutko, jakoś bez werwy.[/quote]
To było praktycznie pewne że oni leca do 2 ligi
Co siè w tym Mielcu wyprawia?!
[quote]#post1682774 Co siè w tym Mielcu wyprawia?![/quote]
Oni to się będą bic o utrzymanie w tym sezonie.
5 dni później
Malinowe nosy niestety porazka. Mowie niestety bo uznawani za głównych faworytów do awansu juz gubią punkty, co jest na reke gts
Czy to prawda ze wiesniaki z Mielca po meczu z gts zbijali piatki z psimi pilkarzynami? Najpierw oprawa z upainska flaga, teraz to... Niech leca w pizdu do Aklasy 10 grupy podkarpackiej i se z Brzozovia Brzozow graja...
Bałdysa pogonili i proszę. Konkurencja o awans do pierwszej ligi w tym roku chyba nie jest jakaś kosmiczna?
- Edytowany
gts bierze z nas przykład i też jest liderem... 😑
4 strzały 4 bramki
Defensywa ŁKSu nie istnieje niestety
ŁKS żenada, to jest dramat co oni grają
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)