maciek72 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja ci wyjaśnię jak nie rozumiesz, jak bierzesz
> od kogoś kasę i ktoś stawia przed tobą zadanie
> i ponosi koszty żeby umożliwić ci jak najlepsze
> wykonanie tego zadania to powinieneś wykorzystać
> najlepsze środki do wykonania zadania - jeżeli z
> premedytacją nie robisz tego to działasz na
> szkodę pracodawcy i należy ci się dyscyplinarne
> zwolnienie, jeżeli bez premedytacji to jesteś
> idiotą i też cię trzeba zwolnić.
>
> Ps. Jak po meczu? Zadowolony ze swojego guru?
> rozśmieszył cię może do łez?
Nic dodać, nic ująć! [b]Wuefista Stawowy powinien wylecieć z klubu na zbity pysk i jeszcze zapłacić odszkodowanie za źle wykonaną pracę - pomimo najlepszych warunków jakie mu stworzono.[/b]
Po tej kolejce Zawisza zbliży się do nas na dwa punkty, a w środę jeśli wygra to wyprzedzi nas w tabeli i "wypcha" z pozycji awansowej,
[b]Szkoda, że nie istnieje paragraf w polskim prawie, który umożliwiałby wytoczyć proces temu pseudotrenerowi Stawowemu żądając od niego zwrotu wszystkich pieniędzy jakie zarobił i dostał za fuszerkę.[/b]
-
-
CRACOVIA - Kolejarz Stróże 2 : 2
Przyznawanie punktów przed meczem w polskiej lidze jest lekko na wyrost :) jak dla mnie jedynym problemem obecnie jest że styl gry spowodował że na stadion przychodzi o 2-3 tysiące mniej ludzi a co za tym idzie jest to realna strata dla klubu, no chyba że sami karnetowicze stracili chęci to w takim razie spoko, jedziemy dalej
VENOM SPITTING MODE ON
Serdeczne gratulacje dla trenera za heroicznie wywalczony remis z wyjątkowo doskonałym rywalem. Zawodnicy się starali, ale nie wiedzieli co mają grać. Zatem dziękuję też niektórym forumowiczom, za powodujące ROTFL-a wpisy "gramy najlepszy mecz (połowę) w sezoniuę
I jeszcze za jedno - masz Wojtek rację - na damski c.h.u.j nam taki facet co umie strzelać (jakby nie Pilarz to po jego strzale padła by 3 bramka) i asystować. Brawo za zablokowanie jergo transferu
Nie zwolnienie wuefisty po Dolcanie było błędem. Zwolnienie po Zawiszy - będzie błędem jeszcze większym
(jedyna szansa z taką "grą" i "taktyką" jest taka, że bydgoszczanie nas zlekceważą)
VENOM SPITTING MODE OFF
VOMITTING MODE ON
Kolejny raz udowadniamy, że ta drużyna jest po prostu słaba. Karygodne straty punktów na własnym terenie z Dolcanem, Olimpią i teraz z Kolejarzem nie przystoją drużynie, która rok temu grała w ekstraklasie, a teraz chce tam wrócić. Można gdybać, co by było gdybyśmy mieli te 4-5 punktów więcej...Z całym szacunkiem dla rywala, ale zagrali dzisiaj zupełnie przeciętny mecz, popełniając cała masę prostych błędów w obronie. Szkoda, że nie mamy Kowalczyka. Chociażby tylko na tę jedną rundę, To piłkarz na pierwszą ligę ponad przeciętny. Posiadający dobry strzał i odwagę w pojedynkach z obrońcami. Stawowy woli Władka? Mógł mieć obu! Na pewno z lepszym wynikiem niż gra Zielińskiego. Kłania się krótka ławka. Dwa błędy Nykla - grającego nie na swojej pozycji...Dlaczego nie grał Saidi? Dlaczego przy stanie 2:1 na boisko pojawili się gracze ofensywni ( w dodatku jeden ze schodzących był pomocnikiem defensywnym). Przegrywaliśmy?
Wydaje się, że zainteresownie awansem wyrażają Termalika, Cracovia i Zawisza. Niestety karty, będące do dziś w naszych własnych rękach oddaliśmy rywalom. teraz w Bydgoszczy nie można przegrać!!! Martwi mnie szczególnie słabsza postawa Cracovii na własnym boisku. W tej rundzie straciliśmy już 7 punktów u siebi - na jesieni tylko 2 w całej rundzie. Bolesne jest to, że tracimy je w spotkaniach z przeciętnymi rywalami.
W tym sezonie pierwsza liga jest przeraźliwie słaba... Pozostaje trzymać kciuki za Pasy!
Gramy coraz lepiej, ale punkty gubimy..
I co złotousty wąsaczu: Kowalczyk! co? Stawowy!
oj, oj w środę bardzo ważny mecz.
Ewidentny faul Kowalczyka na Nykielu tuż przed utratą 2 bramki,a sędzia liniowy patrzy na głównego który tego nie widzi- paranoja jak można tak wypatrzyć wynik.
Bojan rewelacja brawoooo!!!
Teraz chłopcy dostaną dwa dni wolnego, a w środę po dupie z Zawiszą. Po co nam potrzebne były transfery. O Romanowie już nawet nie słychać.
