Co wy macie z tym lechem ? Jak wykonywał u nas zawodnik karnego to oni gwizdali! Polonia szacunek transparent Cracovia nidgy nie spadnie , kibicowała Cracovii w ciężkich chwilach a lech co ?
-
-
Cracovia-Ruch 3.05 godzina 18-00
Rabarbar_1 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Troche szkoda że nie zagralismy dla Lecha.................... miejmy nadzieje że Lech wyjdzie z
> niej zwycięsko i zdobędzie mistrza rzutem na
> tasme.
Że co qwa??? Już nie pamiętasz "jeszcze jeden" w meczu gdy "zagrali dla nas" spuszczając nas z ligi???
A tak swoją drogą.... Nie dało się tak zagrać w kilku meczach tego sezonu??? Najlepszy mecz w tym roku na jakim byłem... I tak myślę że ta gra to próba ucieczki z tonącego okrętu.. Chcą się zaprezentować do klubów ex, tak jak w tamtym roku grali na wielką premię....
Khalid Napisał(a):
> no co Ty ? 6,5 tysiąca ludzi na meczu bez stawki
> po spadku? mało???
ile?
to przecież naliczone gts - owską metodą - ilosć wydanych karnetów plus sprzedane bilety.
ludzi było góra 5 koła.
kto miał byc to był tyle i w 1 lidze będzie tak samo
Pierwsza połowa w porównaniu do tego co mielismy "przyjemność" oglądać w tym sezonie była bardzo przyzwoita. W drugiej trener Kafarski chyba popełnił błąd przesuwając Szeligę na obronę. W pierwszej Sławek wymiatał, razem z Bojleviciem i Budzińskim trzymali środek pola, natomiast po tej zmiane, od samemgo początku drugiej połowy Ruch zdominował nas w środku pola i potem skończyło się jak się skończyło.
[img]http://images39.fotosik.pl/1491/f674bce12ea23a93m.jpg[/img]
tak na oslode :) jestesmy beznadziejni niestety ... klase druzyne poznaje sie po tym jak strzela gole .. niestety jedyna osoba ktora mogla by zdobyc gola z 20 m jest Budzik ... wrzutkie Suarta tragedia !!! I liga wita i oby bez polowy tych pilkarzy :)
A.W.B. Napisał(a):
> Ja bym sprzedał ten mecz.
Aż muszę zacytować sam siebie. Kiedyś to miejsce było zdecydowanie najlepszym forum kibicowskim w Polsce a teraz to miejsce jest tak nudne, przewidywalne a przede wszystkim sztywne, że szkoda słów. Nawet nie można zażartować bo parę osób ( z litości nie wymienię ksyw ) nie załapie dowcipu jak ten wyżej i następnie gardłuje pod stadionem aby mnie zbanować min. za cytowany powyżej post.
Panowie, nie jesteście dziećmi i jeżeli chcecie aby sobie stąd ''poszedł'' to proszę mi to powiedzieć pod stadionem a nie za plecami do moderatorów.
A.W.B. Napisał(a):
> A.W.B. Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ja bym sprzedał ten mecz.
>
> Aż muszę zacytować sam siebie. Kiedyś to
> miejsce było zdecydowanie najlepszym forum
> kibicowskim w Polsce a teraz to miejsce jest tak
> nudne, przewidywalne a przede wszystkim sztywne,
> że szkoda słów. Nawet nie można zażartować
> bo parę osób ( z litości nie wymienię ksyw )
> nie załapie dowcipu jak ten wyżej i następnie
> gardłuje pod stadionem aby mnie zbanować min. za
> cytowany powyżej post.
> Panowie, nie jesteście dziećmi i jeżeli chcecie
> aby mnie sobie stąd ''poszedł'' to proszę mi to
> powiedzieć pod stadionem a nie za plecami do
> moderatorów.
nie przejmuj się!
piłkarze też poważnie potraktowali Twój wpis :D
sląsk przyjeżdża w niedziele uprawiać sex z sąsiadką więc po mistrzostwie. trzeba wypieprzać z miasta w weekend bo na sama mysl mnie mdli
A.W.B. Napisał(a):
> A.W.B. Napisał(a):
> -----
> > Ja bym sprzedał ten mecz.
>
> Aż muszę zacytować sam siebie. Kiedyś to
> miejsce było zdecydowanie najlepszym forum
> kibicowskim w Polsce a teraz to miejsce jest tak
> nudne, przewidywalne a przede wszystkim sztywne,
> że szkoda słów. Nawet nie można zażartować
> bo parę osób ( z litości nie wymienię ksyw )
> nie załapie dowcipu jak ten wyżej i następnie
> gardłuje pod stadionem aby mnie zbanować min. za
> cytowany powyżej post.
> Panowie, nie jesteście dziećmi i jeżeli chcecie
> aby mnie sobie stąd ''poszedł'' to proszę mi to
> powiedzieć pod stadionem a nie za plecami do
> moderatorów.
To do mnie?
1. Napisałem, że jeśli dowcip, to marny, a jeśli nie dowcip to... ale to nieważne, bo jednak był, jak widać, marny dowcip.
Litość należy się takiemu, co takie marne dowcipasy robi, a nie mnie.
2. Pod stadionem nie gardłowałem, gardłowałem na stadionie (ale na temat Cracovii, przy czym o Cracovii, a nie na ionne tematy, i ja brzydkich słów na stadionie Cracovii nie używam, chyba że mi się "zaklnie" pod nosem niechcący po jakimś uroczym zagraniu czy decyzji sędziowskiej).
