Przy okazji kolejny mit o jakims doskonalym wychodzeniu spod presingu rywala upadł, skoro najsłabsza drużyna ligi załozyla nam presing i nie potrafilismy wymienic 2-3 dokładnych podań.
-
-
Wojciech Stawowy - treningi, sparingi, taktyka...
potter gdzie jestes? gdzie byles po Podbeskidziu,,,
ponoc wszystkie szczury sie chowaja jak jest sukces wąsatego,,,
a jak kompromitacja to te ,,nie szczury'' na wakacjach? czy wszystko bylo ok? a jesli nie wszystko to co w tych kopaninach bylo dobrego lub choc przyzwoitego...?
maaciek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> - Nykiel ? Wojtek trzeba go było w.y.@#$%&ć już
> po zgrupowaniu zawalił Podbeskidzie i trochę
> Widzew no jak na asa jakiego się uważa to
> cieńko
Co konkretnie zawalił w meczu z Widzewem oprócz tego, że nie podawali mu w ogóle piłek dopóki nie wszedł Kapustka?
maaciek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak na budżet - przedostatni w lidze, kłody
> rzucane z gracją słonia od Profesora, kontuzje i
> brak chemii.
My mamy przedostatni budżet w lidze ?
Koniec pięknej epoki.... Szkoda że kosztem Cracovii
Stawowy musi odejść!
Stawowy nie musi odejść, jeżeli nie ma w jego miejsce sensownej alternatywy, tzn. trenera wyraźnie lepszego, który już coś w swoim cv coś udowodnił.
Takim (wolnym) trenerem na chwilę obecną jest tylko Fornalik, ale jego zatrudnienie byłoby na zasadach: "czułem się nie jakbym to ja zatrudniał trenera, ale jakby trener zatrudniał mnie" (komentarz prezesa po zatrudnieniu Oresta).
Jeżeli ma być jakikolwiek postęp w tym klubie, a nie stagnacja i toksyczna atmosfera, nie ma się nad czym zastanawiać, tylko przyjąć warunki Fornalika. Dla dobra klubu i długofalowo także samego prezesa.
Piękna epoka wciąż trwa bo trener Stawowy b. dobre wyniki ma... (udowodnione naukowo najlepsze wyniki od 7 lat)
Ale zawsze znajdą sie nieuczciwi w swych osądach i zachowują się jak wilki co ciągle wbijają Trenerowi/zawodnikom szpilki.
[u]Piękna epoko trwaj[/u] bo kolejne 7 (lub wiecej) lat beznadziei przed nami....
nie rozumiem tego zafiksowania, Stawowy-Fornalik, swiat sie na tych dwoch konczy????
haha Trapez, poprawiles mi humor :)
dojcie "Wojtkowi" grojkow, to rozniesie w drobny mak ta lige
hehe
dajcie mi, tez rozniose, i bedziemy mieli styl, obiecuje, rozpoznawalny! mysle o nowince taktycznej przy rozgrywaniu akcji w pozycyjnym, na pozycje stopera bedzie dynamicznie schodzil napadzior, a stoper na szpice
ogolnie mysle rowniez o wzorowaniu sie na Stoke, potrzebuje tylko goscia do wyrzucania dobrze autow (tu rozpiszemy konkurs lub zaufamy dyskietkom)
Trzeba też przyznać Trapezie, że wynik jest ponad stan;) A ten wiosenny to już na pewno.
pan nike pożegnał się z forum.
trzeba jeszcze coś sprostować: przedostatni budżet w lidze? owszem, tak wynikało z propagowanego przez Staśka zestawienia PS, tyle, że tam nasz budżet jest zaniżony o jakieś 50 procent względem tego, co Comarch raportuje inwestorom. więc to zestawienie jest z dupy, a budżet mamy raczej w środku ligowej stawki.
edit: październiku, wróć!!!
