Szuwarek 8 minut temu potwierdził na fejsie obecność Bartka w 18 meczowej
-
-
Bartek Kapustka
Może zagra ?
Lisy dostały bramkę do szatni i przegrywają 1-0.Vardy ze skutecznością,której nie powstydziłby się...Bartek Dudzic.Bez Kapiego nie mają szans na korzystny wynik w tym meczu.
Nic Kapustka nie gra, no przynajmniej w pierwszej połowie.
końcówka meczu ciągle przegrywają a Kapi pozostaje ostatnim ofensywnym zawodnikiem na ławce po dwóch wykorzystanych zmianach
Edition: jednak ujola można wyłączać
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> końcówka meczu ciągle przegrywają a Kapi
> pozostaje ostatnim ofensywnym zawodnikiem na
> ławce po dwóch wykorzystanych zmianach
>
> Edition: jednak ujola można wyłączać
Jak ostatnim, jak był i Ulloa i Albringhton
Szkoda, nie doczekaliśmy się debiutu ligowego .
Bonusy się oddalają :S
Kapustka nie wejdzie raczej w meczach gdzie wynik bedzie na styku badz Lisy beda w plecy jedna bramka ... Czyli jak dzis. Sa doswiadczeni zawodnicy na ktorych bedzie stawial Ranieri... Tak bylo w zeszlym sezonie i tak bedzie w tym.
Bartek bardzo fajnie ze lapie sie na lawke a szanse bedzie dostawal jak mecze beda rozstrzygniete oraz w FA Cup i Pucharze Ligi angielskiej... Nie wiem jak on sie teraz nazywa..
Powtorze ze jak zagra w tym sezonie w 8-10 calych meczach i w kolejnych 8-10 wejdzie z lawki to bedzie bardzo dobry wynik na ten sezon.
(...do usunięcia...)
Dość dobry tekst oceniający szanse Bartka:
"Szansą dla polskiego piłkarza powinien być wymagający sezon na kilku frontach i mnogość spotkań.
Ranieri będzie szukał nowych rozwiązań. Tutaj z miejsca prosić się będzie o wyciągniecie ręki do piłkarza z Polski. Przy szukaniu nieszablonowych, niesztampowych rozwiązań Kapustka będzie idealnym kandydatem.
Nie pali się, nie ma powodów do obaw. Talentem nie pozwoli o sobie zapomnieć"
http://polskapilka24.net/mission-impossible-bartosza-kapustki/
Na tą pozycję hipotetyczną, na która może na dzień dzisiejszy wpuścić Bartka
jest ten ciemnoskóry. Szybki i mytlacz, tyle ,że z utartymi przywarami takimi
jak te które wczoraj wykazał i będzie w aspekcie wyników oddawał pole. W sobotę
pierwsze ostrzeżenie, wiec finezja w decyzjach tych kluczowych, musi dać mu tą
niewątpliwą szanse.
pzdr
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Znowu jakieś niby zamieszanie z transferem. Tym
> razem MZPN w jednej z głównych ról.
> Tytuł "artykułu" oczywiście sugeruje że
> chcieliśmy coś ukryć. MZPN ma oryginał z PZPN,
> z jakichś tam powodów na piśmie od nas kwoty
> były nieczytelne (może pismo szło faksem...), a
> dziennikarzyna od razu zadaje
> sugerująco-prowokujące pytanie.
>
> Żenujące "dziennikarstwo". Z takim
> dziennikarzynami klub powinien "jechać" równo...
We wnioskach do Profesora opisałem jak było..... ;) dziennikarz napisał swój arttykulik kilkanaście godzin póżniej. Niestety kolego ale tak było i nie są to prowokacyjne pytania! Ciekawe ,że pierwsza strona z 2,5 mln ojro przeszła faksem normalnie a 2 pozostałe (z bonusami) już nie...przypadek? Przypadkiem chyba także nie jest rozmowa o 100 tys zł zamiast 2% od kontraktu dla MZPN !!! Transfer Bartka dał duuuuży przychód ale forma rozliczania się z tymi co się im należy niweczy sukces ! I co z tego ,że mamy kasę jak nawet nie będziemy mogli nikogo kupić ! Nie dlatego ,że nie ma nikogo na rynku tylko ,że przy takim podejściu nikt nie chce się w przyszłości szarpać o swoje !!!!
Kapi gra teraz z MU 23 na lewym skrzydle-nawet nieźle mu to idzie.
http://www.feed4u.tv/watch/1641133/1/Manchester-United-U23-vs-Leicester-City-U23.html
przerwa. "Kaputcka"
Publiki to troszku jest....
pora chyba zamknąć temat Bartka i pisać jak o byłym....może kiedyś wróci..
jak pisałem o tym jakiś tydzień temu to mnie kapuściarze zjeść chcieli. Może Ciebie mody posłuchają
ja się nie zgodzę. to nasza perełka, która wypłynęła jak żadna inna. czymże jest awans sportowy (tak mi się kojarzy inny największy) Gizy go ległej czy Klicha na ławkę rezerw Wolsburga do transferu Bartka do mistrza Anglii z nadziejami na granie i Karierę. Mam nadzieję się tu podniecać jego występami co weekend
I co - ulży Wam jak w zbiorczym wątku będziemy pisać o jednym zawodniku?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)