Jestem tak wkurwiony, takie słowa mi sie cisną że to jest masakra! Jak można byc takimi frajerami?! Kurwa znowu na własne życzenie komplikujemy sobie sytuacje, Zawisza jest na fali, słoniki mają 4 pkt przewagi, Flota mecz zaległy no kurwa jak tak można?! Ludzie albo ja jestem jakis głupi albo kurwa oni nie chca awansować. Innej przyczyny nie potrafi zdiagnozować.
-
-
CRACOVIA - Flota Świnoujście 1 : 1
Chuj z wynikami i awansem.Najważniejsze że naszym trenerem jest ciągle Pan Wojciech Stawowy.Pozdrawiam WSzystkich kibiców
Pana Wojtka.
Paradoksalnie remisujemy najlepsze spotkanie w tym roku :( Brawa dla chlopakow , szkoda tej przypadkowej bramki ale i tak jeszcze jestesmy w grze!Wygrac wszystko do konca - jeden cel .
wszystko ok, jest przewaga, fajne akcje i nawet znana z dobrych stałych fragmentów Flota może strzelić bramkę.
zdarza się.
problemem jest zupełny brak napastnika.
po połówce powinno być 3:0, potem kolejno 4, 5 i niech se Flota strzela ze stałego fragmentu.
zupełnie zj.eb.a.ana przerwa zimowa odbija się czkawką.
jestesmy chyba jedyną drużyną w drugiej lidze bez napastnika.dlatego własnie jestesmy na czwartej pozycji :(
O napastnika prosimy o Panie
normalnie powtorka z rozrywki, frajerstwo ktore tym razem moze byc brzemienne w skutkach, dziekuje druzynie za dosc dobra gre i walke, choc co z takiej gry, kolejny rok po pipidowkach? pozostala matematyka
Problemem jest to, że zamiast napastnika został sprowadzony Zieliński, bo ktoś chciał mieć synka w zespole.
Meczami tym i w Bydgoszczy możliwe, że przegraliśmy awans.
Izbik ale za co brawa? za wrażenie artystyczne? czy za perfekcyjnie spierdoloną drugą połowe i nie wykorzystane sytuacje w pierwszej?
niech mi ktos wytłumaczy tą sytuacje racjonalnie, mieliśmy chyba z 4 lub 5 sytuacji stuprocentowych na 3-4 metrze od bramki (najpierw Budzik potem Danielewicz) - toz to chyba nawet ja bym strzelił, do tego nie trzeba napastnika.
Za ten mecz słowa uznania dla Bojana oraz Edka. Dla reszty kop w dupsko za totalne sfrajerzenie sie. dziekuje dobranoc.
Rabarbar_1 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Izbik ale za co brawa? za wrażenie artystyczne?
> czy za perfekcyjnie spierdoloną drugą połowe i
> nie wykorzystane sytuacje w pierwszej?
> niech mi ktos wytłumaczy tą sytuacje
> racjonalnie, mieliśmy chyba z 4 lub 5 sytuacji
> stuprocentowych na 3-4 metrze od bramki (najpierw
> Budzik potem Danielewicz) - toz to chyba nawet ja
> bym strzelił, do tego nie trzeba napastnika.
> Za ten mecz wielkie brawa dla Bojana oraz Edka.
> Dla reszty kop w dupsko za totalne sfrajerzenie
> sie. dziekuje dobranoc.
Jeszcze Władek Boljević dobrze zagrał (nie tylko strzelona bramka)
dla Władka również, zapomniałem.
Stawowy to kawał niereformowalnego buca!
Skoro piłkarze mają grać tak jak on chce,to analogicznie brak awansu będzie jego "zasługą".
Szkoda slow i już nie chce mi się pisać poraz wtory. Wyglada to zle. Gramy cos jak przeciwnik stoi. Mamy sytuacje ale przecież o to chodzi i tego się wymaga od pretedenta do awansu !!! Ale zapomniałem, co trener mowil ostatnio, ze parcia na awans nie bylo. Wiec ok. Po co się wk......ac !! Gramy dalej, awans przejdzie bokiem, będziemy analizować..
