W najczarniejszych snach nie spodziewałem się powrotu Stawowego. Jeszcze jak czytam o powrocie Cabaja to mnie szlak trafia. W biały dzień niszczą nasz klub. Dopóki wuefista będzie trenerem moja noga na Kałuży nie stanie.
-
-
Wojciech Stawowy: treningi sparingi taktyka
Herostrates21 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W najczarniejszych snach nie spodziewałem się
> powrotu Stawowego. Jeszcze jak czytam o powrocie
> Cabaja to mnie szlak trafia. W biały dzień
> niszczą nasz klub. Dopóki wuefista będzie
> trenerem moja noga na Kałuży nie stanie.
Przychodzisz na mecze dla Stawowego czy dla Cracovii?? Jakby ludzie szli Twoim tokiem myślenia to pewnie nikt by nie przychodził. Jednemu nie pasuje Wojtek, drugiemu Tabisz trzeciem długość murawy czy kształt koszenia. A jeśli jest taka Twoja wola nikt po Tobie płakał nie będzie.
Też miałem pół rundy gdy obraziłem się na mecze gdy doktor Majewski niszczył wspaniałą drużynę wyrzucając Skrzyńskiego czy Gizę ale na szczęście zreflektowałem się jaki głupi byłem i jestem na Cracovii dla Cracovii i ludzi na trybunach a nie dla trenera czy zawodników. Tego samego życzę Tobie.
A Stawowemu przekonania takich niedowiarków szybkim awansem Pasów do ekstraklasy.
Że też Wam się chce tak ładnie i mądrze pisać . Ja bym to skwitował prostym WY-PIER-DA-LAJ
Pytanie na marginesie tematu, o której jutro trening ?
Herostrates21 Napisał(a):
> W najczarniejszych snach nie spodziewałem się
> powrotu Stawowego. Jeszcze jak czytam o powrocie
> Cabaja to mnie szlak trafia. W biały dzień
> niszczą nasz klub. Dopóki wuefista będzie
> trenerem moja noga na Kałuży nie stanie.
Proponuję abyś w ramach protestu przestał też pisać na tym forum! :)
Takich kibiców Cracovia nie potrzebuje Bojar czy Baniowy byli maszymi idolami całowali herb a póżniej sprzedawali mecze moimi idolami są trybuny i znajome mordy na meczu i tylko to się liczy a nie trenerzy i piłkarze !!! TYLKO PASY!!!
Alocha ja tej wojny nie zacząłem ale nie pozwolę sobie na to by Karvin robił sobie non stop bezczelne wycieczki osobiste rodem z dawnego PRL.Napisałem mu na priv by nie zaśmiecać głównego to znów zaczął na głównym i miał tupet by domagać się przeprosin .Pytam za co ?Czy za to że nie podoba mi się jak źle pisze o było nie było aktualnalnym trenerze Cracovii .Jak ktoś ma inne zdanie to zbiera ,,kwity ''cytaty wyrwane z kontekstu pomijając istotne rzeczy .
Doprawdy nie mogę zrozumieć też takich ludzi jak Herostates .Co takiego złego narobił Stawowy by miał taką nienawiść od niektórych kibiców .Według mnie zasługuje na szacunek za poprzednią pracę u nas i na szansę teraz .
Panowie,wrzućcie na luz...Jeszcze chłop nie przeprowadził nawet jednej jednostki treningowej...Nawet jeszcze pół "swojego" zawodnika nie sprowadził...Dopiero się pewnie zacznie tutaj niezłe łajno :D
Niezły ruch Filipiaka, kiedy już na forum zakiełkowało na dobre przekonanie, że to nie żaden Tabisz ani trener nie jest w pojedynkę winien dramatycznej sytuacji tylko nieobecny prezes - widmo, Generał zatrudnił Wojtka. Parę miesięcy wzajemnych kłótni i bitew między Pasiakami gwarantowane, a Profesor ma święty spokój :)
Piszę to niezależnie od tego, co myślę na temat Stawowego dzisiaj, bo skoro jest trenerem Cracovii to ja to szanuję i daję carte blanche. Proponuję innym podobne podejście.
ronnie79 Napisał(a):
> Panowie,wrzućcie na luz...Jeszcze chłop nie
> przeprowadził nawet jednej jednostki
> treningowej...Nawet jeszcze pół "swojego"
> zawodnika nie sprowadził...Dopiero się pewnie
> zacznie tutaj niezłe łajno :D
Mi sie wydaje ,ze juz przeprowadzil pare treningow - przeciez juz ponad150 postow n'a prawie 9 stronach :D
Co to sie bedzie dzialo po konferencji Wojtka ,na ktorej obiecal przedstawienie konkretnego planu i strategii....
Faktycznie trzeba dać Wojtkowi trochę luzu.
Jest naszym trenerem i trudno.Ten poprzedni awans z trzeciego miejsca fajnie się wspomina, ale na wspomnieniach to my daleko nie zajedziemy.
Teraz trzecie miejsce to porażka.
Ciężko powiedzieć co będzie. Brak danych, nawet nie wiem kto będzie w zespole i jak będzie wyglądała kadra.
Kiedyś zaufałem młodemu dużo obiecującemu trenerowi i się zdziwiłem ze nic z tego nie wyszło.
Nie wydaje mi się żeby Ulatowski i Stawowy tak bardzo różnili się wiedzą i tzw. "warsztatem"( a w sumie co to jest ten warsztat trenerski? Laptop?).
