Santo, jak nie lubię Chelsea tak przyznaję tych kilku młodych chłopaków ogląda sie wybornie. Juz w 1 kolejce mnie zmiażdzyli dominacją MU (niezasłużona porażka 4-0).
Natomiast porównywanie wschodzących gwiazd do gości, którzy zostawili praktycznie całe zdrowie seniorskiej kariery - tu Cię poniosło niczym mojego 10-letniego syna.
Daj najpierw coś wygrać młodym. Na razie grają porywająco ale futbol to nie tylko atak i piękne akcje.
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
7 dni później
Aleeeeeee meeeeeeecz :D :D
Tottenham 2:7 Bayern Monachium
I to się nazywa Liga Mistrzów :cool:
4 dni później
Milan wygrał z Genoa na wyjeździe 2:1.
Piątek zmieniony w przerwie meczu. Mówię Wam, że nie chcą mu podawać. Myślę, że pora dla niego zmienić środowisko.
[url=https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/847253/serie-a-genoa-milan-wielkie-nerwy-rossoneri-przebudzili-sie-po-zejsciu-krzysztof]https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/847253/serie-a-genoa-milan-wielkie-nerwy-rossoneri-przebudzili-sie-po-zejsciu-krzysztof[/url]
Manchester United i AC Milan w tym sezonie to jest jakaś parodia i pokaz anty piłki. Oni by się teraz idealnie nadawali do gry w naszej Ekstraklasie :rolleyes:
Ciekawostka: Reprezentacja Holandii będzie występować pod nazwą The Netherlands zamiast - jak dotychczas - Holland.
Wszystko dlatego by zagranicznym turystom Holandia przestała kojarzyć się z zażywaniem narkotyków i dzielnicami czerwonych latarni w Amsterdamie.
Akurat, jak zmienią nazwę to zmieni to stan faktyczny. :P
[url=https://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/609616,holandia-zmiana-nazwa-narkotyki-czerwone-latarnie.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%253A+Dziennik-Wiadomosci+%2528RSS+-+Dziennik+-+Wiadomosci%2529&utm_source=dziennik.pl&utm_medium=contentstream&utm_campaign=bloczki-rc]https://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/609616,holandia-zmiana-nazwa-narkotyki-czerwone-latarnie.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%253A+Dziennik-Wiadomosci+%2528RSS+-+Dziennik+-+Wiadomosci%2529&utm_source=dziennik.pl&utm_medium=contentstream&utm_campaign=bloczki-rc[/url]
Czechy wygrywają 2:1 z Anglią po zwycięskim golu, byłego zawodnika gts'u - Ondraska :rolleyes:
Przyzwoity ten mecz :Czechy -Republika Angielska .
Ciężko mi się kibicowało Czechom bo nie dość ze szaliki mieli w barwach wiślanych , bramkę zdobył burek, to się jeszcze wydzierali :"Widzew gol".
14 dni później
Robert Lewandowski po dzisiejszym meczu wpisał się do historii Bundesligi na dobre .. i zapewne nikt go przez dluuuugi czas nie pobije. :blush: :)
Lewandowski został pierwszym zawodnikiem w historii Bundesligi, który zdobył co najmniej jedną bramkę w pierwszych 10 meczach ligowych z rzędu.
W pierwszych 9 kolejkach...Dopiero 9 kolejek ugrali..
Wczoraj Soto u siebie dostalo 9 bramek od Lisow... 0-9 wynik kosmos tym bardziej na takim poziomie...
Soton, albo So'ton, Kruchy.
Ja byłem na dwóch takich meczach. Cracovia - Stadion Kielce i w drugim niestety Areczka uległa rzece w takim samym stosunku. Nie dotrwałem do końca (ale przynajmniej coś tam sobie kopłem przed i po i wygrałem rączkę fajek, bo obstawiłem, że MZKS co najmniej 5 dostanie na plecy).
ŚWIEŻO MALOWANE
8 dni później
Liga Mistrzów znowu pokazuje swoją moc :) :)
W Dortmundzie - Borrusia przegrywa do przerwy 0:2 z Interem i w 2 połowie strzela 3 gole, wygrywając 3:2 :
W Londynie - Chelsea przegrywa do przerwy 1:3 z Ajaxem i w 2 połowie wyrównuje wynik meczu do 4:4. Ajax dostaje 2 czerwone kartki w 2 minuty, Chelsea strzela gola na 5:4, ale po weryfikacji VAR gol nie zostaje uznany.
Takie mecze to jest piłka nożna w najlepszym wydaniu na najwyższym poziomie :blush: :blush:
Mało tego, Ajax nie dostał dwóch czerwonych w dwie minuty a w jednej akcji.
[url=https://streamable.com/ypasv]https://streamable.com/ypasv[/url]
Pierwsza kartka, za faul Blinda przed polem karnym ewidentna ale druga? Cholernie ciężka sytuacja do oceny ale ja bym chyba karnego a co za tym idzie kartki nie dał. Ręce obrońcy Ajaxu ułożone naturalnie a do tego przy strzale był rykoszet, ciężko było uniknąć kontaktu piłki z ręką.
Ręka ewidentna.
Chelsea niebawem może grać jedną z najlepszych piłek.
Ci młodzi są niesamowici.
Już nikt nie tęskni za hazardem .
Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że ten zakaz transferowy to najlepsze co mogło spotkać dumę Londynu.
Co do meczu. Ewenement z czerwami. W jednej akcji najpier głupi ślepiec fauluje wślizgiem, sędzia puszcza i w polu karnym strzał zablokowany ręką. Karta za faul, kartka za rękę, obie kartki są drugimi. Wylatuje dwóch stoperów. Trener ściąga dwóch skrzydłowych i daje nowych stoperków. Bramka dla Chelsea na 5-4 po ręce Abrahama.
Pisałem, że przed sezonem stały się dwie piękne rzeczy. Zakaz transferowy i głupi Juventus wyciągający nam durnia Sarriego. Co to za trenerski frajer widać teraz po Juventusie i po Kovacicu i Jorginho którzy zaczęli w końcu grać w piłkę bo nikt im nie każe grać goowna.
Chyba wygramy se LM
15 dni później
Oj temat blisko drugiej strony to robię UPkę bo w sobotę jemy Sziti na kolację. Zapraszam godzina 18
[quote='SaNtO' pid='1408097' dateline='1574422220']
Oj temat blisko drugiej strony to robię UPkę bo w sobotę jemy Sziti na kolację. Zapraszam godzina 18
[/quote]
:D
- Edytowany
Miłe złego początki, lecz szczęśliwy koniec (oczywiście dla tych co karmią się nienawiścią do Chelsea FC)
BUT WE DON'T GIVE A-FUCCK,
WHOEVER YOU MAY BE,
'CUZ WE ARE CHELSEA.
THE FAMOUS CFC!
CAREFREE!!!
ŚWIEŻO MALOWANE
Gdzieś mam Chelsea, cieszy mnie wygrana Citizens którym kibicuje od lat
Bawi mnie tez ze po raz milionowy kol. „ekspert” przestrzelił w predykcjach :)
Przecież cwelsi i sziti to śmieszne klubiki, a wynik w takich meczach jest kwestią losową.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)