Tym razem chodzi o przeziębienie.
Swoją drogą trzeba być ciamajdą żeby 2 razy nie potrafić się odjebać i jak ma takiego skilla to nie sądzę żeby to zrobił po raz trzeci :D
-
-
U NASZYCH RYWALI....(prywatne "pogaduchy" będą kasowane) cd.
Nie chodzi o przeziębienie, to zwykły farmazon...
Było tak jak napisałem
Miszczu, przy okazji przeziębienie nie łykasz takich piguł, po których odtruwają Cię na OIOM'ie, wprowadzając przy okazji w śpiączkę farmakologiczną.
Nie tylko zapewnienie sobie ligowego bytu, ale nawet włączenie się do walki o europejskie puchary - taki jest cel piłkarzy GTS-u, według prezesa klubu Piotra Dunina-Suligostowskiego.
Facetowi chyba dyscypliny się pomyliły(:D
A nie mówiłem, ze wszystkie transfery GTS-u poza tym Czechem (ale i on dupy nie urywa, poza tym wygląda na takiego, który łatwo tiltuje ;) ) to czysty szrot? :D
tylko Ondraszek - pelna zgoda :)
kupmy od nich tego Ondraszka jeszcze w tym okienku :D
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Miszczu, przy okazji przeziębienie nie łykasz
> takich piguł, po których odtruwają Cię na
> OIOM'ie, wprowadzając przy okazji w śpiączkę
> farmakologiczną.
Może okno było otwarte i przy okazji się przeziębił?
Pomylilo mu sie na opakowaniu leku pisalo popic duza iloscia wody, a on przeczytal wódy i poszło była faza gruba
Ja oglądałem tylko druga połowę z Wrocławia i w niej Ondraszek był strasznie drewniany. Ponoć w pierwszej coś pokazał, ale mnie minęło.
[img]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfl1/v/t1.0-9/12728915_990319594349977_535899437541192994_n.jpg?oh=0926ce1546a8b4d50121379bea8909dc&oe=5761DD66&__gda__=1463252430_20942a0457dd89af9cc56190cd14ec15[/img]
#dobrazmiana ;)
6 porażek z rzędu? MAŁO!
Slyszalem ze pawłowski zamowił tone kleju do drewna :D bo sponsor tylko od amelinum. Jest pieknie! :-)
Ogladalem caly mecz...słaba rzeka przegrała z jeszcze slabszym śląskiem, czegóż chciec wiecej? :)
pasiak od zawsze!! Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ogladalem caly mecz...słaba rzeka przegrała z
> jeszcze slabszym śląskiem, czegóż chciec
> wiecej? :)
Spadku obydwu "drużyn" :)
cytat z tt "spadajaca gwizda - pomysl zyczenie"
EkstraStats @EkstraStats
Seria 6 porażek jest najgorszą w historii występów GTS w najwyższej klasie rozgrywkowej.
Zrobi się wesoło jak Łęczna trafi z formą na początek rundy rewanżowej :D
Ten klub z Reymonta nie grał źle zwłaszcza w pierwszej połowie, Po 60 minutach odcięło im prąd, jest szansa że nie poszły im przygotowania zimowe. Na dodatek wystarczy im przergać jeszcze jeden mecz aby mieli ciepło. Oni tam nigdy nie grali na takim ciśnieniu, ani zawodnicy ani władze mogą nie utrzymać nerwa. Może być całkiem wesoła wiosna.
jesli nie wygraja za tydzien Leczna u siebie beda juz w ciezkiej dupie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)