Po wygranym meczu z dajdajami musimy podtrzymac forme i powalczyc o komplet punktow z Warta.
Musza udowodnic ze Zabki to byl przypadek i na wyjazdach tez bedziemy wygrywac!!!!
Rywal jest dosc silny wiec lekko nie bedzie ale walczyc trzeba!
A wiec:"DO BOJU CRACOVIA"
-
-
(GLOS) Warta Poznań - Cracovia 14 września, 16:00
Gramy u siebie, Cracovio gramy u siebie!
Czemu gramy w piątek?
Warta w sobotę ma jakąś imprezę z okazji stulecia i na jej wniosek mecz został przełożony.
Warta właśnie straciła kapitana...
DNL_KKS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Warta w sobotę ma jakąś imprezę z okazji
> stulecia i na jej wniosek mecz został
> przełożony.
To szkoda że o 10 rano nie zaplanowali meczu.
Na oficjalnej jest podane że 15 sobota o godz.14
A ten mecz będzie w Grodzisku ?
Wpuszczają tam przyjezdnych ?
mecz z Wartą a piątek
[quote] Swój najbliższy mecz ligowy piłkarze Warty Poznań zagrają w roli gospodarzy już na własnym stadionie przy Drodze Dębińskiej. Lada dzień ma tam ruszyć budowa nowej trybuny dla 1,6 tys. osób, a PZPN już obiecał, że wyda zgodę na to, by 14 września poznaniacy podjęli Cracovię w "Ogródku".
W tym sezonie piłkarze Warty tylko raz wystąpili w modernizowanym "Ogródku" - 11 sierpnia wyeliminowali z Pucharu Polski Podbeskidzie Bielsko-Biała. [/quote]
Muya Napisał(a):
> Na oficjalnej jest podane że 15 sobota o godz.14
Na naszą oficjalną stronę nie ma co patrzeć ostatnimi czasy. A co do meczu, to będzie ciężko. Przydałoby się wygrać, bo zarówno Flota jak i Zawisza mogą w nastepnej kolejce stracić punkty.
Ale o wygraną będzie cholernie ciężko. Śmiem twierdzić, że rywal mocniejszy od tych z Ząbek.
Skoro nie wygrać, to przynajmniej zgarnąć 1pkt. Teraz zaczyna się cięzki okres, najapierw dwa wyjazdy (Warta i Olimpia - przydałoby się zgarnąć minimum 3pkt., gdzieś trzeba wygrać!!!) - swoją drogą nasi zostają w tamtych okolicach, bo z Olimpią gramy we środe? No i od Warty zaczynamy znowu serię meczy co 3 dni (Warta-Olimpia-Bogdanka-tydzień przerwy-Kolejarz-Flota-Zawisza). Po tych dwóch cyklach mamy 3 mecze z rzędu na wyjeździe: Termalica, Flota, Polonia. Mam nadzieję, że nic nie pokręciłem ;) Jak widać na jesieni jest cięzki terminarz. Trzeba wygrać wszystko u siebie i będzie już 25pkt (z tymi co mamy akutalnie), do tego dołozyć 2-3zwycięstwa na wyjeździe i będzie dobrze. Pozytyw takiego terminarza jest taki, że na wiosnę mamy 10spotkań na naszym stadionie :)
Teraz jest taka różnica na plus, że wszyscy (poza tym tygodniem kiedy wypada PP) grają co 3 dni.
Te dwa mecze będą meczami prawdy o naszej drużynie, na razie w meczach poza Krakowem to mamy remis ze słabeuszem i bolesna porażka ze średniakiem. Dowiemy się o co możemy walczyć w tym sezonie, dotychczas oprócz Arki to mamy na rozkładzie sam dół tabeli...
W oficjalnym terminarzu widnieje że gramy w piątek o 16. W ramówce Orange Sport są wtedy programiki przez nikogo nie oglądane jak mniemam, więc może się okazać że znów można im pogratulować świetnej organizacji i pomysłu.
Co do samego meczu jedziemy po trzy punkty, Warta u siebie ze słabym łks nie pokazała wiele. Damy rade!
Nzg Napisał(a):
> Co do samego meczu jedziemy po trzy punkty, Warta
> u siebie ze słabym łks nie pokazała wiele. Damy
> rade!
Przecież Warta grała na wyjeździe i ŁKS pokonała...
gentlemen Napisał(a):
> Nzg Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Co do samego meczu jedziemy po trzy punkty,
> Warta
> > u siebie ze słabym łks nie pokazała wiele.
> Damy
> > rade!
>
> Przecież Warta grała na wyjeździe i ŁKS
> pokonała...
Przepraszam, mój błąd, grała na wyjeździe. Co nie zmienia faktu że nic nie pokazała. Mecz wyglądał jak kopanie kartofli, bardzo mało składnych akcji, na początku łks coś kopnął do przodu, później zapomniał że trzeba kopać do przodu i tak to wyglądało do końca. Nie wiadomo kiedy nawet te dwie bramki padły bo składnych akcji w tym meczu było zero. Końcówki meczu nie oglądałem bo nie miało to najmniejszego sensu, nawet największy masochista by to wyłączył. Tak czy inaczej to Warta jak na razie ma 9 miejsce i bilans meczowy 2-2-2 - coś najwidoczniej się zmieni w ich dotychczasowej sytuacji, oby na 2-2-3.
Proponuje apelować do Orange o transmisje, słać maile, wpisywać sie w komentarzach etc. żeby transmitowali mecze Pasów. Osobiście już zacząłem.
No przecież zaraz mnie krew zaleje. Jak może kolejny raz być tak, że mecz jest przełożony i nie ma transmisji?
Jesteśmy liderem jeżeli chodzi o publikę w I lidze. Przecież to ważne jest nie tylko dla nas, ale i dla Orange Sport,
więcej widzów to dla nich interes.
Sam oczywiście wyślę maila, ale myślę że mała interwencja ze strony władz klubu na pewno by nie zaszkodziła.
Wszystkim którzy piszą o transmisji w Orange Sport przypomne tylko że szefem tej stacji jest Basałaj.Wiadomo na którą strone błoń jest mu blizej
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)