Trapez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W sumie to nie wiem o co chodzi, skąd te nerwy -
> koniec świata blisko ?
> Przecież nic się nie zmieniło -Cracovia i
> Bydgoszcz awansują
Powiedz to Plastikowi i spółce, bo chyba zapomniał i trzymają lidera.
-
-
Zawisza Bydgoszcz-CRACOVIA 3:1
marudzicie mecz fajnie się oglądało, po prostu czasami trzeba było się odwrócić by wszystkiego nie widzieć, od 62min sprzęt odmówił posłuszeństwa zatem ostatnich 30min nie komentuje, do końca sporo kolejek wygramy wszystko i awansujemy, profesor zmotywuje zawodników podwojeniem premii (bo widać że obecna ich nie satysfakcjonuje) i będzie super
Agnan Napisał(a):
> raf_jedynka Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > Wciąz gramy o awans
> > Jak ktos stracił wiarę i nie chce wspierac
> > druzyny w tej walce
> > to znaczy ze nie jest 12 zawodnikem
> >
>
> Bardzo proszę mnie nie obrażać.
>
> Bo to ja napisałem wyżej, że w awans nie
> wierzę, choć chciałbym się mylić.
>
> To, że gramy wciąż o awans to oczywiste, to że
> zawsze sie gra do końca to oczywiste, ale fakt
> że ocenia się sytuację bez przesadengo
> hurraoptymiznu nie znaczy że się nic chce
> wspierać drużyny w walce itd.
>
> Przy czym drużyna powinna się pierwsza
> wspierać, a nei tracić kretński trzecią jakże
> ważną bramkę, a trener nie powinnien zmienić
> najlepszego zawodnika na boisku!!!!
Kolego Agnan - sieroty po Stawowym - nie mając [b]żadnych[/b] argumentów uciekają się do wycieczek osobistych i najchętniej by wszystkich co nie padają plackiem przed Wielkimi Wąsami wyp...rowadzili na drugą stronę Błoń. Bo przecież tylko oni, Wyznawcy Słoneczka Sieprawia są prawdziwymi kibicami
raf_cośtam: gdybyś, biorąc pod uwagę mecze Cracovii, miał "zaliczone" choć pół z tego ile ma w dorobku kolega Agnan - to mógłbyś pieprzyć o jego "niewspieraniu".
Ale nie masz - więc raczej zajmij się milczącą analizą pociągnięć swojego idola.
Przy stanie 1-1 (fantastyczny gol Drygasa) włączyłem nagrywanie wyszedłem z domu na spacer. Dopiero późnym wieczorem oglądnąłem tą żenadę. Niestety ale na naszym tle Zawisza był Bayrnem. Żenada. Co najgorsze jeszcze przegrana 3-1 + dużo gorsza róznica bramek i pozbawilismy się kolejnej małej przewagi nad WKS. II połowa to badziew totalny, brak sił? Zenada. Teraz tylko wygrana z Termalicą. Inaczej sen o awansie prysnie definitywnie.
Piłkarze są zajechani i to jest wina WSa....Jedyny ratunek to NATYCHMIASTOWE jego zwolnienie.....
zubereg,jest dokładnie odwrotnie.Są nie przygotowani.
trzeba moze zrobic badania wydolnosciowe calej kadry i w przypadku zlych wynikow cala kadre szkoleniowa ukarac dyscyplinarnie!
Nzg Napisał(a):
>
> Powiedz to Plastikowi i spółce, bo chyba
> zapomniał i trzymają lidera.
E tam trzymają lidera
Zostali wysłani jak "zając " w maratonie aby tempo robił a na finiszu aut.
Przemówi do nich siła i moc Cracovii w stosunku 5-1
A plastik niech sobie tą jedną strzeli, po starej znajomości.
Oni chyba nie chca wesjc .. to co obroncy podowali do zawodnikow Zawiszy to przeciez istny sabotaz. No ale przeciez Marciniak, Kosanovic, Zytko musza grac ... toz to najlepsi obroncy I i II ligi :)
Ferencvaros Napisał(a):
> Z perspektywy trybun wygladalo to jak lekcja,
> nomen- omen- wuefu z panem Wlochynskim w liceum.
>
> Pan Wlochynski bral nas na boisko, rzucal nam
> pilke i mowil "grajcie!".
>
> No i gralismy sobie, a efektem tego byl
> najczesciej jakis tam wynik, chociazby i 3-1.
>
> Zero pomyslu, zero wizji gry, zere umiejetnosci i
> zero indywidualnosci.
>
> Jak to zauwazyl na sektorze jeden znany Pasiak-
> Stawowy moglby przed meczem wysylac sms ze
> zmianami- minuta ta i ta, ten wchodzi za tego itd.
