Maciej Kowalczyk znów strzelił bramę, Stawowy musi mu jakiegoś plastra dobrego przydzielić.
-
-
CRACOVIA - Kolejarz Stróże 2 : 2
Taaaa - powie ,ze gramy swoje nie zwracając uwagę na rywala!
I kolejny raz h&j mnie trafi....
Wie ktoś coś na temat Lacicia, czy będzie w stanie zagrać przeciw Kolejarzowi? Podobno dziś nie trenował?
A jakie to ma znaczenie? Ja np będę w stanie zagrać i co z tego? :D
Myślę, że jakbyś był zgłoszony do rozgrywek to przydałbyś się nam w obronie. :D Ale liczę, że jednak Lacić zagra, w końcu WS chwalił go kiedyś, że "każdy transfer zimą był trafiony". Oby to nie były puste słowa.
po 2 golu dla Cracovii trener powinien wpuścić Mate nawet na te 8min, osobiście zakładam że zostaniemy uraczeni przesunięciami w obrębie tych 13-14 zawodników, którymi trener żongluje przy wystawianiu składu (Szeliga? Nykiel?)
link do bramek strzelonych w środowym meczu Kolejarza:
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/354774/i-liga-gks-pokazal-charakter-w-strozach-porazka-lidera-po-golach-w-koncowce-wide
fenix Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Maciej Kowalczyk znów strzelił bramę, Stawowy
> musi mu jakiegoś plastra dobrego przydzielić.
WS odpowiada w okamgnieniu:
"- To zawodnik, który wiele przeżył, ale dalej jest bardzo groźny. Piłka szuka go w polu karnym, to jego największy atut. Będziemy musieli uważać, [b]ale oczywiście o indywidualnym kryciu nie ma mowy[/b] - mówi Stawowy."
:D
przekora z tego wąsacza ;]
- Pilarz
- Struna, Żytko, Nykiel (ew. Szeliga) Marciniak.
- Budzik, Danielewicz, Zejdler, Zieliński, Szeliga (ew Steblecki), Boljevic...
Marciniak ewentualnie Nykiel na stoperze ....
OFI:
[url=http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/konferencja_prasowa_przed_meczem_z_kolejarzem_stroze](tym razem tekst, a nie połgodzinne video ;)[/url]
Sędzia Rafał Greń. Sędziował nam mecz z Okocimiem na Gumniku. Dał nam 2 żółte i czerwoną, ale wygraliśmy 2:0.
http://www.90minut.pl/sedzia.php?id=410
Z tego co pamietam to słabo wtedy sędziował.
Tak, Dudzic dostał od niego czerwoną kartkę (nie mógł nie dać), ale przez to, że Greń puścił wcześniej na nim 2 lub 3 skandaliczne faule. Kiepski sędzia, czy teraz będzie w lepszej formie?
Kiepski sędzia, ale za to tatuś ustosunkowany
Leci gdzieś mecz?
Chyba nie ma nigdzie,bo na Orange Sport dają Arkę z Tyszanami.
Nasze mecze jeśli nie są transmitowane na otwartym kanale, są transmitowane na stronie orange sport. W zeszłej rundzie przecież była o tym mowa, że Filipiak coś podpisał (czy umówił się) na to z Orange to myślę że dalej to obowiązuje.
etikan Napisał(a):
> Leci gdzieś mecz?
mecz leci na Kałuży 1
a dla tych co nie mogą
[url=http://www.orange.pl/kid,4000003347,id,4003091183,title,Cracovia-Kolejarz-Stroze-na-zywo-na-orangesportpl-,article.html]TUTAJ[/url]
Kto nie może być na stadionie w Krakowie, ten może śledzić relację w http://www.lajfy.com/match/index/id/63112 :)
ktoś tu wrzucił własnego stream'a z poprzedniego meczu z bogdanami, można by prosić o powtórkę?
