A ja przeciwnie. Liczę na remis, który nie pomoże żadnemu z obu parszywych klubików. I żeby jeszcze Tott'am,Legia, Widzew i Pogoń poleciały. Sprawiedliwość! Job twoju...!
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
Diabeł spokojnie. Was już nie ma w tej grze :) ostatnia nadzieja w LM, ale chyba Simeone dłużej gra tymi kartami, które wyłozył w obecnym sezonie nieudacznik z hiszpanii
Ja mam bardzo duży szacunek dla Simeone, ogółu jego kariery z Atletico, więc nie mam nic przeciwko jakby zasłużenie sobie to wygrali :)
Jestem zen. Ale tylko nie Bayern, PSG ok bo ich zwyczajnie lubię od czasów Ginoli, a ogólnie to ktoś nowy żeby wygrał.
WHU niestety remisik.
Zobaczymy.
Ciekawostka...
Londyn... stolica z wieloma klubami i to markami TOP....
na Oxford Street czyli ulicy handlowej znanej chyba przez wszystkich sklepik.... PSG.... zadnego klubu z Londynu...
Każdy po winie, krzyknie PSG rządzi w Londynie, każdy po winie...
Kurcze az tak nie sledzilem Championship a tu taki news...
PIŁKA NOŻNA PISZE RÓŻNE SCENARIUSZE. ZARÓWNO TE PIĘKNE, ALE RÓWNIEŻ TAKIE, KTÓRE POTRAFIĄ DOTKNĄĆ SZCZEGÓLNIE LOKALNĄ SPOŁECZNOŚĆ. RÓWNO 10 LAT TEMU HISTORYCZNE MISTRZOSTWO ANGLII... DZISIAJ? DZISIAJ THE FOXES SPADAJĄ Z CHAMPIONSHIP I OD PRZYSZŁEGO SEZONU BĘDĄ GRAĆ W LEAGUE ONE.
VARDY, MAHREZ, KANTE, KASPER SCHMEICHEL, DRINKWATER WASILEWSKI! ALEŻ TO BYŁA EKIPA...I KULTOWE JUŻ FOTO JAK OGLĄDALI OSTATNIĄ KOLEJKĘ U VARDEGO NA CHACIE. TAK BYŁO, NIE ZMYŚLAM.
Podpisz trenera na 6 i pół roku, zwolnij go po czterech miesiącach. Mistrzowskie zarządzanie klubem, gratuluję.
Coventry po ćwierćwieku wraca do najwyższej klasy rozgrywkowej, Leicester 10 lat po jednym z najniezwyklejszych triumfów w Premier League leci w odchłanie Division One. W grze o awans wciąż Millwall, też dawno nie widziany na salonach, Championship zawsze dostarczał wiele emocji i trzymał w napięciu do końca, ale w tym roku może być niejako historyczny
[quote]#post1721348 Podpisz trenera na 6 i pół roku, zwolnij go po czterech miesiącach. Mistrzowskie zarządzanie klubem, gratuluję.[/quote]
to nie jest trener
Ależ dzisiaj derbowa niedziela.😲
Djurgårdens IF vs Hammarby IF
Dinamo București vs Rapid București
R.S.C. Anderlecht vs Royale Union Saint-Gilloise
Galatasaray S.K. vs Fenerbahçe S.K.
Hibernian F.C. vs Heart of Midlothian F.C.
My od dobrych kilku miesięcy narzekamy na naszą sytuację, teraz nerwowo spoglądając na dół tabeli (i słusznie, dalsza część wywodu nie umniejsza powagi sytuacji), a właśnie na 5 kolejek do końca sezonu, Sevilla, jeden z najbardziej utytuowanych klubów Hiszpanii, leci na spadkowe miejsce. I jest to o tyle istotne, że w pozostałych meczach zmierzą się m.in. z Villareal, Realem Madryt, Realem Sociedad i Celtą Vigo, czyli czołówką walczącą o Europę. Widmo spadku jest jak najbardziej realne i była bo to sytuacja powodująca o wiele większy szok, niż choćby równie realne spadek Tottenhamu, czy wstydzewa w naszej Eklapie.
W Sevilli od.kilku lat źle się dzieje, ale tak nisko jeszcze (jak mogą i w kierunku którym zmierzają) nie upadli
Tu trochę więcej o przyczynach upadku Leiocester:
https://www.sport.pl/pilka/7,64946,32731294,sensacyjny-mistrz-upada-w-dramatyczny-sposob-potrzebujemy.html
Mamy dziś meczycho, PSG vs Bayern .
Macie może linka?
To nie piłka, to KOSMOS
- Edytowany
PSG to jest inna liga
[b]Edycja z 28.04.2026 o godz. 22:26 (scalono posty)[/b]
To się ogląda
Wczorajszy mecz PSG - Bayern jeden z najlepszych w histori LM.
Mają piłkarzy, jedni i drudzy !
To powinien być finał LM
W finale takiego wyniku by na pewno nie bylo...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)