KruszynaKSC , wiem co mowie...rozmawialem z paroma osobami obecnymi w ten wieczor we franticu...Kapi byl bawil sie ale trzezwy na nogach i sie nie zataczal ani nie kozaczyl zreszta nie pierwszy raz tam byl ( zwykle przychodzi z Rakelsem )
dostal kilka strzalow w twarz ze mu farba z nosa poszla . jesli nie wierzysz do idz tam zeby Ci dali nagrania z kamer ( ktore pewnie juz sa skasowane ) aby "swojego" nie wydac
-
-
Bartek Kapustka
pasiak07 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> KruszynaKSC , wiem co mowie...rozmawialem z paroma
> osobami obecnymi w ten wieczor we franticu...Kapi
> byl bawil sie ale trzezwy na nogach i sie nie
> zataczal ani nie kozaczyl zreszta nie pierwszy raz
> tam byl ( zwykle przychodzi z Rakelsem )
> dostal kilka strzalow w twarz ze mu farba z nosa
> poszla . jesli nie wierzysz do idz tam zeby Ci
> dali nagrania z kamer ( ktore pewnie juz sa
> skasowane ) aby "swojego" nie wydac
Spoko...To trzymaj sie tej wersji nikt Ci nie broni...
Powiem wam, że rzygać się chce jak czytam ten temat i widzę jak wiele osób wiesza na Bartku (nomen omen) psy. Sami święci, dobrzy wujkowie, tatusiowie, mamusie itp... I założę się, że jak nie daj Boże dziś nie wygramy to dla tych osób głównym winowajcą będzie Kapi. Bo gdyby nie poszedł do klubu to byśmy roznieśli Piasta. Z wisłą też nie grał od początku ale jakoś daliśmy radę i to właśnie jak siedział na ławce zagraliśmy super 20 minut. Jesteście żałośni. Pomijając już sam fakt, że tam był to jak można wywnioskować z "newsa" podanego przez media nie był tam sam. To czemu skaczecie do gardła tylko Kapustce? Dlatego, że akurat on dostał strzała od jakiegoś chooja? On nie może się iść zabawić ale inni piłkarze Pasów już tak??? "Ukarać Kapustkę" - krzyczycie. "Zachowanie niegodne sportowca". A dlaczego nie ukarać pozostałych, którzy świętowali wygraną?
Lepiej zróbcie coś dobrego dla frekwencji na stadionie tak jak tu niektóre osoby proponują - przyjdźcie sami na mecz (jak nie chodzicie) a jak chodzicie to przyprowadźcie kogoś żeby Nas było więcej.
ciekawe ilu z tych na.pie.dala.czy szykuje się do wyjazdu do Gliwic.
teraz Kapustka, a wieczorem będą jechać znad klawiatury po Budziku, Polczaku, Rymaniaku...
wstyd panowie.
[quote=sterby]
Kto nie zrobił w życiu niczego głupiego - JECHAĆ PO KAPUSTCE RÓWNO.
Reszta - MORDA W KUBEŁ (co niniejszym i ja czynię)
[/quote]
Bylo to juz wklejane??
https://www.youtube.com/watch?v=2-dukEn4jTU
sterby Napisał(a):
> Kto nie zrobił w życiu niczego głupiego -
> JECHAĆ PO KAPUSTCE RÓWNO.
>
> Reszta - MORDA W KUBEŁ (co niniejszym i ja
> czynię)
Po raz kolejny w krótkim czasie, 100% poparcia dla tego co napisał Sterby.
Cała ta jazda po Kapustce robi się żenująca.
Weź, zastanów się jeden z drugim, czy kretyńskimi i ociekającymi obłudą wpisami nie szkodzisz przypadkiem Cracovii, 100 razy bardziej niż Bartek, który jeśli już to co najwyżej zaszkodził sam sobie, w co też wątpię, bo poważni scouci zachodnich klubów, biorą takie sytuacje pod lupę i nie wyciągają pochopnych wniosków.
Fajny materiał o Bartku, aktualnie na nsport+
sterby Napisał(a):
> Kto nie zrobił w życiu niczego głupiego -
> JECHAĆ PO KAPUSTCE RÓWNO.
>
> Reszta - MORDA W KUBEŁ (co niniejszym i ja
> czynię)
100 % poparcia; też tak uważam.
Hmmm... chłopak jest młody, ale mam nadzieję, że na tyle mądry, by internetowych frustratów rączo gotowych do wylewania pomyj, nie brać pod uwagę przy planowaniu swej przyszłości. Głupio by było, gdyby skrócił swój pobyt tutaj przez kilku niewydarzonych piewców ładu moralnego.
Skoro nawet weszło nie korzysta z okazji zjechania młokosa, a wręcz przeciwnie, to widocznie cała sprawa jest dla niego jednoznacznie pozytywna.
Ludzie!Czy ktoś z was strzelił bramkę Gibraltarowi?Ludzie !!!!! Do was piszę!
Tak dla rozluźnienia nastrojów - Kapi bierze przykład z najlepszych,grzeczni chłopcy nie grają w piłkę :)
http://www.futbolnews.pl/newsroom/73218,diego-costa-nie-strzela-bramek-bo-baluje-po-nocach-w-londynie
Nie wiem czy to celowo, czy przypadkowo, ale miło ze strony portalu Weszło, że nie rozdmuchali tematu, co więcej - nawet ani słowem się jeszcze o tym nie zająknęli, jeśli to celowe działanie - szacun, tak trzymać. Już niejednego potrafili "zniszczyć", czy podłamać głupimi artykułami, a tu cisza.
O terazpasy nawet nie wspominam, bo to ich obowiązek, ale też ładne zachowanie :)
new211 pisali o tym w zapowiedzi dzisiejszych meczów.