Ja, ale tylko drugą połówkę, http://www.twitch.tv/19surv06/b/396412352
chodzi o ponowne wrzucenie streama tym razem z meczu z Kolejarzem.
ja również proszę :)
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/355148/odklada-sie-powrot-ntibazonkizy
"Saidi Ntibazonkiza jednak nie znalazł się w 18-osobowej kadrze Cracovii na sobotni mecz 27. kolejki I ligi z Kolejarzem Stróże.
Burundyjczyk po raz ostatni w spotkaniu o stawkę zagrał 30 kwietnia 2012 roku. Później chciał odejść z Pasów, a od września do początku kwietnia przechodził rehabilitację po operacji kolana, przez którego kontuzję nie wypaliły jego przenosiny do Lecha Poznań.
Dwa tygodnie temu wrócił na łono drużyny Cracovii, a kilka dni temu krakowski klub zgłosił go do rozgrywek I ligi. Wydawało się zatem, że 26-letni skrzydłowy w końcu pojawi się na boisku, ale trener Wojciech Stawowy nie umieścił go w kadrze na spotkanie z Kolejarzem.
Przeciwko stróżanom wystąpi Krzysztof Nykiel, którego udział w tym spotkaniu stał pod znakiem zapytania ze względu na odnowienie kontuzji kolana. Wobec absencji z powodu urazów i kartek w kadrze Pasów na mecz z Kolejarzem po raz pierwszy w karierze znaleźli się 17-letni Bartosz Kapustka i Krzysztof Szewczyk - reprezentanci Polski w swojej kategorii wiekowej."
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/355153/15-derby-malopolski-zapowiedz-meczu-cracovia-krakow-kolejarz-stroze
a tutaj przewidywany skład:
Cracovia: Pilarz - Marciniak, Żytko, Nykiel, Puzigaca - Danielewicz, Szeliga, Budziński - Zejdler, Boljević, Bernhardt.
Szczególnie martwi mnie fakt gry Nykiela na środku, bo Krzysiek słabo gra głową i ma niekiedy problemy z kryciem jeden na jeden zawodników, co może skrzętnie wykorzystać Kowalczyk z Kolejarza
squier strat Napisał(a):
> chodzi o ponowne wrzucenie streama tym razem z
> meczu z Kolejarzem.
> ja również proszę :)
To jest prosto mówiąc niemożliwe, na Ziemi Świętej jestem na każdym meczu i nie mam ze sobą kompa, z mojej strony musicie zadowolić się tylko meczami wyjazdowymi :(
Stawowy przy Konfesjonale:
1.Kłamałem
2.Kłamałem
3.Kłamałem
Pokuta: zgól wąsa!
Wolałbym na środku obrony Szeligę niż Nykiela.Kto pamięta Sławka w meczach "cudownej rundy"między innymi z Lechią,Polonią Bytom i bodajże Zagłębiem Lubin ten wie,że w tym przypadku na pewno byłby najlepszą alternatywą.
ronnie79 Napisał(a):
> Wolałbym na środku obrony Szeligę niż
> Nykiela.Kto pamięta Sławka w meczach "cudownej
> rundy"między innymi z Lechią,Polonią Bytom i
> bodajże Zagłębiem Lubin ten wie,że w tym
> przypadku na pewno byłby najlepszą alternatywą.
Jestem podobnego zdania, wtedy na DP mógłby Bruno zagrać, swoją drogą szkoda, że Żolądź tak mało gra, bo chyba uchodził za dobrego zawodnika, tylko brakuje mu ogrania, a wiadomo, jak jest teraz "ciśnienie" na awans, to trener nie będzie ryzykował zbytnimi roszadami w składzie.
Wygrali w Łęcznej i już WS odżył, Saidi już jest be:)
Ale to chyba nie Nykiel zagra na środku, a Marciniak. Bojan na lewej stronie obrony wtedy.
Bywało tak, że nijaki Saidi powiedział, że nie pojedzie na mecz jak [u]nie dostanie podwyżki[/u]
Wszyscy na kolana przed Saidim .... i podwyżka była... i wybłagali łaskawe wyjście na boisko gwiazdeczki.
