Czekałem na taką wiadomość odkąd zobaczyłem Łukasza w meczu z Sandecją. Będzie wielkim wzmocnieniem, strasznie się cieszę że do nas przychodzi.
Witam i życzę powodzenia :) Jestem przekonany, że pokażesz jak świetnym piłkarzem jesteś.
-
-
Łukasz "Krecik" Zejdler - witamy w Cracovii!
Witaj i powodzenia!
Witaj , jesli jestes tak dobry jak mowia ( pisza) o Tobie to udowodnisz to na boisku .. ku naszej radosci :)
Wreszcie jakaś dobra wiadomość
POWODZENIA !!!
http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/rozmowki/Terazpasy.TV-Lukasz-Zejdler-Wymyslili-mi-pseudonim-z-bajki
Nowy pseudonim bardzo przyjemny, myślę, że się przyjmie. Dopisuję do tematu :)
Powodzenia, widzę moc w tych młodych chłopakach i czuje że będzie dobrze.CRACOVIA PANY !!!
Powodzenia!
Powodzenia! :)
Orientuje się ktoś na jakiej zasadzie i na ile podpisał kontrakt? Wiem, że jest wypożyczony na rok z opcją pierwokupu, ale w wywiadzie słyszałem jak mówił, że podpisał z Cracovią kontrakt na 3lata, chyba że się przesłyszałem ;) Jak to w końcu jest? Za rok w Baniku kończy mu się kontrakt, więc i tak czy siak byłby wolnym zawodnikiem dlatego podpisał na 3lata?
Pseudonim bardziej pasuje mi do Przytuły.
Witamy na pokładzie Łukasz.
Witamy ! Powodzenia !
powodzenia.
4 dni później
Łukasz powołany do kadry u-21 przez "doktora".
Potwierdzenie
10 sierpnia 2012, 17:13:49 - Bedziu
eMME: Szeroka kadra na mecz z Rosją
Stefan Majewski podał szeroką kadrę reprezentacji U-21 na mecz z Rosją w eliminacjach do młodzieżowych mistrzostw Europy - poinformowała oficjalna strona Legii Warszawa "Legia.com".
Spotkanie z Rosją odbędzie się 6 września w Jekaterynburgu.
Szeroka kadra reprezentacji Polski na mecz z Rosją:
Bramkarze: Krzysztof Kamiński (Ruch Chorzów), Filip Kurto (Roda JC Kerkrade, Holandia), Łukasz Skorupski (Górnik Zabrze), Łukasz Skowron (Jagiellonia Białystok).
Obrońcy: Jakub Bartkowski (Widzew Łódź), Damian Byrtek (Podbeskidzie Bielsko-Biała), Daniel Dziwniel (Offenbacher FC Kickers 1901, Niemcy), Marcin Kamiński (Lech Poznań), Piotr Malarczyk (Korona Kielce), Filip Modelski (Jagiellonia Białystok), Paweł Oleksy (Piast Gliwice), Paweł Olkowski (Górnik Zabrze), Łukasz Zejdler (Cracovia).
Pomocnicy: Ariel Borysiuk (1.FC Kaiserslautern, Niemcy), Mateusz Klich (VfL Wolfsburg, Niemcy), Grzegorz Krychowiak (Stade de Reims Champagne, Francja), Tomasz Kupisz (Jagiellonia Białystok), Paweł Lisowski (Ruch Chorzów), Daniel Łukasik (Legia Warszawa), Filip Starzyński (Ruch Chorzów), Łukasz Tymiński (Jagiellonia Białystok), Rafał Wolski (Legia Warszawa), Paweł Wszołek (Polonia Warszawa), Michał Żyro (Legia Warszawa).
Napastnicy: Łukasz Jamróz (Korona Kielce), Maciej Jankowski (Ruch Chorzów), Jakub Kosecki (Legia Warszawa), Michał Kucharczyk (Legia Warszawa), Arkadiusz Milik (Górnik Zabrze), Artur Sobiech (Hannover 96, Niemcy), Jakub Świerczok (Piast Gliwice).
Polska po sześciu meczach zajmuje trzecie miejsce w grupie 6 eMME. Polacy tracą trzy punkty do Rosji i cztery do Portugalii, która rozegrała jeden mecz więcej. W ostatnim spotkaniu eliminacji Polska zagra 10 września z Portugalią.
12 dni później
No oby tak dalej, jego zmiana dużo wniosła :)
Po bramce "szarpnięcie" flagi na koszulce i podbiegnięcie do kibiców z wolą szaleńczego dopingu to coś
pięknego, widać że był maksymalnie zmotywowany...
Łukasz, jesteś gość!
Fajnie było patrzeć na tą radość po bramce :)
Gratulacje za bardzo udany debiut!
Fajna reakcja po bramce.
Generalnie mimo młodego wieku, bardzo charakterny zawodnik. Nie boi się gry ciałem i mu to wychodzi, a mam wrażenie, że warunków nie ma rewelacyjnych. Podobała mi się też reakcja jak w drugiej połowie przecięli chyba Dudzica przy narożniku, w ciągu sekundy odpłacił się "za kolegę" dokładnie tym samym.
Coś czuję, że parę takich meczów i będzie miał okazje zostać ulubieńcem kibiców. ;)
Takich ludzi nam potrzeba, oby tak dalej!
No Krecik wejscie smoka ale juz podczas pierwszego sparingu bodajże z Sandecja było widac że masz papiery na granie-powodzenia!
31 dni później
Mam z Tobą, Łukasz, problem. Z jednej strony, niby w odbiorze całego meczu przemykasz gdzieś tam nie zauważony, lecz z drugiej strony dwa gole i asysta to nie jest najgorszy bilans. Niby w śrosku pola Twoja gra jest nie zauważalna, lecz jak mało kto w naszej drużynie potrafisz wychodzić do prostpoadłych podań i bardzo często bywasz w polu karnym, gdy nikomu innemu nie chce się tam być (lub nie może przez założenia taktyczne). Niby nie masz warunków fizycznych co jest bolesne przy ewentualnych górnych wrzutkach, z drugiej jak na takie chucherko potrafisz przepychać się jak niemałych rozmiarów tur - co zaś owocuje koszykiem żółtych kartek. Niby nie wozisz się z piłką przez pół boiska, z drugiej strony potrafisz błyskotliwie zagrać zarówno dalekie podanie, jak i odegranie z bliskiej na małej odległości - choć tez stosunkowo często brakuje dokładności w zagraniach. No i ta dzisiejsza sytuacja, czyli schizofrenia kibica - z jednej strony skorzystał z okazji i wywalczył rzut karny z korzyścią dla drużyny, z drugiej kibic nie chciałby widzieć nurkowania w polu karnym.
Ciężko, ciężko mi jednoznacznie ocenić Krecika. Dostrzegam tysiące korzyści jakie wnosi do I składu, ale też tysiące kontrargumentów. Na razie musi grać, z uwagi na przepisy dotyczące juniorów (no i fakt, że jest najlepszym z młodych zawodników), natomiast co będzie po przekroczeniu progu wiekowego? Mam nadzieję, że rozwinie się w słusznym kierunku i nie stanie się polską wersją Boljevicia. Nic do Władka nie mam, ale zdaje się że Łukasz ma większy potencjał.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)