Zieliński dramat. W tej rundzie nie rozegraliśmy jeszcze ani jednego całego spotkania ze zdecydowanym zwycięstwem. Przegrywamy lub remisujemy ze słabeuszami, strach patrzyć w najbliższe mecze z Zawiszą i Niecieczą. Ble, Ble , Ble.......... na konferencjach Stawowego, "wprowadzę Saidiego, musi grać choć 35 min"., .ale nie dam mu szansy i nie wstawię do 18ki meczowej.
Może mi ktoś wytłumaczyć, co to było, jak nie sabotaż? Początek drugiej połowy, gramy nie najgorzej (na tle cieniutkiego przeciwnika), ale remisujemy, trzeba bardziej przycisnąć. Trener decyduje się na zmianę, chce wprowadzić napastnika. W tym momencie sędzia dyktuje karnego dla nas. 2:1, prowadzimy, a trener sciąga defensywnego pomocnika - wprowadzając napastnika. Zostajemy bez nominalnego defensywnego pomocnika. Na tą pozycję cofa się dobrze (na tle cieniutkiego przeciwnika) grający Danielewicz, którego brakuje z przodu. Zieliński nic nie gra, po jego stracie długie podanie, po którym pada wyrównująca bramka.
Edit:
Nie podejrzewam wuefisty o taką przenikliwość, ale może jednak z Saidim coś go olśniło, że pan G. pozwala poniewierać zawodników bez żadnych konsekwencji (tak było z Okocimskim, tak samo było dzisiaj). Więc jeżeli zgodnie z planem Saidi wszedłby w 60 minucie, to mogliby go znieść już kilka minut później - i nawet żółtej kartki by nie było.
To był pokaz świetnej myśli szkoleniowej pana Stawowego.
Nie sie co oszukiwac ani pocieszac, ze lepsza gra, sytuacje i inne takie tam... To remis, ktory jest porazka. W tej fazie "walki" o wyzsza lige takie straty punktow u siebie sa po prostu karygodne.
Nie wiem jaka jest, ze tak powiem, procedura analizy wyniku tego meczu, ale przed kims powinno to byc rozliczone. Za duzo juz tych strat w ostatnim czasie.
Aleks Napisał(a):
> Nie sie co oszukiwac ani pocieszac, ze lepsza gra,
> sytuacje i inne takie tam... To remis, ktory jest
> porazka. W tej fazie "walki" o wyzsza lige takie
> straty punktow u siebie sa po prostu karygodne.
>
> Nie wiem jaka jest, ze tak powiem, procedura
> analizy wyniku tego meczu, ale przed kims powinno
> to byc rozliczone. Za duzo juz tych strat w
> ostatnim czasie.
Dokladnie//
brawo Bojan brawo!
Uf, udało się zremisować z zawsze groźnym Kolejarzem.
Trzeba przyznać że Cracovia dostarcza dużo radości wioskom i miasteczkom ,szkoda tylko ze nie jej własnym kibicom.
Bojaaaan!!!
Mnie się dzisiejszy mecz podobał, my graliśmy dobrze, Kolejarz do bólu skuteczny niestety. Jestem optymistą przed meczem z Zawiszą
Kilkanascie sekund przed golem na 2:2powiedziałem'wykrakałem,ze zaraz stracimy gola.Dramatyczna gra w defensywie z zespołem końca tabeli...Lacic siedzi na trybunie i jest zdrowy jak ryba...zero kontuzji...."zagram w ekstraklasie"...z uśmiechem na ustach odpowiada....na boisku Nykiel odpi...la hopsztosy....
Kowalczyk nie pasuje do koncepcji....ale Zieliński już tak!
Saidi nie łapie sie do 18tki ....
Czy przypadkiem WS jakiegoś szaleju się najadł czy szczaw sieprawski mu zaszkodził?
W przerwie meczu powinien zostać bez kontraktu....
Jak mój przedmówca Paluch...ewidentny faul na Nykielu przed zdobyciem drogiego gola przez Kogut Team...niestety Staw nie chciał zawodni9ka , który ma udział przy dwóch bramkach. Pierwszą strzela , przy drogiej fauluje, we czym pomaga w zdobyciu gola jakiemuś tam chlopaczynie ze Stróz...ehhh..ide spać
Dobranoc
trenerze to wasz najlepszy mecz w na wiosnę mówi Smalec na konferencji.
nie wspomina, że kopali się po czole z najsłabszą obok Polonii Bytom i Flotą drużyną tej ligi.
przeżyję i to, jedna, najwyżej dwie konferencje z tym dyletantem z wąsami.
wyjazd!
Muertes Napisał(a):
> na pocieszenie uspakajam się faktem, że na 17
> pozostałych drużyn w lidze 16 wzięłoby naszą
> sytuację z pocałowaniem w rękę, a taki
> Okocimski zgodziłby się nawet troszeczkę
> possać
Z drugiej strony z naszym budżetem i zapleczem miałyby już lidera z przewagą kilku pkt. :)
z tego skrótu widać, że czerwona dla Puzigacy nie słuszna
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)