AWB: Ty zdecydowanie zbyt serio bierzesz Forum:)
Szczegolnie przed-derbowo:)
-
-
Gwardyjskie Towarzystwo Sportowe - Cracovia 30 kwietnia, 18:30
Ale ma rację :) W pewnym sensie ma rację :)
można spaść ale derby kopacze mają wygrac na osłode pierwszo ligowej doliny! walczyć jak sparta!!!
Tylko, że jak wygramy to się utrzymamy (taka transakcja wiązana) więc nie wiem co to za I ligę mieliby wtedy słodzić?
Twixxx Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> AWB: Ty zdecydowanie zbyt serio bierzesz Forum:)
> Szczegolnie przed-derbowo:)
Twixxx nawet nie przypuszczasz na jakim lajcie podchodzę do tego forum : )
Po prostu wkurwi... mnie notoryczne wpisy jak to na GTS busami jadą, no ku... a nasze FC ( nie licząc aut ) to czym czasami jadą ? helikopterami lecą ?
Przede wszystkim to getees na mecze jeździ w psich zaprzęgach
Pełna zgoda z AWB. Na Cracovię też jeżdżą ludzie spoza Krakowa. Nieważne skąd jesteś, ważne że Cracovia.
K.u.r.w.a, jeszcze tego brakuje żeby tłumaczyć się z sensu każdego napisanego tutaj posta :D
Sens jest jeden.Jazda z kurwami-Cracovio jazda z kurwami!!! ;) Rozjebiemy ich na każdej płaszczyźnie.
A.W.B. Napisał(a):
> Twixxx Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > AWB: Ty zdecydowanie zbyt serio bierzesz
> Forum:)
> > Szczegolnie przed-derbowo:)
>
>
> Twixxx nawet nie przypuszczasz na jakim lajcie
> podchodzę do tego forum : )
> Po prostu wkurwi... mnie notoryczne wpisy jak to
> na GTS busami jadą, no ku... a nasze FC ( nie
> licząc aut ) to czym czasami jadą ?
> helikopterami lecą ?
Pociągiem ;)
zac Napisał(a):
>niech się nie łudzą
> synowie milicjantów, że w razie niepowodzenia
> wprawią nas w taki nastój, w jakim oni byli po
> meczu na Suchych Stawach, bo już raczej
> większość z nas dawno pogodziła się z I
> ligową przyszłością.
Ja proponowałbym zacząć nasz doping od "ekstraklasa-pierwsza liga , jeden ch..."
Po pierwsze, dlatego, że Żytko powiedział w wywiadzie po Bielsku, że im to pomogło zdjąć presję, a po drugie żeby zmniejszyć kundlom ewentualną radochę, że nas spuszczają w razie tfu tfu ichniego zwycięstwa.
I jeszcze jedno. Sam mieszkam we wiosce 15 km od Krakowa i co jestem z tego powodu gorszy niż gdybym mieszkał w Krk?
Leszeczku ja myślę,że kwintesencją naśmiewania się z kibiców gts spoza Krakowa jest ich mentalność. Jak to mówią "człowiek może wyjść ze wsi,wieś z człowieka nie wyjdzie..." Takie typowe chamy,od pługa oderwane,co "kibucojom gietesowi bo gra fajnom piłke i ma durzy stadion". Znam wielu naszych kibiców mieszkających na wsiach (czy to od urodzenia,czy od kilku lat) i prezentują oni w 99% wyższy poziom rozwoju od kibiców rzeki. Ja sam od jakiegoś czasu przeprowadziłem się poza Kraków (gdzie się urodziłem i mieszkałem większość życia),aczkolwiek nie czuję w przeciwieństwie do moich "sąsiadów" przywiązania do tej ziemi.Choć naokoło 95% gieteesowców,trwam w swojej wierze po dziś dzień,będąc na obczyźnie (też na wsi,nie w mieście ;) )
pozdrAWiam!
p.s. Gts,gts,gts....
Merol Napisał(a):
> K.u.r.w.a, jeszcze tego brakuje żeby tłumaczyć
> się z sensu każdego napisanego tutaj posta :D
Jak post sensu nie ma to się nie musisz tłumaczyć:) ja mam rejestrację KNT...
A tak wogóle to nie p...ć pls. tylko wszyscy razem:
[b][u]CRACOVIA PANY!!! WISŁA DZIADY!!![/u][/b]
Pamiętajcie że Cracovia jest jedyna, wyjątkowa, a Wisła jest jak pospolita prostytutka, dostępna praktycznie na każdym rogu ulicy. Jednym słowem, pospolita nazwa, pospolite barwy i kompromitująca historia, nie ma sobie co zawracać głowy tym szemranym towarzystwem. Trzymajmy kciuki za Cracovię, bądźmy dumni i wdzięczni losowi, że jesteśmy kibicami tego wpaniałego klubu !!!!
Nasza Cracovia to najwspanialszy klub, w każdej lidze zawsze kibicowałem Pasom. Derby są nasze, wygramy, zakompleksiony GTS pokonamy! Nigdy nie zejdziemy na psy!
wisła Kraków to nie jest polski klub,to nie jest polski klub,to nie jest polski klub!W poniedziałek uciszymy tą szmatę!TYLKO CRACOVIA!
Widze, ze na rozwieszanych po miescie plakatach zapraszajacych na derby napisali "Kraków jest nasz"
:]
biedne, male, zakompleksione kundelki
Dlaczego nie ma żadnego wątku kibicowskiego, przecież to jest najważniejszy mecz w rundzie i myślę, że jest sporo do powiedzenia, choćby osobom które się zapisały na listę, czy idą na mecz i wiele innych tematów, pozdrawiam
.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)