[pre]
1. Legia Warszawa 14 29
2. Lech Poznań 14 27
3. Ruch Chorzów 14 25
4. Korona Kielce 14 22
5. Zawisza 13 20
6. Jagiellonia 13 19
7. Podbeskidzie 14 18
8. Wisła Kraków 13 18
9. Lechia Gdańsk 14 18
10. Pogoń Szczecin 14 17
11. Piast Gliwice 14 17
12. Zagłębie Lubin 13 14
13. Śląsk Wrocław 13 13
14. Górnik Zabrze 13 13
[b]15. Cracovia 14 13[/b]
16. Widzew Łódź 14 8
[/pre]
tabela od 1 listopada 2013 r.
Do treningów, sparingów, taktyki może trzeba dodać coś w rodzaju metafizyki, przesądów, mitów ...
1.06.2003 mecz w Hucie, zwycięstwo zapewnia nam awans, do przerwy 2-0 dla nas, po przerwie 5 w plecy, wypracowana przewaga tak duża, że następny mecz ten awans już nam daje.
6.06.2004 przegrywamy mecz w Gorzycach, wydaje się, że już po awansie, ale skórę ratuje nam Pogoń,
12.06.2005 prowadzimy 2-0 we Wronkach, jesteśmy w pucharach i bach 15 minut, 2-3, już nas tam nie ma,
2013/14 ten sezon najlepiej oddaje problem zespołów WS. Gdy tylko wchodziliśmy na miejsce premiowane awansem to zaraz je traciliśmy. Przegrywamy - wydaje się - najprostsze mecze. Na szczęści ostatni raz osiągnęliśmy to 2 miejsce w ostatniej kolejce.
Tak więc należy zrozumieć piłkarzy, że nie chcą teraz wskoczyć na 8 miejsce. Oni to planują po meczu w Kielcach.
Czyli będzie jak z awansem do Ekstraklapy?
Jak uda nam się zaczarować korzystne wyniki innych meczów (ewentualnie WSowi wymodlić) to tak.
Szanowny Knurze to co raportuje Comarch to budżet razem z hokejem stad różnica. W samej piłce mamy budżet cienki głownie dlatego ze inni sie rozwijają a my wręcz przeciwnie
Ten budżet to widać na każdym" kroku", a zwłaszcza na Wielickiej - zapraszam
Niezależnie od tego czy z hokejem czy bez nie jest to budżet przedostatni w lidze i tyle - po drugie nie jest to wirtualny budżet i to tez jest istotne (zresztą jak ktokolwiek uważa że hokej to 50% naszego budżetu to... )
szuwarku ja to bym Cie chętnie zaprosił do połowy zespołów w ekstraklasie grających, może wtedy nastąpi olśnienie, najlepiej u Nas nie jest ale pisanie że najgorzej to lekka przesada z akcentem na lekka, na pewno w Łodzi jest lepiej, musi bo na boisku tak to wyglądało i tu żadne czary nic nie pomogą, ten mecz kogoś przerósł i nie była to wina prezesa, wice, sprzątaczki czy kibiców
Nigdzie nie napisałem, że najgorszy. Zaproszenie na Wielicką wystosowałem, gdyż byłem świadkiem gdzie drużyna ekstraklasowa trenuje za bramką (bo na płycie błoto) ok. 25 zawodników. Na korcie tenisowym nikt nie chce trenować, bo sypią się kontuzje. Juniorzy muszą na tym korcie trenować i grać mecze, czego efektem jest, żę po 45 min co drugiego łapią skurcze. Może ktoś wpadnie na pomysł i nawierzchnie z głównej płyty przy Kałuży przerzuci na drugie boisko przy Wielickiej, rzekomo ma być wymiana nawierzchni. Budżet chyba na tym nie ucierpi, ale jaka ulga dla piłkarzy:)
Wojtek ma w nosie już prace ma klepniętą.Gra składem jaki ma i nic nie zmienia.
Kapustka został wpuszczony by "pokazać" coś Filipiakowi.
Ma nas w nosie tuż nad WąSem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)