[url]http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?11,1857012,page=1[/url] - tu jest temat do bawienia sie składem (nawet byl czas ze mnie wciągło :D ).
-
-
Polonia Warszawa - Cracovia; poniedziałek 16 kwietnia, 18.30
tu się nie ma co podniecać ,wszystkie trzy wyniki możliwe , Cracovię ratuje wygrana a czy Polonia zrezygnuje z pucharów to zobaczymy w poniedziałek.
kkk no drażni drażni ;) podobnie jak: http://www.youtube.com/watch?v=0cVlTeIATBs
[b][url=http://www.pasy.tv/cracovia-przed-polonia-warszawa/]Retransmisja konferencji prasowej przed meczem z Polonią Warszawa już w Pasy.TV[/url][/b]
Należy wygrać! Polonia to trudny rywal ale w piłce nie ma rzeczy nie możliwych!
W Dzienniku Polskim czytałem sugestię psychologa, że czas na obiecanie drużynie premii motywacyjnej za utrzymanie.
Ja bym taką premię uznał za [b]demoralizacyjną[/b] - po kolejnym takim sezonie!
ALE JESTEM ZA USTANOWIENIEM WYSOKICH PREMII ZA ZWYCIĘSTWA W POZOSTAŁYCH DO ROZEGRANIA MECZACH.
Myślę, że to ma kilka plusów. Po pierwsze, tylko wygrane mogą dać nam jeszcze cień szansy. Ale ważniejsze może jest zachowanie szacunku kibiców dla tej drużyny (czy tego, co z niej zostanie). No i zrobienie na koniec atmosfery, która by zatarła częściowo poczucie wszechogarniającego frajerstwa :(
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W Dzienniku Polskim czytałem sugestię
> psychologa, że czas na obiecanie drużynie premii
> motywacyjnej za utrzymanie.
> Ja bym taką premię uznał za demoralizacyjną -
> po kolejnym takim sezonie!
> ALE JESTEM ZA USTANOWIENIEM WYSOKICH PREMII ZA
> ZWYCIĘSTWA W POZOSTAŁYCH DO ROZEGRANIA MECZACH.
> Myślę, że to ma kilka plusów. Po pierwsze,
> tylko wygrane mogą dać nam jeszcze cień szansy.
> Ale ważniejsze może jest zachowanie szacunku
> kibiców dla tej drużyny (czy tego, co z niej
> zostanie). No i zrobienie na koniec atmosfery,
> która by zatarła częściowo poczucie
> wszechogarniającego frajerstwa :(
Przepraszam, ale jaki szacunek można by było mieć do drużyny (czy tego, co z niej zostanie), która dawała ciała cały sezon, po to by wygrać parę ostatnich meczy ekstra płaconych? Nie wiem jak u Ciebie, u mnie by to raczej w drugą stronę działało.
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W Dzienniku Polskim czytałem sugestię
> psychologa, że czas na obiecanie drużynie premii
> motywacyjnej za utrzymanie.
Jeśli ta sugestia to nie spóźniony Prima Aprilis, to owego psychologa należy czym prędzej wysłać do psychiatry.
Jak nie lubię psychologów, to jego diagnoza jest w stu procentach trafna. Kasa zadziała motywująco.
[url=http://www.sport.pl/sport-krakow/1,115699,11535558,Rok_temu_w_Cracovii_2_4_mln_zl_za_utrzymanie__Teraz.html]http://www.sport.pl/sport-krakow/1,115699,11535558,Rok_temu_w_Cracovii_2_4_mln_zl_za_utrzymanie__Teraz.html[/url]
To co tu wyczytałem (tekst z gw i komentarze przedmówców) nie zmienia mojego poglądu. Rozumiem, że Filipiak konsekwentnie trzyma się tego, co powiedział - premii takiej jak rok temu nie będzie, bo wyszedł paradoks: u nas za utrzymanie można dostać więcej, niż dostają czołowe drużyny walczące o puchary.
Ale mnie chodzi o co innego: chcę widzieć wygrane Cracovii, ładną grę i walkę. Pewnie i tak nie da to utrzymania. A co do szacunku wobec tej drużyny, mam nieco inne zdanie. Nie ma drużyny:(, są za to poszczególni gracze, i niektórym z pewnością należy się szacunek. Którym? Z tą opinią wstrzymam się do ostatniej kolejki.
maja wygrac....a nawet remis mnie zadowoli...
Z forum Polonii :Jak jesteśmy kozaki na puchary wygramy resztę spotkań.
W tym temaciejako kibic Polonii od lat, do powiedzenia mam tylko jedno:
HEJ HEJ CRACOVIA!!!HEJ HEJ CRACOVIA!!!HEJ HEJ CRACOVIA!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------
I takiej wersji się trzymajmy !
Jak chcą premii, to niech wpłacą 100 tysięcy na wygraną Cracovii u buka. Podobno przebitka 8:1, to będą mieli 700 tys. na czysto! A i Piłkarze Polonii mogli by w ten sam sprytny sposób wyciągnąć pieniądze, których im Wojciechowski nie wypłaca:)
mieli 25 meczow z czego polowa pewnie na podobnym kursie i jakos na to nie wpadli, jak dla mnie najtrudniejszy mecz z tych co Nas czekaja, z roznych wzgledow ...
No ale teraz mają trenera mentalnego i wierzą w zwycięstwo. I chyba aż takiej przebitki dotąd nie było, ale nie wiem, nie interesuję się.
Teraz trzeba wygrac !
Polonia - Cracovia kursy u buka : 1 - 1,50 , X - 3,70 , 2 - 7,00 .
Mam nadzieję, że tak jak przed rokiem w 26 kolejce wygraliśmy w Bytomiu, tak jutro wygramy w Warszawie
PasyTv na fb: Saidi Ntibazonkiza nie pojechał z zespołem Cracovii na mecz z Polonią Warszawa. Jak dowiedziały się PASY.TV, pomocnik został odsunięty od zespołu przez trenera Tomasza Kafarskiego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)