Wszystko wina Cracovii. Zamęczyli Lecha.
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
[quote]#post1736346 Wszystko wina Cracovii. Zamęczyli Lecha.[/quote]
I teraz pomyślmy, że dla połowy piłkarskiej Polski to nie będzie niewinny sarkazm, tylko dokładnie takie znajdą wytłumaczenie, a potem bez skrępowania oddadzą na varze.
A cóż to się wydarzyło, miał być spacerek, a tu męczarnie z przeciętnym zespołem, popili po zwcięskim remisie z Cracovią czy o co chodzi
To jest masakra gdzie jest nasza liga.... Jak jakimś cudem awansują i nie zmienia stylu gry to te dziki z Baku ich rozjadą.
- Edytowany
Teraz dopiero sprawdziłem wynik. Oni faktycznie są w stanie odpaść mając wygraną 4:1 na wyjeździe. Niebywałe, jak można (oby nie) się sfrajerzyć.
Górnik tymczasem wyrównał
Mając 4_1 w pierwszym meczu wyjazdowym rewanż u siebie powinien być formalnością, to jest himeryczność polskich zespołów, każ dr y wynik jest możliwy
Kiedy sędziowie nie pomagają ...
Zaczęli grać wreszcie
No długo pograli. Niech już sp.....
[quote]#post1736356 Zaczęli grać wreszcie[/quote]
Duńczycy też
[quote]#post1736356 Zaczęli grać wreszcie[/quote]
Aha aha...
O curva. Same asiory w tym Lechu.
Karma wraca. Oszukali nas z ręką Kozubala, z ręką Lisa. Wróciło z nawiązką.
- Edytowany
jak Oskar mógł przegrać nagrodę z tym całym Mońką😱, przecież na ten moment to on nie ma w ogóle podjazdu do Wója
[quote]#post1736366 jak Oskar mógł przegrać nagrodę z tym całym Mońką😱, przecież na ten moment to on nie ma w ogóle podjazdu do Wója[/quote]
Dokonałeś takiej oceny na podstawie jednego meczu i to jeszcze w europejskich pucharach czy stoi za tym coś więcej?
Ten Sayyadmanesh to tak grał, a potem strzelał karnego jakby miał Lecha w dupie.
Niebywałe jak można było tak to zeszmacić
Ja pierdo... Ale Lech to zjebał....
Słabego mają tego psa w budzie.
Pa, pa, Ligo Mistrzów
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
pablo74, Goście (2)