3. Nie mówiłem moderatorom "pod stadionem" ani "na stadionie" (zresztą skąd mam ich znać?) żebyś sobie poszedł. Osobiście nie powiem, bo po licznych ostatnich postach (i niektórych przedostatnich) nie mam NAJMNIEJSZEJ ochoty nawiązać z Tobą jakiejkolwiek znajomości, Ale skoro chcesz, proszę bardzo - uważam, że niektóre Twoje wypowiedzi wręcz naruszają regulamin forum, przykro mi tu je widzieć (tym bardziej, że pamiętam liczne dawne takie, które mi się podobały) więc jeśli sobie stąd pójdziesz, ja żałować nei będę.
EOT z mojej strony.
black cat Napisał(a):
> Khalid Napisał(a):
>
>
> > no co Ty ? 6,5 tysiąca ludzi na meczu bez
> stawki
> > po spadku? mało???
>
> ile?
> to przecież naliczone gts - owską metodą -
> ilosć wydanych karnetów plus sprzedane bilety.
> ludzi było góra 5 koła.
Oj, nie!
Z tego co wiem liczą wejścia kołowrotkami...
Moim zdaniem te ponad 6 tysięcy było... I to fajnie że było...
Naucz się w końcu Agnan edytować posty bo już drugi raz w tym temacie piszesz posta pod postem.
Wyraźnie napisałem kogo dotyczył powyższy post więc jeżeli nie gardłowałeś pod stadionem to po co odpisujesz.
A.W.B oszukuje ;p nie mozna cytowac samego siebie ;D
Bishop Napisał(a):
> Rabarbar_1 Napisał(a):
> -----
> > Troche szkoda że nie zagralismy dla
> Lecha.................... miejmy nadzieje że Lech
> wyjdzie z
> > niej zwycięsko i zdobędzie mistrza rzutem na
> > tasme.
>
> Że co qwa??? Już nie pamiętasz "jeszcze jeden"
> w meczu gdy "zagrali dla nas" spuszczając nas z
> ligi???
> A tak swoją drogą.... Nie dało się tak zagrać
> w kilku meczach tego sezonu??? Najlepszy mecz w
> tym roku na jakim byłem... I tak myślę że ta
> gra to próba ucieczki z tonącego okrętu.. Chcą
> się zaprezentować do klubów ex, tak jak w
> tamtym roku grali na wielką premię....
Szczerze powiedziawszy chuj mnie interesuje co krzyczeli a czego nie, mam nadzieje, że zdobędą mistrza, będzie okazja do fajnych wyjazdów po Europie. Powiedz mi - wolisz żeby legia, śląsk bądź ruch zdobył mistrza? jeśli tak to ja nie mam wiecej pytan.
Rabarbar_1 Napisał(a):
> Szczerze powiedziawszy @#$%& mnie interesuje co
> krzyczeli a czego nie, mam nadzieje, że zdobędą
> mistrza, będzie okazja do fajnych wyjazdów po
> Europie.
No więc jak to jest??? Huj z tym co kto krzyczy ważne że fajne wyjazdy po Europie będą?
Rabarbar_1 Napisał(a)
------------------------------------------------------
Powiedz mi - wolisz żeby legia, śląsk
> bądź ruch zdobył mistrza? jeśli tak to ja nie
> mam wiecej pytan.
Wali mnie kto tego mistrza zdobędzie... Lech mnie obchodzi tyle samo co Legia czy inny Śląsk lub Ruch... Kibicuję tylko jednej drużynie.
Lechowi życzę mistrza, ale niech sobie go sami zdobędą. Bardzo dobrze, że jak zlecieliśmy 2 lata temu, to nie odpuścili nam meczu (abstrahując od dwóch spalonych), bo wszelkie odpuszczanie meczy jest idiotyczne i wypacza całkowicie sens uprawiania sportu. Potem wyłażą takie obleśne kwiatki jak mecz Lechii z Widzewem, za które ktoś powinien beknąć (choćby sankcje wew. klubu). Mecz przyjaźni to jest na trybunach, na boisku ma być zawsze walka o zwycięstwo MOJEJ drużyny. A to, że jacyś kibice Lecha śpiewali 'jeszcze jeden' - nie można wszystkich wrzucać do jednego wora. Wśród kibiców każdego klubu znajdą się idioci, a żebyście mi uwierzyli, że nie tylko w Lechu - widziałem wielu idiotów kibicujących innym klubom, np. Wiśle.
[b][large][align=center][url=https://picasaweb.google.com/jafffoto]Fotki z meczu![/url][/align][/large][/b]
[img]https://lh4.googleusercontent.com/-kbtqWsaGiBg/T6Oy4iVCezI/AAAAAAAANlw/Jtylbp4WEW4/s800/aDSC_8052.jpg[/img]
Zapraszamy do obejrzenia skrótu meczu:
[img]http://fbhl.pl/wp-content/themes/videozoom/scripts/timthumb.php?src=http://fbhl.pl/wp-content/uploads/2012/05/ruch.jpg&h=160&w=228&zc=1[/img]
[url=http://fbhl.pl/cracovia-02-ruch-chorzow-03-05-2012/]Cracovia - Ruch Chorzów (skrót meczu)[/url]
Kolejna kara komisji ligi :
Cracovia za mecz z Ruchem została ukarana karą pieniężną w wysokości 7 tys. zł za złe zachowanie kibiców (rzucanie przedmiotów, plucie w kierunku sędziego asystenta i szczególne natężenie wulgaryzmów).
A jak się nazywa urządzenie mierzące natężenie wulgaryzmów i w jakich jednostkach się to mierzy? ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)