Powodzenia !!!!
-
-
Wojciech Stawowy: treningi sparingi taktyka
Ja się na bycie ekspertem od piłki nie silę, ale moje oczekiwanie jest takie, żebyśmy wreszcie zaczęli grać kreatywnie, ładnie dla oka, natomiast awans jest ważny, owszem, ale nie najważniejszy.
Zawsze kciuki trzymam za sukces trenera CRACOVII!
Powodzenia.
mam nadzieję, że trener Stawowy dostanie możliwość spokojnej pracy, pracy z dużym kredytem zaufania i szanse zbudowania ciekawego zespołu. Zawsze ma miejsce sytuacja, że przez parę kolejek coś siedzi i za cholerę nie można wygrać. Ja będę cierpliwy i z oceną zaczekam do końca rundy jesiennej. To co Lenczyk miał we wrocławiu, to masakra. Z każdej strony po nim jechano, a chłop zdobył mistrza Polski.
Dlatego Panie trenerze życzę dużo spokoju i samych sukcesów!
Dobra, minęło paręnaście godzin na oswojenie się z tą decyzją, więc piszę co następuje:
1. Witam serdecznie w naszej Cracovii. Witam ponownie, z obawami, ale też z przekonaniem, że gorzej niż za Pańskich dwóch poprzedników Cracovia grać już nie będzie.
2. Wywalenie Kafarskiego było rzeczą oczywistą i konieczną. Kafarski nie nawiązał walki z drużynami bijącymi się o utrzymanie, za jego kadencji Cracovia ostatecznie stała się prawdziwym outsiderem z różnicą punktów nie do nadrobienia.
3. Jeśli wróci Pan, Panie Wojtku, z Cracovią do e-klasy w najbliższym sezonie, zobowiązuję się przeprosić publicznie na tym forum za wszystkie uszczypliwości i złośliwości jakie pisałem pod Pańskim adresem w ciągu ostatnich kilku lat.
I tak już bezpośrednio - daj nam Wojtek tą "piękną epokę 2", zamknij usta A.W.B., sterbemu i mi. Z chęcią z krytykanta stanę się Twoim fanem, wybaczę Grodzickiego, ale daj nam w końcu powody do radości.
I niech już wreszcie ktoś wyp*doli Tabisza!
Można tylko napisać powodzenia i oby ściągnął grajków którym chce się grać jak za dawnych lat...
Ucieszyła mnie ta decyzja i to z dwóch powodów. Po pierwsze Stawowy jest lepszym trenerem niż Kafarski. Po drugie niedługo skończą się kłótnie o to czy Stawowy jest dobrym trenerem i wyjdzie czy rację mają zwolennicy czy przeciwnicy Wojtka. Chociaż obawiam się, że Stawowy nie poradzi sobie nie ze swojej winy bo winny jest Filipiak i Tabisz a zmiana trenera nie gwarantuje sukcesów nawet gdyby przyszedł Mourinho.
czyli jak się uda, to Wojtek Bóg, a jak się nie uda, to Tabisz chuj ? ;)
dobry pomysł ze spotkaniem z drużyną w Parku Jordana! Trzeba zacząć wszystko od początku!
[quote=knur]
czyli jak się uda, to Wojtek Bóg, a jak się nie uda, to Tabisz @#$%& ? winking smiley
[/quote]
Dokładnie ;)
A tak na poważnie to jeżeli mu nie wyjdzie to wyznawcy jego kultu (;)), w tym także ja, będą musieli dać sobie na wstrzymanie i przestać porównywać wszystkich innych trenerów do Wojtka.
Lepiej będzie (choć chyba dla niektórych to czarny scenariusz) gdy Stawowy ponownie wprowadzi nas do ekstraklasy i coś tam razem ugramy. Wtedy będziemy domagać się dla niego pomnika.
Teraz jeszcze wyjeb tabisza i Misior wraca na swoje miejsce :)
Już się nie mogę doczekać startu ligi :) ojj czuję że zbuduje Pasiaków przyjście Stawowego i na meczach będą tłumy których zazdrościć nam będą kluby z Ekstraklasy.Doping minimum Jaga z wiosny 2011 a max Derby na kilka kolejek przed upragnionym awansem ;)
kiedy terminarz ? wie ktoś ?
Željezničar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dobra, minęło paręnaście godzin na oswojenie
> się z tą decyzją, więc piszę co następuje:
>
> 1. Witam serdecznie w naszej Cracovii. Witam
> ponownie, z obawami, ale też z przekonaniem, że
> gorzej niż za Pańskich dwóch poprzedników
> Cracovia grać już nie będzie.
>
> 2. Wywalenie Kafarskiego było rzeczą oczywistą
> i konieczną. Kafarski nie nawiązał walki z
> drużynami bijącymi się o utrzymanie, za jego
> kadencji Cracovia ostatecznie stała się
> prawdziwym outsiderem z różnicą punktów nie do
> nadrobienia.
>
> 3. Jeśli wróci Pan, Panie Wojtku, z Cracovią do
> e-klasy w najbliższym sezonie, zobowiązuję się
> przeprosić publicznie na tym forum za wszystkie
> uszczypliwości i złośliwości jakie pisałem
> pod Pańskim adresem w ciągu ostatnich kilku
> lat.
>
> I tak już bezpośrednio - daj nam Wojtek tą
> "piękną epokę 2", zamknij usta A.W.B., sterbemu
> i mi. Z chęcią z krytykanta stanę się Twoim
> fanem, wybaczę Grodzickiego, ale daj nam w końcu
> powody do radości.
>
> I niech już wreszcie ktoś wyp*doli Tabisza!
Podpisuje sie :) Z obawa ale i wielka nadzieja witam pana Wojtku :)
Nie mam obaw, mam pełne zaufanie.
[b][url=http://www.dziennikpolski24.pl/pl/sport/pilka-nozna/1226510-stawowy-za-kafarskiego.html]http://www.dziennikpolski24.pl/pl/sport/pilka-nozna/1226510-stawowy-za-kafarskiego.html[/url][/b]
"Głównym celem jest najszybszy powrót do ekstraklasy. To jest marzenie moje i wszystkich związanych z Cracovią. Miejsce tego klubu jest w ekstraklasie"!!!!
misiekm Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> kiedy terminarz ? wie ktoś ?
Jutro zdaje się mają obradować w sprawie tych 5 kapel, które nie dostały licencji. Dopiero jak zamkną ten temat to mozna oczekiwać na terminarz.
Witamy Wojtku. Życze Tobie i nam byśmy wrócili do ekstraklasy w ciągu 2 sezonów ;).
POWODZENIA !!!
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/wojciech_stawowy_ciesze_sie_z_powrotu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)