Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale jaja ! BRAWO !
>
> Szkoda, że finał MP juniorów nie odbędzie się
> (?) przy Kałuży.
>
> PS. Jest szansa żeby Wdowiak i/lub Kapustka
> zagrali ?
Wdowiak pojechał do Szczecina na wycieczkę, był w 18. Kapustka się rehabilituje.
-
-
Juniorzy CRACOVII
Przeciwko Cracovii nie wystąpi dwóch podstawowych zawodników GTSu- z uwagi na karki (żółte)
Marszalik - pomocnik, konstruktor akcji
Żemło - środkowy obrońca, chłop prawie 2 metry
Naprawdę wielkie brawa za ambicję i walkę do końca. Tak potrafią walczyć tylko ludzie, którzy nie kalkulują! Jeszcze raz wielkie brawa. Wielka szkoda że bez dwóch gwiazd w finale, ale po takim meczu jak ten w Szczecinie te chłopaki zasłużyły by w takim składzie grać finał.
Jeszcze jeden!!!
BRAWO, macie jaja panowie :)
Może po waszych wyczynach, co poniektórzy koledzy przestaną tu rozpaczać za odchodzącym Papą, czy Saidim a dostrzegą szansę w Was! CRACOVIA to WY!
Finał jak w 1948. Mam nadzieję, że wynik będzie taki sam.
Kibice Cracovii - byłem dziś być może jedynym kibicem Pasów w Szczecinie (a na co dzień jestem kibicem Kolejorza) i mój obiektywny komentarz brzmi następujaco:
Obiektywnie napisze o paru faktach meczu w Szczecinie.
Przede wsz. brawo Pasy za walke do końca. Brawo trener Cracovii za udane zmiany - a zwlaszcza wpuszczenie od 2. polowy szczuplego chlopaka z nr 37 - Dawida Surmy, ktory swietnie prawa strona kilka razy uciekl pogoniarzom a koledzy w polu karnym zrobili swoje. Pogon byla tak bardzo pewna siebie,ze beznadziejny pajacowaty spiker zapraszal kilka razy na finał z Wisłą, trener Pogoni zdjął Korta a szczeciński fan club Legii "jechał" chamsko po 17-18 latkach Pasów. Pycha została ukarana. A najbardziej zaskakiwał mnie niemy trener Pogoni, ktory w ogole nie reagował na wydarzenia boiskowe w koncowce. Mecz byl fatalnie zorganizowany przez Pogon. Nie bylo tablicy z wynikiem, paprykarska dzicz utrudniala rozpoczecie karnych. Z przebiegu karnych mam filmik.
Szkoda,ze finalowych meczow nie zobacze ale gratuluje Wam bialo czerwonych pasiastych chlopakow. A zwlaszcza obserwujcie Dawida Surme. To moim zdaniem dzieki niemu paprykarze popłynęli. Pozdrawiam i dzieki za podpowiedzi z lutego. 1 marca bylem pierwszy raz w życiu na Kałuży i najbardziej oprócz hymnu Malenczuka, przerobionego Millera, podobalo mi sie oddawanie moczu w toalecie na plywajace godla wiadomo kogo :)
Brawo brawo brawo niedowiary piękna sprawa, ciekawe derby w finale dla naszych chłopaków i PRZEDE WSZYSTKIM KIBICOWSKO pamiętajcie że te szczury wiślackie przychodzą na mecze juniorów więc może być ciekawie więc nikomu nie trzeba chyba nic tłumaczyć że 'szable do boju, lance w dłoń bolszewików goń goń goń';)
wracam z pracy a tu TAKI news ...
SZACUNEK Panowie za walkę ...
wielkie brawa i postawcie kropkę nad i ...
;)
Super :) Bardzo się cieszę, teraz wygrać dwumecz finałowy :)
Ponieważ elegancko rozpoczęty długi weekend, podobnie trzeba go skończyć. Lepszego finału nie mogliśmy sobie wymarzyć ;)
super super super
Wielkie gratulacje! Coś niesamowitego! :)
Jestem pełen podziwu dla waleczności i niepoddawaniu się do końca - BRAWO!
Pasiaste, waleczne serca. Czapki z głów. Szacunek za wiarę, za charakter, za ambicję.
Wracając z Wielickiej z meczu z Pogonią myślałem, że już po ptokach, a tu taka piękna niespodzianka. Brawo, brawo, brawo!
To chyba chłopaki zasłużyły na flaszke wódeczki w drodze powrotnej.Zegar przymknij oko :)
W niedziele JAZDA Z KURWAMI !!!!!!!!!!!!
Wie ktoś o której ten mecz i jak w ogóle będzie z możliwością wejścia na bude?
Własnie, chętnie bym wpadł na meczyk
Sprawdziłem,mecz w niedziele o 15. ale jak z wejściem na komisariat?
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/448438/centralna-liga-juniorow-fantastyczna-pogon-cracovii-derby-krakowa-w-finale-mistr
Finał mistrzostw Polski juniorów starszych w sezonie 2013/2014 po raz pierwszy w historii będzie wewnętrzną sprawą Cracovii i Wisły Kraków. Do swoistych derbów Krakowa dojdzie 22 i 25 czerwca.
Pierwszy mecz na gts-e w niedziele
pewnie nie będzie to impreza masowa, więc wejdzie tak jak ostatnio z Lechem tylko zomo
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)