Nie zgadzam się. Podczas gry na WF nauczyciele nie zabraniali nikomu indywidualnych akcji i niekonwencjonalnych podań, a Stawowy za coś takiego ściąga z boiska.
Otóż to. Wczoraj mielibyśmy większe szanse na punkty nie tylko z dowolnym nauczycielem wf z podstawówki w roli trenera, ale nawet z kwiaciarką czy babcią klozetową w tej roli.
Nic się nie znacie! Powstała spółdzielnie, żeby awansowały Cracovia i Zawisza. Teraz ja jesteśmy już tylko punkt od siebie nastąpi zmasowany atak na lidera. Bernhardt jeszcze za słabo zna polski i tego nie skumał, to musiał zejść.
(to był sarkazm zbudowany na smutku)
Sarkazm sarkazmem ale wczorajszy mecz wyglądał jak walka dwóch fizyków z Big Bang Theory. Kosanovic i Marciniak to isnty kryminał. Po wczorajszym meczu awans nie należy się żadnej z drużyn. Jak dzieci we mgle, jedni i drudzy.
Szymciu ale uczciwie trzeba przyznać że Kosa jak i Adaś to pikuś przy tym co wyprawiał na ławce gość z WąSem . Jego decyzje toż to sabotaż był . Kryminał przez wielkie K !
A tak się napinaliście, że Zawisza nic nie gra to teraz macie...prawda jest taka, że mogłobyć 4:1 dla nich ale sędzia w I połowie nie podyktował karnego za rękę....to jest sport i silniejszy/skuteczniejszy wygrywa bo według mnie II połowa zdecydowanie nie należała do pasów....teraz trzeba liczyć na szczęście w sobotę, ale ja już szczerze w to nie wierzę...
@babol
nie do konca ... my tez mielismy slupek danielewicza i sam na sam Bojlevica. Poprostu nasza obrona to jest dramat. Przeciwnik nic nie musi robic, oni sami strzelaja sobie gole albo asystuja. Nie wiem czy jest to wina tych kopaczy czy taktyki ( i w sumie mam to w dupie bo mnie nikt za to nie placi) ale tak grac nie mozna.
Ps. Reki bym nie gwizdnal ...a z Nieciecza gramy w niedziele ;)
W 1 połowie gra wyglądała całkiem nieźle, oprócz obrony. Ale w 2 połowie to nawet i obrońcy wznieśli się na wyżyny swojego braku umiejętności, tak samo zawodnicy ofensywni. Nie pamiętam żadnej dobrej akcji w naszym wykonaniu z drugich 45 minut.
Karnego nie było i dobrze bo nie powinno go być. W pierwszej połowie mogliśmy prowadzić 3:1 i naprawdę dobrze w niej zagraliśmy poza babolami w obronie. W drugiej skończyły się siły, a obrona robiła coraz większe błędy. Tak naprawdę Zawisza nie grał nic i w pierwszej połowie naszym grało się z nimi lepiej niż z Wartą Poznań czy Kolejarzem Stróże. Gdyby zespół był przygotowany fizycznie na 2 połowy, a Stawowy dał szansę Lacicowi, nie zdjął Bernhardta to pewnie byśmy wygrali na luziku. Z Termalicą nie ma szans na punkty z takim przygotowaniem fizycznym, jedyna szansa to odpuszczenie awansu tak jak w zeszłym sezonie.
Miszczu2007 Napisał(a):
> Karnego nie było i dobrze bo nie powinno go być.
> W pierwszej połowie mogliśmy prowadzić 3:1 i
> naprawdę dobrze w niej zagraliśmy poza babolami
> w obronie. W drugiej skończyły się siły, a
> obrona robiła coraz większe błędy. [b]Tak
> naprawdę Zawisza nie grał nic[/b] i w pierwszej
> połowie naszym grało się z nimi lepiej niż z
> Wartą Poznań czy Kolejarzem Stróże. Gdyby
> zespół był przygotowany fizycznie na 2 połowy,
> a Stawowy dał szansę Lacicowi, nie zdjął
> Bernhardta to pewnie byśmy wygrali na luziku. Z
> Termalicą nie ma szans na punkty z takim
> przygotowaniem fizycznym, jedyna szansa to
> odpuszczenie awansu tak jak w zeszłym sezonie.
No tak. Sytuacja bramkowa, strzał skrzyńskiego, sytuacja z nabitą ręką Nykiela - rzeczywiście nic. W I połowie wcale nie zagroziliśmy bardziej bramce Zawiszy, niż oni nam.
Też mi się zdawało, że jakbyśmy wykorzystali dwie setki w pierwszej połowie to bysmy wygrali. Ale teraz sądze, że było by 4:3 dla Zawiszy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)