Amok pijaku !! wyzywam Cię na pojedynek !! wielki rewanż :) mój faworyt na króla to jak rok temu Danijel Ljuboja !! wybieraj swojego i zakład stoi !! podejmujesz rękawicę?
-
-
W EKSTRAKLASIE ...
A to nawet nie wiedziałem, ale zaznaczyłem, że się nie interesuję. Więc tylko Podbeskidzie taka totalna kicha.
Spoko podobną mają sobie wziąć pasjonata, to ich wyciągnie. Mówią też o Wdowczyku, to nie ten przypadkiem , któremu udowodnili kiedyś korupcję i zniknął na jakiś czas? Coś mi tak dzwoni.
Górole mają mały problem....http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/podbeskidzie-nie-moze-znalezc-nowego-trenera,1,5286997,wiadomosc.html
Z g...sorki piasku bicza nie ukręcisz....
Kafarski odmówił? :D A na co on liczy, że w stabilnym klubie dostanie robotę? :D
Pasjonat weźmie tą fuchę. Po pierwsze, 20 tysi piechotą nie chodzi. Po drugie, on już nie ma nic do stracenia (w sensie swojej reputacji).
Nie jestem pewien czy lepiej nie wychodzi na "komentowaniu" w TV, gdzie robi za fachowca:)
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie jestem pewien czy lepiej nie wychodzi na
> "komentowaniu" w TV, gdzie robi za fachowca:)
I niech tak zostanie :) wciaz ladnie gada...
Ja go nie mogę słuchać, ale może mam uraz.
A wracając do adremu:) :
Sąsiadka gra w Łodzi z Widzewem. Znowu szansa na wyjątkowo udany weekend!
Leszeczek - ja tez nie moge go sluchac ,zwlaszcza ,ze go poznalismy. Dla wielu zwyklych kibicow jednak bedzie mial posluch - wydaje sie fachowcem i z pasja :D mowi ....i tyle - bo to tylko TEORETYK.
Wg mnie to Podbeskidzie na tym (krótkotrwałym) transferze zostało wyJELENione.
ależ emocje w meczu Podbeskidzia z Lechią :) Zasłużone zwycięstwo "betonów" , nie uznali im kapitalnego gola w I połowie.
Zmiana sędziego meczu Widzew-wisła [email subject=Sędzia]http://www.90minut.pl/news/199/news1995613-Tomasz-Wajda-sedzia-meczu-Widzew---Wisla.html
parchy prowadzą od pierwszej minuty po strzale Boguskiego :(
drugi gol Boguskiego :(
czas wyłączyć telewizor.
To dobrze bo będą bardziej smutni po porażce 3:2 kiedy prowadzili 2:0 ;)
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To dobrze bo będą bardziej smutni po porażce
> 3:2 kiedy prowadzili 2:0 ;)
To mamy już 1-2 :D
Kilka spostrzeżeń o tym "widowisku" bo już raczej niewiele się zmieni.
- Doping na Widzewie powala na kolana...kogo znowu Ci bojkotują?
- Na boisko wyszły dziś 23 cipki z sędzią na czele. Dawno nie widziałem takiego frajerskiego kabaretu.
- Na miejscu piłkarzy Widzewa w szatni dojebałbym temu Fallahowi. Nie pamiętam takiego idioty na boisku.
Pierwszy od derbów Warszawy mecz "ekstraklasy", który obejrzałem w całości i dziękuję bardzo...wracam do 1 ligi.
Sędzia pięknie podrukował... Przecież on jest za słaby na III ligę, a co dopiero e-klasę...
Leszeczek, Izbik - to nie tylko uraz i fakt ze go doswiadczylismy, nie ma 'eksperta' serwujacego wiecej banalow i bezwartosciowego belkotu od niego, jego sie nie da sluchac, w wywiadze moze owszem cos przekaze, ale na zywo gosc jest dramat
tez liczylem na sympatyczny piateczek i poplyniecie burkow, hmm
Szkoda, że Widzewek nie wygrał, odkąd pojawiła się realna szansa na spadek tego gówna z reymonta z ekstraklasy zacząłem śledzić ich wyniki i proszę, wygrywają... Chyba uda im się utrzymać :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)