Katowice,miedź,zawisza,kkolejarz,flota,flota pp , tyle meczów prowadziliśmy i niewygraliśmy bo trenerowi zachciało sie tiki sraki
knur Napisał(a):
> mimo usilnych starań ;) sytuacja awansowa nie
> jest zła. wszystko w naszych rękach, tylko tego
> nie spieprzyć.
no i spieprzyli. alem wkurwiony. dziesiątki dośrodkowań, tylko po co? skoro takie zagrania mają sens jeśli się ma w polu karnym napadziora, a nie p.o. napastnika.
od początku sezonu jak jest fart, to wygrywamy, a jak nie ma - to nie wygrywamy. nie tego można było oczekiwać po faworycie do awansu.
Potwierdziło się to co napisałem przed meczem. Flota jest bardzo słaba (poziom Kolejarza) i jedynym przeciwnikiem dla Cracovii w tym meczu może być jedynie sama Cracovia. I tak się właśnie stało bo stracona bramka to szczyt frajerstwa, a poza tym Flota nie stworzyła żadnej sytuacji. My za to mogliśmy wygrać 5:0 ale niestety niewykorzystane sytuacje się mszczą. No nic, nadal mamy dobrą sytuację bo Flota ma przed sobą mecze z Termalicą i Zawiszą i myślę, że oba przegra bo tylko my jesteśmy z czołówki takimi frajerami żeby remisować z takimi słabeuszami.
Miszczu2007 Napisał(a):
No nic, nadal mamy dobrą sytuację bo
> Flota ma przed sobą mecze z Termalicą i Zawiszą
> i myślę, że oba przegra bo tylko my jesteśmy z
> czołówki takimi frajerami żeby remisować z
> takimi słabeuszami.
powiedz, że żartujesz :D
nam nie wystarczy wyprzedzić Flotę.
trzy drużyny nie awansują. rozdajesz punkty Zawiszy i Termalice, więc oczywistym jest, że będziemy oglądać plecy tych drużyn .
Szkoda słów
szkoda niewykorzystanych sytuacji z 1 połowy
szkoda frajersko straconej bramki
szkoda strzału Kosanovica z końcówki meczu
i szkoda że sie nawet napic nie można bo rano trzeba jechać do pracy
to tyle zanim padnie forum
squier strat Napisał(a):
> Miszczu2007 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> No nic, nadal mamy dobrą sytuację bo
> > Flota ma przed sobą mecze z Termalicą i
> Zawiszą
> > i myślę, że oba przegra bo tylko my jesteśmy
> z
> > czołówki takimi frajerami żeby remisować z
> > takimi słabeuszami.
>
> powiedz, że żartujesz :D
> nam nie wystarczy wyprzedzić Flotę.
> trzy drużyny nie awansują. rozdajesz punkty
> Zawiszy i Termalice, więc oczywistym jest, że
> będziemy oglądać plecy tych drużyn .
Fakt, Zawisza wyprzedza nas o 1 pkt. Nie wiem czemu myślałem, że to my mamy nad nimi przewagę. W takim razie musimy jeszcze liczyć na ich potknięcie co bardzo komplikuje sytuację. Dodatkowo zakładam, że z Miedzią na wyjeździe będzie ciężko o 3 pkt.
cóż
Miałem coś napisać, ale ta atherosclerosis articularis mi nie pozwala przypomnieć sobie co to miało być. Na szczęście na tę chorobę jest lekarstwo: Calcitrare (nie calcipiryna tylko calcitrare). [b]Calcitrare in asino[/b]. Ewentualnie bardziej radykalny, choć trochę droższy lek: [b]Pabo[/b]
Najlepszy mecz w tej rundzie mimo mego wqrwienia po 90 minutach. Szkoda nie wykorzystanych sytuacji z pierwszej połowy i odpuszczenia w części II połówki. Walczymy dalej, choć sytuacja jest niezbyt kolorowa...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)