Stawowy nie da sobie w kasze dmuchać
Jak nie pasuje to wy..pier..dalaj ....
Jeśli coś podobnego było, to jego [b]aut[/b], jak najbardziej uzasadniony
Może poczekajcie na jakieś oficjalne info a nie oczerniajcie jednej czy drugiej osoby - jak dla mnie to zbyt wczesne było by takie wejście po tak długiej kontuzji a straty wręcz nieodwracalne ,podobnie było z Suvorovem gdy zbyt wcześnie wrócił do gry ,zreszta z Jarabicą też/do treningów./
Mam nadzieje że podobnego błędu błędu nie popełnią z Rokiem bo zbyt duża byłaby to strata- oczywiście tez chciałbym aby grał ale zdrowie jest ważniejsze.
tylko po co były te gadki na konferencji i newsy na oficjalnej od paru dni?
Ja już mu nie wierzę.. Nie wierzę.. Jeśli jedynym powodem kolejnej absencji Lacic'a i Saidiego jest tak jak kiedyś (jak zawsze?) problem wyrośniętego niczym K2 ego pana trenera to będę go tytułował trenerzyną. Podkreślam - [u]jeśli[/u]. Ale k/u/r/w/a no nie wierzę mu jak psu już. Pamiętam Wawrzyczka, Świerszcza, etc. Jak na stoperze zagra Nykiel, który stoperem nie był i nie jest, miast stopera Lacic'a to jest to działanie na szkodę drużyny/klubu/wyniku/gry.
Trapez Napisał(a):
> Bywało tak, że nijaki Saidi powiedział, że nie
> pojedzie na mecz jak nie dostanie podwyżki
>
> Wszyscy na kolana przed Saidim .... i podwyżka
> była... i wybłagali łaskawe wyjście na boisko
> gwiazdeczki.
byłeś?? widziałeś?? czy ktoś ci mówił, że tak było ?? Stawowy za bojkotowanie zawodników którzy mogą grać lepiej niż ci, którzy aktualnie występują powinien być dyscyplinarnie zwolniony z pracy za działanie na szkodę pracodawcy, jego własne zdanie jest gówno warte, pracuje dla pracodawcy i powinien wykorzystywać najlepsze środki jakie ma do dyspozycji, żeby wywiązać się z obowiązków wobec pracodawcy.dlatego nigdy nie będzie dobrym trenerem bo ceni sobie wyżej własne ego niż obowiązki w pracy.
[quote=maciek72]
Stawowy za bojkotowanie zawodników którzy mogą grać lepiej niż ci, którzy aktualnie występują powinien być dyscyplinarnie zwolniony z pracy za działanie na szkodę pracodawcy
[/quote]
Niezmiennie śmieszą mnie takie posty. Śmieszą mnie do łez. "Gdyby to, gdyby tamto, gdyby coś tam." Tylko co z tego?
Liczy się wynik. Ma być awans i tylko z tego Stawowy będzie rozliczany.
A co za różnica czy wywalczy go Dudzicem i Żytką czy Saidim i Laciciem?
Ktoś mi to może wyjaśnić bez gdybania? Maćku, może Ty?
żaaaaallll ..... Potter wróć :)
3lvis a będzie Ci śmieszno jak dzisiaj bedzie remis lub przegrają i to po dwóch bramkach niechcianego przez Stawowego Kowalczyka????
wygramy na luziku.
3lvis Napisał(a):
> Niezmiennie śmieszą mnie takie posty. Śmieszą
> mnie do łez. "Gdyby to, gdyby tamto, gdyby coś
> tam." Tylko co z tego?
> Liczy się wynik. Ma być awans i tylko z tego
> Stawowy będzie rozliczany.
> A co za różnica czy wywalczy go Dudzicem i
> Żytką czy Saidim i Laciciem?
> Ktoś mi to może wyjaśnić bez gdybania? Maćku,
> może Ty?
200% procent racji.
Niech strzeli nawet Pilarz, w 90 minucie. Z karnego. Byleby wygrali.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)