mecz o życie z widzewem który przyjechal na sparing, wstyd!!! spadają zasłużenie ;/
-
-
Cracovia - Widzew Łódź;Piątek 20.04.2012 godz.18.00
W ubieglym roku ogladalem wiosenne mecze z ogromnym zainteresowaniem, przezywalem je i emocjonowalem sie tym co bylo na boisku. Teraz moje emocje gdzies uciekly, opadly. Nie denerwuje sie, nie gryze paznokci. Widze ze to nie ma sensu bo niszcze nerwy, a pilkarzyki i tak graja jak cioty. Wiec remis z Widzewem i porazke z Polonia przyjalem na chlodno, bez nerwow.
jak oni tak grają o życie, to lepiej od razu się powiesić
Na zszargane nerwy polecam wizytę na młynie i śpiewanie przez cały mecz :D
Te łatwiejsze mecze za nami. Mamy kiepskich zawodników.Cały problem sprowadza się teraz do tego czy potrafimy złożyć jakiś konkretny zespól na następny sezon .Z takim podejściem prezesa w 1lidze może być przewalone.
Zboro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Na zszargane nerwy polecam wizytę na młynie i
> śpiewanie przez cały mecz :D
I z czego ten "młyn" się cieszy? Czemu się bawi na pogrzebie?? Powinna być jakaś krytyka władz klubu, jakieś hasła, jakieś okrzyki a tu NIC! Dziwne, dziwne zachowanie!
Współczuje tym 7200, którzy poszli na mecz i musieli to oglądać
Dla mnie chodzenie teraz na mecz Cracovii było bu sado maso..;)
TV, kapcie, piweczko i luzik
huc1906 Napisał(a):
> I z czego ten "młyn" się cieszy? Czemu się bawi
> na pogrzebie?? Powinna być jakaś krytyka władz
> klubu, jakieś hasła, jakieś okrzyki a tu NIC!
> Dziwne, dziwne zachowanie!
Też mnie to wk**** ,ale niestety nie posiadam żadnych wpływów ani wiedzy dlaczego milczymy...
Ja jestem ciekaw kto firmowy ten skład -Kafarski czy Filipiak ? I dlaczego zaczęlismy grac ofensywnie dopiero w 2 poł.
Cracovia byla juz w swojej historii kilka razy jedną nogą w grobie, było też wielu chetnych by wepchnąć drugą. Dzisiejsza sytuacja klubu to porażka Wszystkich choć nie da się ukryć że KIBICE nie przyłożyli do tego ręki. Nikt tu nie umiera tym bardziej Cracovia, jeśli ktoś jednak uważa że już mu się znudziło to proponuje wybrać sobie inny sposób na spędzanie czasu. Przeżywałem gorsze chwile to i tą przeżyje przychodząc na kolejne mecze. Dzisiejszy mecz podsumuje tak. Paru obcokrajowców pokazało dzisiaj że na graniu w Cracovii im nie zależy a dość często są poprostu za słabi. Reszta zagrała tak jak w pozostałych meczach w tym sezonie. Widziałem raptem 3-4 zawodników, którym się coś chciało. Na 14, którzy wystąpili to tragedia.
Awaria.... ja nie wiem co było na trybunach jestem 2 k miles away.
Trapez Napisał(a):
> Współczuje tym 7200, którzy poszli na mecz i
> musieli to oglądać
> Dla mnie chodzenie teraz na mecz Cracovii było bu
> sado maso..;)
> TV, kapcie, piweczko i luzik
bez komentarza.....
Nie mamy zespołu, dlatego zremisowaliśmy dzisiaj mecz.
Już nie mogę patrzyć na Bartczaków, Szeligów, Bizonów, Saidich, Radomskich itd.. Wysprzedać prawie wszystkich, zostawić Hoska, Kaczmarka, Budzińskiego, Żytkę, a resztę wypierdolić!!!!
Witamy I ligo, może będziesz łaskawsza dla nas.
[quote=hash]
Trapez Napisał(a):
> Współczuje tym 7200, którzy poszli na mecz i
> musieli to oglądać
> Dla mnie chodzenie teraz na mecz Cracovii było bu
> sado maso..
> TV, kapcie, piweczko i luzik
bez komentarza.....
[/quote]
Dokładnie. Dobrze się bawiłeś Trapezie?
[quote=huc1906]
I z czego ten "młyn" się cieszy? Czemu się bawi na pogrzebie?? Powinna być jakaś krytyka władz klubu, jakieś hasła, jakieś okrzyki a tu NIC! Dziwne, dziwne zachowanie!
[/quote]
Cieszymy się ostatnimi chwilami w ekstraklasie. Nie wolno? Na takie hasła przyjdzie czas w 1 lidze.
fenix Napisał(a):
> Nie mamy zespołu, dlatego zremisowaliśmy dzisiaj
> mecz.
> Już nie mogę patrzyć na Bartczaków, Szeligów,
> Bizonów, Saidich, Radomskich itd.. Wysprzedać
> prawie wszystkich, zostawić Hoska, Kaczmarka,
> Budzińskiego, Żytkę, a resztę
> wypierdolić!!!!