Dlatego mimo niechęci wstrzymam się z napierdzielaniem ( po tym wpisie) na Wuefistę.
Stale monitoruję jednak ceny taczek , całkiem bowiem możliwe że niedługo będą potrzebne.
[i]Nie wydaje mi się żeby Ulatowski i Stawowy tak bardzo różnili się wiedzą i tzw. "warsztatem"( a w sumie co to jest ten warsztat trenerski? Laptop?).[/i]
Moim zdaniem bardzo się różnią. Ulatowski to cwaniak, bajkopisarz i krasomówca, ale pusty w środku, kompletnie bez charyzmy. Jego gadka nie pasuje do jego osobowości. Czuć w tym fałsz, zgrzyt.Piłkarze to wyczuwają i dlatego nigdy nie zbuduje drużyny i nie będzie miał autorytetu. Stawowy jest bardziej komplementarny. Nie pozuje na kogoś kim nie jest. Ale ma inne wady, których nie wypada teraz przypominać, kiedy zaczyna budować zespół.
Jaki by nie był ten Stawowy to przynajmniej Cracovię ma w sercu.
P.S. Każdemu który po moim poście wyjedzie mi z gadką o przeszłości w gts-ie od razu mówię SSIJ KIJ j !!!!
Potter daj już sobie spokój - z kolegą Trapezem osiągnęliście już cel - odebraliście mi na spory czas ochotę na pisanie czegokolwiek na tym forum - moje gratulacje i już Ci nie będę przeszkadzał pisz dalej swoje merytoryczne posty w których stale piszesz to samo, jesteś jedynym forumowiczem zdolnym do wyprodukowania 100 postów traktujących dokładnie tym samym, prowadząc teoretycznie coś co tylko Ty nazywasz dyskusją ale tak naprawdę to jest monolog nie przewidujący czytanie drugiej strony, piszą Ci to wszyscy ale Ty i tak wiesz swoje lepiej, czasem się zastanów, że jak ludzie Ci mówią że robisz coś źle to może warto przemyśleć ich opinię,
I zacznij przestrzegać regulaminu punkt 3 jest Ci kompletnie obcy...
I nie mierz ludzi swoją miarą, ja swoich uprawnień moderatorskich nie nadużywam, wręcz przeciwnie za mało ich używam bo już dawno powinieneś mieć bana na tym forum i to nie tylko za ostatnie popisy
a w temacie - do przewidzenia było że zatrudnienie boskiego Wojciecha tak się skończy, każda krytyka spotyka się z atakiem wyznawców jego osoby, mam swoje przemyślenia skąd się to bierze, ale koledzy różni mi już odebrali ochotę do pisania o tym zresztą nie chce mi się z Wami gadać (to zdanie kieruję tylko do niektórych forumowiczów, którzy mają problemy ze zrozumiem po co forum istnieje)
bawcie się dobrze
Dlaczego trener z wąsem nie obioł w marcu zespołu?
Bo może mu tego nie proponowali!!!
LiD.Z. Napisał(a):
> Bo może mu tego nie proponowali!!!
Ale krzyczysz z rana ;)
Karvin ja np do Ciebie ale nie tylko, mam pretensję z jakim lekceważeniem się wypowiadasz o Stawowym... tu nie chodzi o jego wyznawców, obronę, czy inne dzieci kwiaty... chcesz żeby inni Cię szanowali a nie szanujesz w dyskusji ludzi o których piszesz... o to chodzi, a nie o żadne teorie spiskowe... teorie spiskową mamy od dwóch lat jedną i wystarczy nam na kolejne sto... SZACUNEK do innych to podstawa, na tym było budowane to forum lata temu, i na tym była odbudowywana Cracovia po Basztowej... ot takie to proste...
Željezničar Napisał(a):
> Niezły ruch Filipiaka, kiedy już na forum
> zakiełkowało na dobre przekonanie, że to nie
> żaden Tabisz ani trener nie jest w pojedynkę
> winien dramatycznej sytuacji tylko nieobecny
> prezes - widmo, Generał zatrudnił Wojtka. Parę
> miesięcy wzajemnych kłótni i bitew między
> Pasiakami gwarantowane, a Profesor ma święty
> spokój :)
Dzięki Ci Panie, chociaż jeden Myślący się znalazł, więc może jeszcze nie zasługujemy na zagładę.
Abstrahując od osiągnięć, warsztatu, charyzmy, Cracovii w sercu etc. etc., pana Wojciecha Stawowego, szybko zapomnieli Waszmościowie gdzie leży (a właściwie siedzi) prawdziwy problem Klubu. Znowu jak dzieci dajecie się podpuszczać, napadacie wzajemnie na siebie, albo ponownie zaczynacie wierzyć w bajki. Baśnie, że trener Stawowy zbuduje pion sportowy, rozwinie sieć skautingu,przeprowadzi trafione transfery, ogarnie szkolenie dzieci i młodzieży.
Jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zaalpejski okupant zmieni się w dobrodusznego wujaszka, który będzie spełniał nasze najskrytsze sny - ha,ha,ha.
Jak pisałem, że czas Euro jest najlepszym momentem do zrobienia szumu w mediach o okupacji Cracovii to spotkałem się z głuchym milczeniem. Lepiej sobie Panowie Szlachta skakać do gardeł, no nie?
Przykro to pisać, ale jako kibice jesteśmy jedną ciemną, łatwo sterowalną masą...
[i]Byliśmy mali, jesteśmy mali, żebyśmy tylko się doczekali[/i]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)