Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 8-0 biorę w ciemno.
>
> A teraz możecie się wszyscy obudzić i wrócić
> do rzeczywistości.
Ja nie, nie będzie 9-0 można zapomnieć o awansie!
Konrad, za 3-1 dostaniesz w nagrodę trzy punkty dla Cracovii, git:)?
-
-
[WIKTORIA]Cracovia - Zawisza Bydgoszcz 3 : 1
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Temu szczurowi to wiekszość by pałe zrobiła a
> nie odpowiednio witała.
Zawsze mnie zastanawiał słabość trybun do Kaczmarka, owszem wybronił sporo ale nie grał sam. Nawet trener który nas cudem utrzymał nigdy nie doczekał jakichś podziękowań z trybun.
Kaczmarek miał wtedy rundę życia,która już mu się nie przytrafi nigdy,przenigdy.Chyba nikt nie zapomniał jaką manianę odpierdalał w sezonie spadkowym,po czym trochę to wyglądało jakby był zwykłym szczurem odchodząc do konkurencji.Owszem,szacunek za pamiętną rundę,ale jakby nie było to w jakiś sposób się też wypromował i ktoś mimo wszystko wyciągnął rękę do tego w sumie nieznanego i zapomnianego(przede wszystkim) bramkarza.Sam też powinien być wdzięczny.
Nie zapominajmy mu też bramki, którą sobie wrzucił do bramki po rogu kopanym przez Nowaka, jak jeszcze bronił w Śląsku. O ile mnie pamięć nie myli darował nam wtedy remis. Fajny był z niego chłop:) Może w sobotę też coś sobie wrzuci:)
http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=515963
skrót: http://www.youtube.com/watch?v=lpilbPh92iA&feature=related
Może by tak Suvorov albo Bernhardt potrenował takie strzały, bo to jedyna nadzieja no jakąś korzyść z naszych rzutów rożnych.
Z tego co pamiętam, to Kaczmarek miał najlepsze wyjścia do piłek granych na dziesiąty-dwunasty metr. Aż się prosi, aby każdą piłkę z rożnego tak grać, a nuż widelec coś wejdzie.
Dobrze, że wraca Kosanović bo potrzebujemy strzałów. Nasi muszą Kaczmarka ostrzeliwać z każdej pozycji gdyż ten lubi nie rzucić się do piłki w jego zasięgu. Milos, Boljević, Budzik, Alex. Mnóstwo strzałów a na pewno ze dwie bramki wpadną.
Mówisz o tym Budziku, który jest kontuzjowany?
Nie zapewne mówił o tym, który stoi i mnie na nocnym stoliku.
Myślisz, że uda się go na sobotę uprawnić do gry?
Racja, Budzik kontuzjowany. Widzisz jak potrafi namieszać w informacjach tygodniowy ban na forum?;)
To nie Budzik, Edgar też potrafi uderzyć.
Fakt faktem, strzały z dystansu będą w tym meczu naszą najmocniejszą bronią. Wjazd do bramki przy defensywie Zawiszy nie będzie łatwy.
jak by tu powiedzieć, by nikogo nie urazić i nie złamać nadziei.....pieniążków własnych w tym meczu na Cracovię nie postawię.,,,,dla mnie Zawisza jest faworytem tego meczu - remis da "banana" na mojej twarzy.
autobus w bramce?
A ja własne pieniązki postawie na Cracovie jak to robiłęm dotychczas i żle na tym nie wyszedłęm. Wierze mocno w ZŁOTĄ SERIE to jest na razie 7 meczy u siebie.
Mam nadzieję że nie będzie skandowania nazwisk Kaczmarka i Szatałowa. Pierwszemu za spierdolenie z tonącego okrętu jak kapitan Schettino,a drugiemu za pogardliwe wypowiedzi na temat Cracovii.
Jakie pogardliwe wypowiedzi o Cracovii? O Cracovii Szatałow nigdy się pogardliwie nie wypowiadał. Odpowiada co najwyżej na konkretne pytania dotyczące kulisów jego pracy (ale ostrożnie i z klasą) lub obecnej taktyki zespołu.
Wręcz odwrotnie, Szatałowowi jest żal, że nie miał tu wolnej ręki przez co nie mógł tu dłużej pracować, bo miał ambicje zrobić tu naprawdę coś ciekawego, a niestety profesor nie na wszystko pozwalał...
Jurij jest w porządku.
jedno jest pewne Nasz zespol a przede wszystkim trener nie moga byc zaskoczeni tym ze Zawisza bedzie prowadzil otwarta gre z Nami, to bedzie cos nowego, niz murowanie bramki i zageszczenie swojej polowy boiska a co za tym idzie mecz moze wygladac bardziej jak te prowadzone na wyjezdzie niz dotychczas u siebie i chodzby z tej racji wypadaloby byc przygotowanym na taki wariant, by nie byc zdziwionym/zaskoczonym nieprzyjemnie
Najpierw zobaczmy jakim wogóle składem będzie Wojtek na Zawisze dysponował. Mamy 4 sprawnych obrońców na dziś.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)