Powodzenia!!
-
-
Wojciech Stawowy: treningi sparingi taktyka
POWODZENIA TRENERZE
Powodzenia, ale sceptyczny jestem bardzo
Sam nie wiem czy to dobra decyzja, no ale może powtórzymy za niedługo nasz pierwszy efekt beniaminka w eklasie ;)
Powodzenia!
Do boju, trenerze, powodzenia Tobie i Nam w zwiazku z tym!
Czy to dobra decyzja czy nie? Czas pokaże. Mimo wszystko wolę trenera Stawowego niż trenera Kafarskiego. Oczywiście jest wielka niewiadoma czy to wypali czy nie, ale jak się nie spróbuje to się nie przekona. Jeśli trener oprze zespół o młodych, mało znanych, związanych z regionem zawodników i będzie widać postęp w grze tego zespołu, drużyna będzie szła w dobrym kierunku, będzie grała fajną piłkę, to ja dałbym trenerowi rok czasu do budowę, a w kolejny sezonie tylko awans. Powiedzmy sobie szczerze, budowa drużyny fajnie grającej w piłkę musi potrwać. Natomiast jeśli zostaną nasprowadzani emeryci, jacyś wypaleni gracze, czy nawet nasza stara gwardia (Cabaj, Baran, Pawlusiński) i to oni będę mieli budować nową drużynę, to jak dla mnie wtedy nie ma okresu ochronnego. Jak dla mnie drużyna powinna być budowana od podstaw, całkowicie, bez sięgania po zawodników wypalonych, którzy już prochu nie wymyślą.
Cieszy mnie, że trener Stawowy, to w jakimś sensie gwarancja gry ofensywnej. Nie wiem jak wy, ale dla mnie liczą się nie tylko punkty, ale także gra. (tak, tak, może dziwne spojrzenie na futbol, cóż taki już wybredny jestem ;) ). To jest tak jak z Barcą, nikt sobie tam nie wyobraża by drużyna grała brzydką piłkę. Dla mnie tak samo Cracovia = krakowska piłka i takie Pasy chcę oglądać na boisku. Nawet jeśli przyjdzie przegrać, chcę widzieć fajnie grającą piłką drużynę.
No nic, pozostaje czekanie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Z jednej strony nadzieja, że może trenerowi Stawowemu uda się zbudować fajny zespół, że może będzie tak jak dawniej. Z drugiej niepewność czy ten pomysł wypali.
Na koniec chciałbym powitać trenera, trzymam kciuki i życzę powodzenia!!!
Ps. Panie trenerze czekam na tych dwóch nowych Gizów ;)
Bardzo się cieszę z Pańskiego powrotu do Cracovii po latach banicji i z całego serca życzę powodzenia, Panie Trenerze ! :)
Miłe zaskoczenie! jestem optymistą, wierzę, że trener znowu zbuduje od zera drużynę, z którą pokaże kawał dobrej piłki:)
we wtorek od 10:55 na http://malopolskatv.pl na zywo prezentacja stawowego - http://www.malopolskatv.pl/1100-stawowy-wraca-do-cracovii/
Czekałem, czekałem i się doczekałem. Piękny dzień. Początek nowej epoki.
Wszystkiego dobrego trenerze. Wróć nam pięknie grającą, skuteczną, ekstraklasową Cracovię.
Witam serdecznie!
1906% Poparcia dla Wojciech Stawowego w Cracovii :)
[img]http://img832.imageshack.us/img832/2511/dsdsddi.jpg[/img]
Powodzenia trenerze, wreszcie jakaś pozytywna decyzja zarządu bo jak już Stawowy nie pomoże to już nie wiem kto do nas może przyjść. Duży kredyt zaufania dla p. Stawowego.
Powodzenia Trenerze!
Witam i życzę powodzenia! Mam nadzieję na zmianę stylu gry drużyny i oparciu jej w większym stopniu na piłkarzach z Krakowa i małopolski! Trzymam kciuki za powodzenie misji powrotu naszej kochanej Cracovii do ekstraklasy!
:)
No to po jakiego djabła było zatrudniać Kafarskiego? Facet spuścił Cracovię do I ligi, pomógł w utrzymaniu Lechii Gdańsk a teraz jeszcze dostał sympatyczną odprawę. Nie ma w tym za grosz logiki. To niegospodarność.
A co do Stawowego.
Trenerze: Powodzenia. Szkoda, że przychodzi Pan teraz a nie kilka miesięcy wcześniej.
Bardzo się cieszę ! :) Powodzenia, Panie trenerze !
Witam i życzę powodzenia,ale też liczę że nie będzie hurtowego powrotu "dzieci Stawowego"."Tak" dla Skrzyńskiego,Pawlusińskiego,Nowaka dla reszty zdecydowane "NIE"!.Mam nadzieję że wyleczył się Pan z uprzedzeń do obcokrajowców,aczkolwiek zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami czekam na młodych zdolnych z regionu.I obyśmy nie musieli odświeżać tematu "Nam strzelać nie kazano..." :)
Bardzo dobrze, że przyszedł teraz a nie kilka miesięcy temu. Z tym gównem jakie pozostawił po sobie Pasieka żaden trener ekstraklasy by nie uratował a przeciwnicy Wojtka zdążyli by go zjeść w międzyczasie i Stawowego pewnie już by w Cracovii nie było. Teraz jest właściwy moment. Idealny czas i miejsce na budowę nowej, silnej drużyny.
POWODZENIA TRENERZE!!!
Dobra, ryzykowna decyzja, czy obali mit?
Powodzenia Panie Wojtku, 3mam kciuki!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)