> Witamy I ligo, może będziesz łaskawsza dla nas.
Hoska i Budzika to najpierw trzeba wykupić i spytac czy chcą grać w takim bagnie.
Jeśli coś może być pocieszeniem w tej sytuacji, to właśnie frekwencja i atmosfera na trybunach. Pomimo tych wyników i gry, są całe rodziny, masa dzieciaków i mimo wszystko pozytywne wrażenie. Pisane z perspektywy sektora rodzinnego.
W przyszłym sezonie mecz przyjaźni GKS&KSC ;)
Dziś kolejne 6godzin poświęcone na mecz i dojazd a piłkarki pokazują cały czas co sądzą o kibicach :/ Osobiście przed tym meczem łudziłem się o utrzymanie, teraz jest już tylko smutek, nawet wkurw**** pomału mija na tę całą sytuację :/
Mamy slaby zespol - powtarzam sie - ale odczepcie sie od Szeligi. Wszyscy jezdza po nim a gosc zawsze zostawia zdrowie. Nie ma techniki i umiejetnosci ale i nie czlapie przez calymecz tylkoczysci. Niestey nie ma kto strzelic juz gola do konca naszej bytnosci w Ex.
Po dzisiejszym meczu dochodzę do wniosku że zawód PIŁKARZA mogą uprawiać Kaczmarek, Budzik, Saidi.
Reszta powinna znaleźć sobie jakieś inne zajęcia np. jeździć w Icarze, roznosić katalogi makro w Inpoście albo rozwozić chleb w Awiteksie.
Piszę to bez wściekłości i szydery.
Chciałęm napisaćdwa słowa o meczu...własciwie nie ma o czym...bo mecz słabiutki...ale juz dawno było wiadomo że lecimy...niektórzy tu sie spinali itp...ale wiadomo żej esteśmy najsłabszą ekipą...i wkoncu musimy spaść(i to jest pozytywne)...bo ileż może sie udawać....alejest pozytyw spodobałmi sie Kafarski...w poprzednim meczu odstawił Saidiego...i był to ruch właściwy...ale potem odezwała sie krytyka...nagonka na trenera ...ze z Saidim to my bysmy wygrali itp. i trener myśle ż epod naciskiem nie tylko kibiców wystawi łtego nieudacznika....i Saidi pokazal....(był najsłabszym graczem w zespole) ze jest przecietnym...samolubnym piłkarzykiem..i wole od niego Dudzica..który przynajmniej ma ambicje i walczy...a nie ta panienka...która bierze kasiore...a gra przecietnie.....to nie dotyczy tylko saidiego....Wszyscy nasmiewaja siez Szeligi...a ja wole tego zawodnika...od niejakich Suartow..."drewnianych" Visniakowsow...cieniutkich Bojlewiczow...Sławek mozema srednie umiejętności aleprzynajmniej zostawia serce i walczy....Dobrze ze spadamy...bo juz nie moge zniesc tego...ze znowu bedzie jakis cud...i sie utrzymamy...mamy leciec bo na to zasługujemy...jak nikt inny w tej lidze!
[quote=obojetne]
Po dzisiejszym meczu dochodzę do wniosku że zawód PIŁKARZA mogą uprawiać Kaczmarek, Budzik, [b]Saidi[/b].
Reszta powinna znaleźć sobie jakieś inne zajęcia np. jeździć w Icarze, roznosić katalogi makro w Inpoście albo rozwozić chleb w Awiteksie.
Piszę to bez wściekłości i szydery.
[/quote]
I po jakich zagraniach Saidiego dochodzisz do takiego wniosku?
Z Kaczmarkiem też bym się spierał. Ok, dziś uratował punkt ale we wcześniejszych meczach oddal rywalom na tacy co najmniej 12.
No to Stefan65 napisales "dwa slowa"... boje sie spytac jak wyglada u Ciebie - slow dziesiec? :D
3lvis Napisał(a):
> > Po dzisiejszym meczu dochodzę do wniosku że
> zawód PIŁKARZA mogą uprawiać Kaczmarek,
> Budzik, Saidi.
> Reszta powinna znaleźć sobie jakieś inne
> zajęcia np. jeździć w Icarze, roznosić
> katalogi makro w Inpoście albo rozwozić chleb w
> Awiteksie.
> Piszę to bez wściekłości i szydery.
>
>
Saidi?????
przecież to najgorszy piłkarz meczu!
Saidi? Owszem fatalny ale co w takim razie powiedzieć o Mateuszu 'każde podanie do rywala' Bartczaku? Który zmienił tragicznego Szeligę i był.... dwa razy gorszy.
oni wszyscy sa o dupe rozbic .. jeden gorszy od drugiego ... chory Budzik jest o 2 klasy lepszy od kazdego z nich ..
