Nie !
-
-
Saidi wróć? - sonda
Jeżeli ma być krnąbrnym piłkarzykiem, strzelać fochy, psuć atomsferę w obecnej drużynie to jestem na NIE, ale jeżeli wykaże krztę zaangażowania i chęci jestem na TAK.Umiejętności ma. Dołączy do tego waleczność i Cracovia z nim w składzie może namieszać.
Skoro w składzie znajduje się miejsce dla Stebleckiego(tak wiem, wychowanek),który ewidentnie minął się z formą, to i można dać szanse murzynkowi.
Edit.
A i nikt kota w worku nie kupi. Żeby się go pozbyć musiałby zagrać i coś sobą pokazać.
Jeżeli jest zawodnikiem klubu, to powinien grać, nie tylko dlatego, że to jego zasrany obowiązek, ale jak się będzie opierdzielał to kto kumaty go zechce kupić. Jego sprawa. Ja osobiście bym go odjebał, bo krechę zrobił sobie u Nas kibiców potężną. A wracając do jego umiejętności piłkarskich to każdy wie, że jest dobry i myślę, że w koncepcji Stawowego by się odnalazł. Bo gramy w piłkę. Tiki-taka i do przodu :)
Nie -żadnych bananowych móżdżków!
Ogólnie chyba jestem na NIE. Ale jeśliby się zmienił i profesjonalnie podchodził do treningów, grałby dla drużyny, a nie dla siebie, będzie dawał z siebie 100%, i nie będzie myślał tylko by jak najszybciej stąd odejść, to wtedy może warto rozważyć jego powrót do zespołu. Tylko kto może wiedzieć co tam siedzi w jego głowie? Może lepiej sobie jednak odpuścić? Wiadomo że musiałby porozmawiać z trenerem, porozmawiać z zespołem, przeprosić za swoje zachowanie.
Z zachowanie wszelkich proporcji, to jest kopia sytuacji Man. City z Tevezem, przy czym Tevez dał tam jeszcze bardziej czadu. Wydawałoby się, że już koniec, wywalą go na zbity pysk, no ale jednak nie... Moim zdaniem tu też plusy MOGĄ przeważyć, ale Stawowy powinien pójść tą samą drogą, co Szatałow, który trafnie zdiagnozował sytuację (to jest 'duże dziecko') a następnie umiejętnie go poprowadził. Skoro tak, wstrzymam się na razie od głosu (emocjonalnie chciałbym powiedzieć: TAK, ale mamy za mało danych).
Tak , ale nie spiesznie, zespól rezerw , ława, ogony , jedna połowa , cały mecz.
[b]NIE[/b]
W ogóle, skoncentrowałbym się na jakiś czas na zawodnikach bardziej... hm.. kontynentalnych. Docelowo - krajowych.
TAK
TAK
a) TAK
b) NIE
c) WYP.......J
[b]C[/b]
Nigdy więcej murzyńskiej mentalności w Cracovii..
Zdecydowanie TAK!
Najlepszy piłkarz w ostanim dziesiącioleciu w pasiatej koszulce
ten gośc NIE ma prawa ubierac świetych barw Cracovii. każdy kibic który chce jego powrotu nie szanuje sam siebie i własnego klubu.
to rozpieszczone dziecko odmówiło gry dla Cracovii. stwierdzil ze jesli Cracovia spadła to on nie bedzie w niej grał. tylko że to nie Cracovia spadła tylko on spadł z ligi przez swoją nieudolność. to on jest odpowiedzialny. dezerter uciekający z tonącego statku. DO WI DZE NIA !
pomijam aspekt sportowy bo tutaj nawet nie ma się nad czym zastanawiać. bo powyzsze przekresla mozliwosc by dalej reprezentował nasze święte barwy
dokładam kwestie szatni. goscie zapierdzielają chcą umierać za Cracovie a nagle po pół roku wchodzi czarny bambo który pół roku temu im powiedział: ja nie bede z Wami grał bo jesteście leszczami a ja mam swój honor. spierd.alajcie. nie poto budowalismy atmosfere.
ale skoro chcecie aspekt sportowy: to nie. jest technicznie surowy i podkreślam po raz kolejny Dudzic > Saidi
mam podobne zdanie co Santo, ale przebolalbym powrot jesli szatnia by go chciala i mialby odpowiednia pokute , cos w rodzaju tego o czym Kajak wspomnial, niech dotrze do kapuscianej glowy ze nie jest najwazniejszy
a jesli to ma byc sucha odpowiedz bez rozwiniecia i warunkow, to NIE.
i pragne dodac, teraz dopiero zauwazylem, nie ma go juz na glownej, uff :)
TAK
Ale na miejsce w składzie musi sobie zapracować.
Jak zasłuży to TAK.
Jeśli zmienił by swoje nastawienie, trochę skruszał, a nie uważał się za wybawcę dla Cracovii, to TAK, ale tylko pod tymi warunkami
parę akcji ku przypomnieniu :)
http://www.youtube.com/watch?v=F7Oxb-4tFL4&feature=fvwrel
niech spada na drzewo. NIE
Ilu forowiczow tyle zdan w temacie, Ro Man znowu wznieciles ogien :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)