@ddarek Jakoś nie znalazłem i dalej nie mogę znaleźć, więc jest ok. Temat raczej jak najbardziej odpowiedni na "medialny" artykuł.
Nie wywołujcie wilka z lasu bo Stanowski wkleił na tt strasznie chujową fotę z Bartkiem i niektórzy mają radochę .
Udało mi się dzisiaj zamienić parę słów z Kapim/bo wczoraj całkowicie się wyłączył z tego wszystkiego i bardzo dobrze zresztą/ i chłopak ma pełną świadomość że źle postąpił ,dostał od życia nauczkę i fatalnie wygląda to wizerunkowo ale ...to się niestety stało i się już nie odstanie.
Teraz na to nic się poradzi,najlepszym lekarstwem jest czas a on na boisku musi potwierdzić po raz kolejny swoją wartość.
Chłopak potrzebuje naszego wsparcia bo czeka go jeszcze użeranie się z tymi podłymi pismakami którzy zdolni są do wszystkiego.
p.s. A jakie rozgrywki można przy takiej okazji załatwić i o jakie pieniążki często toczy się gra to proponuje wejść na tt Bońka i poczytać:
mała próbka :
Zbigniew Boniek
@BoniekZibi Mowią ,ze Kapustka dostał w głowę od ludzi CK bo nie chce z nim przedłuzyć umowy,w marcu zobaczymy!
Jak ma zostać prawdziwym mężczyzną/piłkarzem jak nie dostanie chociaż raz po mordzie? przeżyje, też bym się z nim napił po wygranym meczu :)-D
Piotrek67 - czy Ty przypadkiem nie manipulujesz faktami ?
piotrek67 Napisał(a):
> Nie wywołujcie wilka z lasu bo Stanowski wkleił
> na tt strasznie chujową fotę z Bartkiem i
> niektórzy mają radochę .
>
Stanowski zamieścił screen z gównianego Super Expressu, nabijając się z jakości fotomontażu
>
> p.s. A jakie rozgrywki można przy takiej okazji
> załatwić i o jakie pieniążki często toczy
> się gra to proponuje wejść na tt Bońka i
> poczytać:
> mała próbka :
> Zbigniew Boniek
> @BoniekZibi Mowią ,ze Kapustka dostał w
> głowę od ludzi CK bo nie chce z nim przedłuzyć
> umowy,w marcu zobaczymy!
Boniek głupio zażartował, że to Kucharski nasłał ludzi na Kapiego - jedni, żenujący żart przewodniczącego skrytykowali, drudzy się dołączyli (np. Klich),
ale żeby na podstawie tego tweetu pisać teorie o "rozgrywkach" i "załatwianiu kasy" ?
to chyba spore nadużycie
Pieotrek, Stano chuja wklepił, raczej bekę, jak nie zakumałeś to japierdolę
Alko D`Bier Napisał(a):
> Piotrek67 - czy Ty przypadkiem nie manipulujesz
> faktami ?
>
>
> piotrek67 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nie wywołujcie wilka z lasu bo Stanowski
> wkleił
> > na tt strasznie chujową fotę z Bartkiem i
> > niektórzy mają radochę .
> >
>
> Stanowski zamieścił screen z gównianego Super
> Expressu, nabijając się z jakości fotomontażu
>
> >
> > p.s. A jakie rozgrywki można przy takiej
> okazji
> > załatwić i o jakie pieniążki często toczy
> > się gra to proponuje wejść na tt Bońka i
> > poczytać:
> > mała próbka :
> > Zbigniew Boniek
> > @BoniekZibi Mowią ,ze Kapustka dostał w
> > głowę od ludzi CK bo nie chce z nim
> przedłuzyć
> > umowy,w marcu zobaczymy!
>
> Boniek głupio zażartował, że to Kucharski
> nasłał ludzi na Kapiego - jedni, żenujący
> żart przewodniczącego skrytykowali, drudzy się
> dołączyli (np. Klich),
> ale żeby na podstawie tego tweetu pisać teorie o
> "rozgrywkach" i "załatwianiu kasy" ?
> to chyba spore nadużycie
Widzę że ten screen/ja jestem starej daty dlatego dla mnie to jest fota,zresztą miałem rano SE w ręku / strasznie Ci się spodobał i masz do tego pełne prawo ,mnie niestety nie i dlatego też go tutaj nie wklejałem tylko napisałem żeby nie liczyć na wielkoduszność ze strony "Weszło".
Zawsze można też spytać bezpośrednio zainteresowanego czy też jest tak zadowolony z tej przeróbki jak co poniektórzy.
I tyle w temacie -gdzie tu jakaś manipulacja ?!
Co do" żartu" pana Prezesa Bońka notabene faceta wydawałoby się klasowego i na poziomie, który najzupełniej przypadkowo umieszcza inicjały swojego wieloletniego przeciwnika to faktycznie nie ma to nic wspólnego z rogrywkami między tymi panami.
A co jest podłożem tego konfliktu to jest takie mądre polskie powiedzenie " Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi ...."
Zresztą Prezesa który Aniołkiem też nie był i nie wylewał za kołnierz a teraz pozwala sobie na takie" żarty" z bardzo młodego zawodnika.
Bartkowi kończy się za chwile kontrakt z CK i znowu wchodzą w grę ogromne pieniądze dla jednych do stracenia/jeżeli nie zdąży go sprzedać/ dla drugich do zdobycia/nowy menago/chyba że działają dla idei :)
Wtedy to faktycznie żadne rozgrywki ani żadna kasa nie wchodzi w rachubę :)
p.s. Ciekaw jestem ile pismaki płacą za sprzedanie takiego newsa czy też odbywa się to charytatywnie ?!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)