Flick też tak uważa. Ale sędzia uznał że on tylko tak, że no nie ma o co się rozindyczać... Problem w tym, że czerwona kartka dla Cubarsiego też była idiotyczna. Ale z gry, a tu - taka jest interpretacja - nie było gry, ani pressingu przeciwnika.
"Moralnie" więc karny się nie należał. No ale "moralnie" to nie należała się też czerwona kartka dla Zidane'a na MŚ z Włochami.
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
[quote]#post1719175 Jeśli Atletico dojdzie do finału i tam spotkają się z inną drużyną niż Real to mają szanse na uszaty kubek.
[/quote]
Skąd taka teoria? moim zdaniem są jedną z najsłabszych ekip w stawce, przecież jak w mocno ewentualnym finale (patrząc od strony Atletico) spotkają takie PSG to są robieni na lekko.
Można dostrzec opinie według których PSG jest słabsze niż w zeszłym sezonie, pewnie można się z tym zgodzić, ale nawet jeśli to jest to delikatny spadek.
Mnie strasznie imponuje to jak zawodnicy PSG prezentują się pod względem ruchu bez piłki. Poezja jak potrafią wypełniać przestrzennie, jak w odpowiednim momencie przechodzą z obrony do atak, ile jest w tym nie tylko szybkości boiskowej, ale szybkości myślenia, do tego zajmują momentalnie newralgiczne sekatory na boisku. Są w tym wybitni, to rozwal każdą obronę rywala. Atletico nie ma szans w takim zestawieniu.
Spotkanie Bayern vs PSG to będzie przedwczesny finał.
[quote]#post1719212 ... Atletico nie ma szans w takim zestawieniu....[/quote]
To przedwczesny osąd. Atletico najlepiej rygluje pole karne, nie dopuszczając do strzału najlepszych snajperów: Yamal, Rashford, nawet Lewandowski (1 okazja, ale zablokowana), nie mówiąc o ewentualnych strzałach sprzed pola karnego (Fermin, Olmo). A jednocześnie potrafią genialnie skontrować. No i coś, co zaobserwowałem u Simeone już dawno: zarządzanie kartkami. Zmiany są robione również pod kątem tego, że "faulować trzeba", więc łapią te kartki kolejni zawodnicy, ale bez szkody dla drużyny.
Żeby była jasność: ja ich stylu gry nie lubię, kibicowałem Barcelonie. Ale w tym meczu wyszła w 100% niedojrzałość taktyczna zawodników Barcelony I ODWROTNIE - dyscyplina boiskowa ludzi Simeone.
Zgoda. To, że Simeone potrafi ustawić drużynę to jest oczywiste, na tym zbudował swoją karierę trenerską.
Barcelona jednak ma inny styl niż ekipa z Paryża, w mojej opinii łatwiej ustawić się pod to co proponuje Barça. Mają świetnych piłkarzy, ale prościej ich przeczytać, a weź chociaż boki PSG Hakimi & Mendes nie mówiąc o reszcie. Dla mnie jest różnica, w piłkarzach i w tym co proponuje drużyna jako całość.
No to doszło do momentu, gdy Totki są na spadkowym. Młoty 20 minut przed końcem prowadzą z Wilkami, więc jeśli Koguty nie zdobędą kompletu punktów w wyjazdowym meczu z Sunderland, to na 6 kolejek przed końcem będą jedną nogą w Championship.
Ale bylo by piekne utrzymanie West Hamu kosztem kogucikow 😂🤣🤣🤣🤣😊😊😊😊
Tego scenariusza się trzymamy :D
Jeszcze jak by Millwall awansowało do Premier League,a Koguciki spadły.
[quote]#post1719384 Ale bylo by piekne utrzymanie West Hamu kosztem kogucikow 😂🤣🤣🤣🤣😊😊😊😊[/quote]
Pocałunek śmierci dostali wygrywają ten Puchar ostatnio:)
Gablota pelna to mozna zwijac majdan do championship 😆 😆 😆
Eee ja z Anglii to Sunderland, Arsenal, Everton, Tottenham w takiej kolejności ale w sumie nie obchodzi mnie to :)
[quote]#post1719434 Gablota pelna to mozna zwijac majdan do championship 😆 😆 😆[/quote]
To znaczy ?
Bo Tottenham ma mnóstwo pucharów i to konkretnych chyba koło 20.
[quote]#post1719450 [quote]#post1719434 Gablota pelna to mozna zwijac majdan do championship 😆 😆 😆[/quote]
To znaczy ?
Bo Tottenham ma mnóstwo pucharów i to konkretnych chyba koło 20.[/quote]
Napisz czego nie rozumieszz w moim zdaniu bo nie wiem do czego mam sie odniesc....
Napisalem ze gablota pelna a Ty piszesz ze maja w niej z 20 pucharow... wiec gdzie i czego nie rozumiesz bo nie wiem o Ci sie rozchodzi i co Ci mam odpisac do tego Twojego ...to znaczy
Myślałem że się śmiejesz że mają pustą gablotę...
Wszystko rozumiem już.
Nie musisz się odnosić 😀
Przegapiłem że Real Madryt wczoraj grał i tylko zremisował,a dziś Barcelona wygrała i ma 9 punktów przewagi,więc tytuł Mistrza Hiszpanii raczej rozstrzygnięty.
To będzie Kolejny Tytuł Mistrza Kraju dla Lewandowskiego,chyba 12 albo 13 🤯
Totki zgodnie z moimi przeczuciami przegrali w Sunderland, także po tej kolejce nastąpiła pożądana zmiana na 18 miejscu.
Chelsea zgwałcona u siebie przez City 0-3
Rozdają karty hehe
[quote]#post1719810 Rozdają karty hehe[/quote]
Same Asy i Jockery 😉
kurs 2 na citi to była promocja. każdy wiedział, że się podkładamy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)