[quote]#post1584600 Brawo Tyszanie!
Wreszcie te tępe pizdy przekonały się że (parafrazując klasyka): Nie każdy Hiszpan z piłką to Ronaldo ;)[/quote]
Ronaldo jest chyba z Portugali😂
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
- Edytowany
Ronaldo jest z Brazylii
Chyba Rivaldo albo jego syn.
- Edytowany
[quote]#post1584605 Chyba Rivaldo albo jego syn.[/quote]
????
Ronaldo 2x Mistrz Świata w 1994 i 2002 jest z Brazylii
...
a
Christiano dos Santos z Madery🤣
Był będzie jest !!! Tyski Gks!! Brawo Tyszanie
No to pyk i kurewka już poza strefą barażową :)
I to jest weekend! Wódka wchodzi aż miło
A jakby odjęli jeszcze zajumane punkty z meczu z Polonią, byliby koło strefy spadkowej.. ha, ha robi się nerwowo. 😂 😂
Jest dobrze ale to początek sezonu i do końca dużo punktów do zdobycia.
Zomowcy mają dość sobolewskiego i niedługo dojdzie do zmiany tresera. W poprzednim sezonie awans był na wyciągnięcie ręki ale wiemy jak było 😄
Jurek jest chyba wolny. Niech idą tą drogą.
Tam co chwila zmiana trenera. Chcieli psa co ma gts w sercu to mają. A teraz nazywają sobolewskiego...wfista:)
Dobrze się dzieje w ubeckim klubie, Sobolewski zasypany wagonem szrotu z Hiszpanii nie potrafi sklecić tego bajzlu, ciśnienie jest a im się cały czas wydaje że będzie dobrze, że sędziowie pomogą ( choć jeszcze trochę pomagają) a tymczasem jest jak jest !! i lepiej nie będzie !
Podczas meczu komentator wspominał coś, że podczas ostatniego meczu z Katowicami wywiesili prześcieradło z hasłem "Quo vadis wisło" ? Szkoda, że nie ma okazji wywiesić im odpowiedź w stylu: "tu properas quo pertinent bitch"
Piękna pogoda, Kraków w słońcu, Wawel stoi, pod nim rzeka płynie. Dawno nie było tak cudnej niedzieli :)
- Edytowany
Każda porażka psów to radość ale z ostateczną euforią zaczekam na koniec sezonu 23/24 oby zostali tam gdzie (p)sOM.
Czy to ważne skąd jest Ronaldo? Ważne, że wszyscy mają bekę :)
Tak trochę pojebało mi się...
[url=https://www.youtube.com/watch?v=vwSVHlksQ5c][/url]
5 dni później
Dzisiaj kibicujemy Odrze Opole. Cały czas jednak po głowie chodzi mi przyśpiewka Czesia [i][b]Iska Opole, ja Iskrę..........[/b][/i]
- Edytowany
A pogromca gts-u - Lucjan Klisiewicz został nowym naapdziorem Stalówki 😊
Mecz psiarni w kanale premium, nie chcą im robić wstydu, żeby cała Polska widziała jak dostają wpierdol.
Przełączyłem na moment, a tu jakiś Sapała w 3 minuty powinien dostać 3 żółte kartki. No nic, dostał dwie😃
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)