[quote=docent]
Czasem sobie myślę, że nie tylko Klich, ale i
niektórzy użytkownicy forum:) a na serio,
chodziło mi o nieocenionego Saidiego, którego
podobizna do dzisiaj zdobi oficjalną stronę MKS.
[/quote]
No to mamy nowego kandydata, którego zdjęcie powinno zdobić oficjalną stronę :))
-
-
Edgar Bernhardt - Witamy w Pasach!
10 dni później
im dalej w las, tym gorzej :(
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> im dalej w las, tym gorzej :(
Ja bym powiedział jak zwykle...Na początku -super a póżniej dostosowuje się do przeciętnej drużyny....
Jak na razie nie ma wyjątków! :(
dzięki za brameczkę :)
Edek masz smykałę,masz technikę tylko......trochę za dużo tych " piętek" ale i tak fajnie.
Oj, oj, dzięki Twojej brameczkę całkowicie dobiliśmy Zawiszę... Może ona im się odbić w następnych meczach.
12 dni później
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,12702155,Edgar_Bernhardt__Pilka_nozna_to_biznes__tu_zazwyczaj.html
16 dni później
Trafił nam się świetny gość, który kocha kopać piłke , wiele widzi na boisku i ogólnie "czuje bluesa" :)
[quote="z Opryszka"]
Zawodnik wszedł na boisko po przerwie i rozruszał grę krakowian. W 78. minucie strzelił wprost w okienko i Marcin Cabaj, bramkarz Sandecji był bezradny. - Czy piękne gole to mój znak rozpoznawczy? Nie ma dla mnie różnicy. Jedną bramkę zdobyłem z trzech metrów. Gol z Sandecją był piękny, ale najważniejsze jest zwycięstwo i awans do 2. miejsce - przyznał pomocnik.
Bernhardt nie ma pretensji do trenera Wojciecha Stawowego, że posadził go na ławce. - W drużynie jest wielu dobrych piłkarzy. Nie opłaca się złościć na rolę rezerwowego. Mam z trenerem świetne relacje i nic tego nie zmieni. Godzę się z jego decyzjami - przyznaje piłkarz Cracovii.
W drugiej połowie sędzia przerwał mecz na kwadrans, bo kibice odpalili race. - Najważniejsza jest dla mnie atmosfera na stadionie. W tej sytuacji nie obchodzi mnie, czy fani coś spalili (śmiech) - zapewnia Bernhardt.
[/quote]
Głosujemy :)
http://www.radiokrakow.pl/www/index.nsf/ID/JGAA-8ZREJ8
Edek z fabryki kredek -prze gościuwa. :)
Swoją drogą dawno nie było takiego sezonu żeby nasi tyle fajnych bram ładowali z dystansu.
Jeden z lepszych transferów w ostatnich latach.
Nie zagłaskajmy go. Jest świetny ale Saidi czy Visnakovs początki też mieli znakomite.
Na WESZLO o Bernhrdtdzie - [url=http://www.weszlo.com/news/12651-Rosyjskie_nazwisko_zmienilem_na_niemieckie_W_szkole_po_prostu_lalem_w_gebe]LINK[/url]
Facet któryś raz z rzędu mówi ,że jest jak najbardziej 100% słowianinem ale durni Polscy pismacy jak pisali tak i beda o nim pisać niemiec.
Czasem zastanawiam się czy te typki są naprawdę tak żałośnie głupie czy to taki styl zachowania: A co mnie obchodzi jak jest naprawdę - TO MY TWORZYMY RZECZYWISTOŚĆ [Szulkin o TV] :D
ps: A dodatkowy wniosek: Cracovia na dziś to w 100% Słowiańska druzyna:) panslawiści powinni się cieszyć;)
Fajny artykuł, szkoda tylko, że na tak pełnym nienawiści do Cracovii portalu jakim jest weszło.
A co sie dziwisz jak tam same Psióry od dolu do góry .
8 dni później
Z przerażeniem patrzę jak z Edgara rośnie nam drugi Saidi. Przynajmniej tutaj na forum. Nie ważne czy gra dobrze czy gra źle i tak jest wychwalany pod niebiosa. Wczoraj zagrał najsłabszy mecz w Cracovii. Był niesamowicie irytujący. Kiwał się sam ze sobą tracąc piłkę raz po raz narażając nas na groźne kontry i co? Wracam do domu i czytam, że był najlepszy na boisku i, że Stawowy jest idiotą bo go zmienił. Nie do wiary.
Ekspertom SaNtO, potterowi i kilku innym polecam obejrzeć powtórkę spotkania i zobaczyć jeszcze raz na chłodno jak dramatycznie zagrał wczoraj Bernhardt. Mam nadzieję i życzę mu tego by na wiosnę wrócił do swojej dyspozycji i ciągnął naszą grę ale wychwalania go za wczoraj nie rozumiem.
3lvis....wytłumaczyłem w innym poście ale pozwolę sobie skopiować :)
nikt nie pisze, że Edgar grał dobrze. Ja mam pretensje o zamianę tego kopacza na Budzika, po którym WIDAĆ, ze NA DZISIAJ musi odbudowywać formę w rezerwach. Edgar dawał CIEŃ szans, ze może jednym prostopadłym podaniem, jakąś kiwką czy strzałem z daleka, wynik zmienić. Budzik tej szansy nie dawał. Widzicie różnicę w pisanym poście na temat Edka ? Tak patrzyłem na ławkę rezerwowych, gdy nam nie szło i sobie pomyślałem....nie dokonywać zmian, bo może byc tylko gorzej i...było
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 3lvis....wytłumaczyłem w innym poście ale
> pozwolę sobie skopiować :)
>
> nikt nie pisze, że Edgar grał dobrze. Ja mam
> pretensje o zamianę tego kopacza na Budzika, po
> którym WIDAĆ, ze NA DZISIAJ musi odbudowywać
> formę w rezerwach. Edgar dawał CIEŃ szans, ze
> może jednym prostopadłym podaniem, jakąś
> kiwką czy strzałem z daleka, wynik zmienić.
> Budzik tej szansy nie dawał. Widzicie różnicę
> w pisanym poście na temat Edka ? Tak patrzyłem
> na ławkę rezerwowych, gdy nam nie szło i sobie
> pomyślałem....nie dokonywać zmian, bo może byc
> tylko gorzej i...było
Dokładnie o to chodzi -jedyny gość na boisku który sam, w pojedynkę potrafi rozstrzygnąć wynik meczu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)