Warto też posłuchać co Dawid powiedział po meczu.
Brawo
-
-
Dawid Nowak - witamy w Cracovii!
Warto wziąć pod uwagę, że Nowak cały czas ściąga na siebie uwagę obrońców więc jeśli zdrowy będzie Bernhardt i kupimy jakiegoś dobrego skrzydłowego (lub Saidi wróci do formy) to będzie to dodatkowy pożytek. Dzisiaj Nowak wykorzystał setkę, walczył i biegał przez cały mecz. Moim zdaniem to napastnik lepszy od Bani bo w przeciwieństwie do Piotrka jest szybki. Oby tak dalej, teraz Nowak ma u mnie immunitet na długi okres za bramkę w derbach :)
Krytykowałem po meczach z Zawiszą i Legią a teraz dziękuję i gratuluję. Tak właśnie takie sytuacje powinno się wykorzystywać.
Świetny mecz. Oby tak zawsze.
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Warto wziąć pod uwagę, że Nowak cały czas
> ściąga na siebie uwagę obrońców więc jeśli
> zdrowy będzie Bernhardt i kupimy jakiegoś
> dobrego skrzydłowego (lub Saidi wróci do formy)
> to będzie to dodatkowy pożytek. Dzisiaj Nowak
> wykorzystał setkę, walczył i biegał przez
> cały mecz. Moim zdaniem to napastnik lepszy od
> Bani bo w przeciwieństwie do Piotrka jest szybki.
> Oby tak dalej, teraz Nowak ma u mnie immunitet na
> długi okres za bramkę w derbach :)
Wydaje mi się,że nawet nie ma co porównywać.Nowak pod każdym względem jest lepszym napastnikiem od tego jakim był Bania.Jedynie strzał Piotrek miał być może mocniejszy.
Dzięki Dawid za bramkę w jakże ważnym meczu,bramkę w stylu Butragenio. Dzięki za postawę z 63min gdzie widać walkę i przywiązanie do barw w przepychance z Głowackim.
ja bym jego zrobił kapitanem
hehe nowy ulubieniec kibiców?
heh już jest przywiązany do barw i powinien zostać kapitanem :)
MOTM. Świetny mecz. Wczoraj był international level. Przyjęcie dolnych i górnych piłek z obrońcą na plecach, klepka, kiwka, pojedynki biegowe, waleczność, wygrane główki, skuteczność wychodzenie do rozegrania - chapeau bas. Jeśli będą go omijały kontuzje to przy takiej formie może zacząć otrzymywać powołania do kadry.
Ojj dawno takiego napastnika nie było u nas:)
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115665,14649126,Dawid_Nowak__Cracovia_to_nie_Barcelona__WYWIAD_.html#LokKrakTxt
11 kolejki - brawo!
Gratulacje Dawid za drugą w sezonie 11 kolejki! Już w środę kolejna szansa na znalezienie się w tym gronie i utarcie malinowych nosów.
Dzięki Dawid, sprawiłeś że stadion oszalał
Dzięki. Przywracasz wiarę, że w tym klubie mogą grać piłkarze, a nie grojki.
Dawid tak trzymaj .
Najlepszy zawodnik CRACOVII ...
greg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ja bym jego zrobił kapitanem
Oj, z tym to poczekaj. Jednak kapitan troche powinien wczesniej w klubie pograc... Ja na przyklad uwazam, ze kapitan Radomski to bylo nieporozumienie. A fakt stylu rozstania z klubem to potwierdzil.
Wg eksperta z C+ Dawid jeszcze nigdy nie rozegrał 6 meczy kolejnych w ekstraklasie. W Cracovii odbudował się fizycznie i psychicznie.
Szuwarku obyś nie zapeszył. bo bez Dawida nasza drużyna traci 30% mocy :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)