Ruch wykupił Stępińskiego
http://www.90minut.pl/news/253/news2539675-Mariusz-Stepinski-w-Ruchu-Chorzow.html
-
-
U NASZYCH RYWALI....(prywatne "pogaduchy" będą kasowane) cd.
Radoslaw Majewski odchodzi z Nottingham Forest.
Nie, nie pisze by przyszedl do nas - choc podobal mi sie w Polonii ale jestem ciekawy czy trafi do Polski?
[url=http://sport.interia.pl/klub-wisla-krakow/news-tele-fonika-sprzedaje-wisle-krakow-sa-zmuszaja-ja-banki,nId,1860271]LINK[/url]
Jeżeli to prawda to kibice, gts powinni sobie zrobić flagę "Spieszmy się kibicować wiśle, tak szybko się kończy".
To może być prawda (tłumaczyłoby przyczyny nagłej likwidacji sekcji futsalowej mimo zdobycia MP). Ciekawe, czy siłkę lochy też zlikwidują, czy też będą sprzedawać miliony energetyków jak kiedyś ŁKS? :D
Nie cieszmy się tak bo te k.... i tak sobie poradzą.Nawet jak będą tam grać podrzędni zawodnicy to i tak będą wygrywać i będą w górze tabeli,gdyż mają u siebie zaszczepioną mentalność zwycięzców,czego my niestety musimy się dopiero uczyć.Zatem będą pewnie na poziomie ruchu czy górnika.
A co z długiem gts-u w stosunku Cupiała ?
Wieści o śmierci Wisły są mocno przesadzone. No z tym jednak, że nadzieja jest....
A tak poważniej, to jeżeli rzeczywiście przejmie ich Towarzystwo, to raczej spodziewam się zjazdu w dół. Klub obecnie musi być zarządzany jak przedsiębiorstwo. Miłośnicy, pasjonaci są też potrzebni, ale po pierwsze sprawny manager pilnujący słupków itp. Tylko dziwa jak Lubiny, Bełchatowy działają inaczej. Nie wierzę, aby Towarzystwo podołało prowadzeniu tego. To trzeba mieć w głowie kalkulator, a nie białe gwiazdki.
Niech se radzą jak chcą, byle nie wyciągali kasy od jakiejś spółki państwowej albo od miasta (a to wydaje mi się niestety prawdopodobne).
Pożyjemy, zobaczymy, ale coś czuję, że zasponsorują ich np. spółki z Krakowskiego Holdingu Komunalnego.
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To może być prawda (tłumaczyłoby przyczyny
> nagłej likwidacji sekcji futsalowej mimo zdobycia
> MP). Ciekawe, czy siłkę lochy też zlikwidują,
> czy też będą sprzedawać miliony energetyków
> jak kiedyś ŁKS? :D
Przyczyną likwidacji sekcji futsalowej był wałek jaki zrobiła locha na wesołym;)
Żarko Napisał(a):
> Aston1906 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > To może być prawda (tłumaczyłoby przyczyny
> > nagłej likwidacji sekcji futsalowej mimo
> zdobycia
> > MP). Ciekawe, czy siłkę lochy też
> zlikwidują,
> > czy też będą sprzedawać miliony
> energetyków
> > jak kiedyś ŁKS? :D
>
> Przyczyną likwidacji sekcji futsalowej był
> wałek jaki zrobiła locha na wesołym;)
A może coś jaśniej? Jaka locha, jaki wesoły?
A może to jest przygotowanie do przejęcia przez Foodcare?
Nie dopuscili wlasciciela krakbetu do zarzadu wiec zamnknal kase.
no to ładne łby tam siedzą :) oby przejęli sekcje
Nie wierzę w szybki upadek sąsiadki , zbyt wielu ma sympatyków wsród wysoko postawionych Krakowian . Ale powolna agonia , jest szansa .
Ja bym się wcale tak nie cieszył, może sportowo przez jakiś czas będą dołować i będziemy nad nimi. Może będą zaczynać od niższych lig, a my będziemy jedynym klubem Krakowa w ekstraklasie. Patrząc bardziej na sferę organizacyjną, kibicowską to wcale się nie cieszę. Jakiś czas temu ichniejsi kibice związani z psiurskim stowarzyszeniem przejęli TS, poremontowali obiekty, powynajmowali różnym podmiotom, czytałem chyba w wywiadzie z komuchem miętą że już to oddłużyli. stworzyli tym samym da siebie miejsca pracy w kilkunastu sekcjach, nie mówiąc już o komercyjnych inicjatywach z których czerpią korzyści. Teraz oddanie spólki przez cupiała, jest niczym innym jak przekazanie klubu szeroko pojętym środowiskom kibicowskim.
kolo_ksc Napisał(a):
> Ja bym się wcale tak nie cieszył, może sportowo
> przez jakiś czas będą dołować i będziemy nad
> nimi. Może będą zaczynać od niższych lig, a
> my będziemy jedynym klubem Krakowa w
> ekstraklasie. Patrząc bardziej na sferę
> organizacyjną, kibicowską to wcale się nie
> cieszę. Jakiś czas temu ichniejsi kibice
> związani z psiurskim stowarzyszeniem przejęli
> TS, poremontowali obiekty, powynajmowali różnym
> podmiotom, czytałem chyba w wywiadzie z komuchem
> miętą że już to oddłużyli. stworzyli tym
> samym da siebie miejsca pracy w kilkunastu
> sekcjach, nie mówiąc już o komercyjnych
> inicjatywach z których czerpią korzyści. Teraz
> oddanie spólki przez cupiała, jest niczym innym
> jak przekazanie klubu szeroko pojętym
> środowiskom kibicowskim.
A z czego te środowiska kibicowskie mają utrzymać klub piłkarski :) ?
Jakieś tam śmieszne sekcje TSowe kosztują grosze w porównaniu do kopaczy na trawie.
Jak im nie wejdzie jakiś sponsor zamiast TF to leżą i kwiczą.
Chociaż pies (przynajmniej ten) też zawsze spada na cztery łapy, więc wolę spokojnie poczekać i popatrzyć co będzie dalej.
Korona nadal z długami
http://ekstraklasa.net/korona-kielce/korona-nadal-z-dlugami-as-roma-nie-rezygnuje-z-kupna-klubu,artykul.html?material_id=55b876d1fdeee4212128274c
kaleb-locha to misiek,a wesoły to wawro.Byłoby pięknie jakby locha przejęła również piłkę nożną,bo za kilka lat pozostały po gwardii zgliszcza:)
Niestety ale locha prezesem może nie zostać
bo jak podaje dzisiejszy niemiecki DP został zatrzymany w gościnnym göteborgu na występach ze Śląskiem.
Dokładnie jak wracaj autostrada.
Naszego prezesa też raz zatrzymali, co prawda w kraju, a tu proszę za granicą. Można rzec - jest remis.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)