Dzis grali Kaczmarek i Budzik ... reszta ma wy***bane
jest tak jak mowilem ze kolo 20 bedziemy wiedziec czy zostajemy czy spadamy. Już wiemy, I dobrze troche nerwow mniej juz nie ma sie co łudzic przynajmniej, chyba ze sa jeszcze tacy ktorzy mysla ze sie utrzymamy. Cracovia nie ma zespolu, nie chodzi juz o to ze polowa to szrot, poprostu nie ma jedności i dlatego spadamy, Nie dlatego ze mamy slabych zawodnikow! Bo jak na polskie realia sa nomalni i spokojnie by sie mogli utrzymac tylko poprostu nie sa zespolem, nie walcza, nie graja jakby mieli nóż na gardle. Jak bedzie jednosc bedzie tez gra i tyle. Co myślicie ze rok temu bylo 11 innych zawodnikow ? Po za klichem nie ma wielu waznych zmian, poprostu wtedy byli zespolem chcieli o cos grac (inna sprawa ze dostali premie) ale nie wnikam dlaczego im sie chcialo ale bylo to widac ze jeden za wszystkich....... dzis widac niemoc, bezsilnosc
Stefanie i 3lvisie chodziło mi ogólnie o to kto ma jakiekolwiek umiejętności piłkarskie a nie o dzisiejszy mecz. Saidi grać umie, Kaczmarek też ale np taki KVDB z racji wzrostu mógłby pracować w oklejaniu billboardów, czy inny Visnakovs przy lepieniu pierogów. Bartczaka nie widzę w żadnym zawodzie.
... a w ogóle jaka idea towarzyszyła temu gościowi co wtargnął na boisko? Mnie się wydaje, że coś miał do Visniakovsa.
Ps. Myślę, że akcja meczu.
[img]http://img.naszemiasto.pl/grafika2/nowy/42/ac/4f919eab18e80_g1.jpg[/img]
Niewiem jak zacząć ,właśnie zaczyna się "Faceci w Czerni".Brak słów tyle ,.../...;;;;;y5nj
]]]]]]=mb-8\,=oeb5rt=
fenix - każdy z Nas miał ochote to zrobić :), piłkarze badają granice naszej wytrzymałości... jeden już pękł :)
Fenix a ty nie chciałeś tam wejść jak Widzew zostawił pustą bramkę i mówił traf ŁOSIU a oni się przewracali.
Ja sie gościowi nie dziwię, to co wyrabiał viśniakows dziś to woła o pomste do nieba...Jak przychodził do Nas to potrafił zmienić obraz gry. A teraz to jest jedna wielka kupa.... Jak widac przyjście do komarchovii potrafi zmienić każdego.
Ja tam gościowi się dziwię, dziesięć tysięcy to dla mnie majątek.
irys, brachu, pewno większość z Nas chciałaby wejść na boisku i powiedzieć naszym grajkom, co o nich myślą, ale to nie tędy droga. Gościu dostanie teraz karę finansową i zakaz wejścia na mecze Cracovii na parę lat, a nic nie zyskał. Visniakovs cały mecz grał bardzo słabo.
Ps. Do zobaczenia jutro o 13 ;].
helmut Napisał(a):
> W ubieglym roku ogladalem wiosenne mecze z
> ogromnym zainteresowaniem, przezywalem je i
> emocjonowalem sie tym co bylo na boisku. Teraz
> moje emocje gdzies uciekly, opadly. Nie denerwuje
> sie, nie gryze paznokci. Widze ze to nie ma sensu
> bo niszcze nerwy, a pilkarzyki i tak graja jak
> cioty. Wiec remis z Widzewem i porazke z Polonia
> przyjalem na chlodno, bez nerwow.
nie potrafię tak zrobić , Kocham JĄ , NIE ich , cioty bez jaj , Szacun dla BUDZIKA.
No 10k troche dużo, ale może gościa stać:D
[b][url=http://www.pasy.tv]fotogaleria, oprawa, skrót meczu, wywiady w PASY.TV[/url][/b]
[b][large][align=center][url=https://picasaweb.google.com/jafffoto]Fotogaleria z meczu - zapraszam![/url][/large][/b]
[img]https://lh5.googleusercontent.com/-7-13ZaKkWjk/T5HeBwkYJcI/AAAAAAAANUA/t-J09rQhxbY/s800/aDSC_7398.jpg[/img][/align]
Mogący jeszcze grać w Cracovii Giza, Baran, Pawlusiński i Nowak zagraliby lepiej, a już na pewno z większą ambicją. Po co się więc ich pozbyto, zastępując nieidentyfikującymi się z klubem zagranicznymi miernotami? Pozostanie to słodką tajemnicą zarządzających.
farciarz2 Napisał(a):
> Mogący jeszcze grać w Cracovii Giza, Baran,
> Pawlusiński i [b]Nowak[/b] zagraliby lepiej
tego nie chce tutaj widzieć, reszta może przychodzić choćby jutro, myślę że Boskie Gizmo byłoby dla nas wybawieniem, w defensywie wiadomo ... zero, ale za to na pewno pare passów by rzucił
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)