Mikus_KsC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dementor Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > a juz mialem wkleic link do piosenki puszczanej
> u
> > nas po wygranym meczu... takto, na "Beautiful
> Day"
> > przyjdzie jeszcze pora... oby nastapilo to
> > niezwlocznie...
>
> Przyjdzie na to pora :)
Pełna zgoda, pora przyjdzie, tylko po to odwlekać czas tracić i kolejne punkty z bramkami!!!
-
-
Wojciech Stawowy musi odejść!!!!!!!!
Na szczęście mamy reformę i zawsze zdążymy się utrzymać w razie nieudanego eksperymentu z tikitaką ;)
Niedoszły trener "Białej Gwiazdy" dodaje: - Wszystkich lojalnie uprzedzałem, jaka jest moja sytuacja, że moja przyszłość w Arce wyjaśni się po rozmowie z panem Krauze. Takim klubom jak Legia, Wisła czy Korona się nie odmawia, ale zostaję w Gdyni, bo wiem, że również z Arką mogę grać o mistrzostwo Polski.
nSport / Sport.pl /
Dementor Napisał(a):
> Gdzie wuefista mial Cracovie jak zdobywal z gts MP
> juniorow? Niektorym sie to sie tu chyba juz na
> mozgi rzucilo. Wuefista w sercu to ma pieniadze
> generala a nie Cracovie, i byc moze nie tylko
> generala, a celowe i uporczywe wystawianie
> niektorych kopaczy moze to tylko potwierdzac.
To może w końcu Jaroszyński zagra za Marciniaka skoro generał tak chcę
Janusz Filipiak: Nie zwalniam trenera Stawowego.
W mediach pojawiły się informacje, że trener Wojciech Stawowy został zwolniony. Co Pan na to?
- Pierwsze słyszę...
Ponoć doszło do spotkania z trenerem.
- Stale spotykam się z trenerem Stawowym i będę tak robił nadal. Z pewnością są to bardzo trudne rozmowy, męskie, a nie żadne "kosi, kosi łapci". Zaprzeczam jednak zdecydowanie, że rozstaliśmy się ze szkoleniowcem. Natomiast na pewno tracimy za dużo bramek - wychodzi średnia dwie na mecz.
Czyli na pewno nie zwolni Pan teraz Wojciecha Stawowego?
- Jak przegramy pięć kolejnych meczów, to kibice sami zwolnią trenera...
Cracovia gra ładnie, ale nieskutecznie.
- Powtarzam, tracimy po dwie, trzy bramki, tak nie może być.
DP via weszlo
Pasiak04 chyba nie zakumałeś przekazu mojego wpisu, ale nie zamierzam tego rowijać ani tlumaczyć.
Bucky Nome Napisał(a):
>... Czyli na pewno nie zwolni Pan teraz Wojciecha
> Stawowego?
> - Jak przegramy pięć kolejnych meczów, to
> kibice sami zwolnią trenera...
No to mamy jeden, zostały cztery. Jeżeli przegramy w Lubinie, to dalej już będzie z górki.
Tym bardziej, że w kadrach czterech najbliższych rywali nie dostrzegam obecności Cabaja i Kotorowskiego ;)
Aston1906 Napisał(a):
> Tym bardziej, że w kadrach czterech najbliższych
> rywali nie dostrzegam obecności Cabaja i
> Kotorowskiego ;)
Ja natomiast dostrzegam obecność trenerów, którzy wiedzą co zrobić z naszą tiki-sraką :) i bynajmniej nie jest to wiedza, którą posiadają tylko przedstawiciele śmietanki trenerskiej. Nawet intelektualista Smuda jest w stanie coś wymyślić, tym bardziej że ma parę kolejek na to myślenie, a nasza taktyka i tak się nie zmieni!
Smuda to nasza druzyne zabiega w 1. polowie, a w drugiej juz bedzie robil co chce, bo nasi beda lezec, ze skurczami.
Ej sekciarze. nie robicie żadnego protestu przeciw Filipiakowi?
Przecież podniósł rękę na bóstwo i śmie jeszcze wysuwać nierealne żądanie o zejściu poniżej dwóch straconych goli na mecz. Skandal!
2;0 stawowy won!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wojciech Stawowy po sparingu "Wynik nie jest dla nas ważny to tylko gra kontrolna, gramy cały czas swoje, staramy się mieć swój styl i jeżeli ktoś myśli że porażki go zmienią to się myli. Chce aby chłopcy grali radosny i ładny dla oka futbol pomimo tego, że czasami musimy rozgrywać piłkę na swojej połowie ale właśnie tego wymaga od nas nasz styl"
Wypad,wąsaty nieudaczniku!!!!
Odrobine lodu na glowe polecam.
ile niby tego lodu? może całą arktykę
Cenzura działa,czyżby jakiś mod został zwerbowany przez stawo-talibów?
Może zbyt gwałtownie wyrażałeś swoje niezadowolenie?
ja wywaliłem post. nie będziesz tu nikogo z naszych kibiców wysyłał na drugą stronę Błoń. jak się to powtórzy, to się pożegnasz z tym forum.
rmszar Napisał(a):
> Może zbyt gwałtownie wyrażałeś swoje
> niezadowolenie?
Nie uważam tak,raczej chyba ktoś nie trzyma ciśnienia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)