Dzisiaj przynajmniej nie musimy sie wstydzić za naszą drużyne a występ Budzińskiego na duży plus i na pochwałe zasługuje tez .....Bizon tylko on musi mieć kogos koło siebie do gry.
-
-
Lech Poznań - CRACOVIA ; 31.03.2012r.(sobota), godz. 18.00.
Bojan Puzigaća przy pierwszej bramce glowe odchyla uchyla k***a chyba sie bal ze glowe sobie ubrudzi.
Zapraszamy do obejrzenia skrótu meczu:
[img]http://fbhl.pl/wp-content/themes/videozoom/scripts/timthumb.php?src=http://fbhl.pl/wp-content/uploads/2012/03/rsktrrqh1.jpg&h=160&w=228&zc=1[/img]
[url=http://fbhl.pl/lech-poznan-31-cracovia-31-03-2012/]Lech Poznań - Cracovia (skrót meczu)[/url]
jeszcze jedno , co chyba umyka nam wszytkim.. piłka polega na STRZELANIU BRAMEK , taka drużyna jak Lech strzela, zresztą każda inna też.tylko my nic zero , jak mozna w 6 minucie nie wykorzystac sytuacji 1 na 1..? lepszych nie bedzie, no chyba ze karny.. ale ile ich mają nam podyktowac 4, 5 ? zebyśmy coś wygrali..
PIERWSZY RAZ NA WIOSNĘ NIE BYŁO WSTYDU.
Choć generalnie za Kafara już jest progres. Tylko z tą ekipą więcej się nie wskóra.
Naprawdę nie ma się czym pocieszać - Cracovia nie wygrała ósmego meczu z rzędu (ostatni 27 listopada), w trzecim kolejnym meczu straciła aż 3 bramki (po Ślasku i Górniku). A nieco lepsza gra niektórych piłkarzy Cracovii w tym meczu wynikała być może bardziej z otwartej i pozbawionej pressingu gry Lecha, który pozostawiał trochę więcej swobody w środku pola.
Spadek Cracovii w tak beznadziejnym stylu to wyjątkowo żenująca megakompromitacja zarządu, działaczy byłego dyrektora sportowego T. Rząsy i nieprawdopodobnie słabych pod względem sportowym piłkarzy pozbawionych odrobiny ambicji i godności.
Jak Cracovia ma wygrywać mecze , jak w każdym spotkaniu gra bez obrony
wszystkie trzy bramki , tak samo stracone , Lech zagrywa na skrzydło , gdzie nikogo nie ma ,
dośrodkowanie z boku , jeb i bramka.
obrona przypomina ser szwajcarski
Kafarski postawił na Puzigacę, chwalił go przed meczem, gość miał "zamykać lewą stronę", a robili go lechici jak chcieli - asystował przy każdej bramce (przy pierwszej nie zdążył, przy drugiej nie zdążył, przy trzeciej dał sobie założyć siatkę). "Jaśniejszy punkt", psia jego noga...
trudno przegrana ale nie jest mi wstyd za nich zagrali dobry mecz jak spaść to z honorem, moga przegrywac ale w jakims stylu dzis pokazali ze da sie grac w pilke, kafarski bravo
[b][url=http://www.pasy.tv]wywiady po meczu z Lechem już w PASY.TV[/url][/b]
[img]http://www.pasy.tv/wp-content/uploads/2011/07/mini-baner.png[/img]
Agnan Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Naprawdę, zaskoczyli mnie pozytywnie. Walczyli do
> końca, parę niezłych akcji było, trochę
> sytuacji...
>
>
> Kurcze, dlaczego takie drużyny jak Lech z nami
> grają tak dobrze? Bo grali naprawdę dobrze i to
> nie nasza wina. Z gts-em tak nie mogli?
>
> Zdecydwonai wolę to niż to co sie działo za
> Pasieki. Coś sie zacyzna dziać... Uwazam, że
> Kafraksi powinien budować druzynę na awans.
> Chyba, że... Jest jeszcze 18 pkt do zdobycia :)
>
> Jakby jeszcze Suworow, Saidi byli do gry...
>
> U siebie: Podbeskidzie, Widzew - może się udać
> na wyjeżdzie Bełchatów, Polonia co gra kichę
> - moze się udać
> derby - jak to derby, wszystko możlwie
>
> Ruch... ale to przedostatnia kolajka, mogą juz
> być zmecżeni a sprawa mistrza
> rosztrzygnięta....
>
> Jak mawiał Kazimierz Górski - dopoki piłka w
> grze...
>
> Aha, bardzo dobrze sędziował pan Jarzębak.
wynik ch.. ale ja dawno nie pamiętam tak dobrej gry Cracovii - oby w środę były 3 pkt z Podbeskidziem...
Gdyby nasi piłkarze grali tak jak w meczu z Lechem od początku rundy to o utrzymanie byłbym spokojny, a tak mało kolejek do końca i sytuacja wydaje się beznadziejna.
Może nie napiszę o pozytywach, a negatywach: Kosanovic, Bartczak, Puzigaca jak dla mnie najsłabsi na boisku. Już nawet nie mogę na nich patrzeć, ehh.
Tomasz Kafarski: Dzisiaj w Poznaniu zobaczyliśmy Cracovię nie umierającą i konającą, ale taką, która przyjechała atakować i tworzyć sytuacje bramkowe
i brawo !! Wlasnie o to chodzi .. nie wygrali bo mamy tragicznych pilkarzy ale wlasnie o to chodzi, zeby grac w pilke !!
Trzeba zaczynac od nowa w I lidze ale mam nadzieje ze sie uda !!!
Bo grali ofensywnie, ale czemu dopiero teraz, a lech pozwolił na taką grę bo zlekceważył nas w sensie kogo mają tam kryć na krótko z naszych jak to kopacze a saidi nie biegał ????? Dlatego dało to się oglądać na żywo i przypuszczam ze w tv tez i dodam widzę potencjał na pierwszą ligę z paroma pseudo zawodnikami co mają jakieś aspirację do walki i odrobinę techniki i myślenia !
Wystawienie Puzigacy zamiast Suarta to sabotaż. Za Pasieki przynajmniej remisowaliśmy po słabych meczach, a Kafarski przegrywa wszystko (nie licząc ŁKS gdzie oszukał nas sędzia).
Miszczu2007 i co by nam bylo z tych remisow jak LKS i Lechia i tak wygraly w tej kolejce ??
Trzeba spasc ...odbudowac zespol, wrocic i walczyc :) Z ta kadra nic nie zdzialamy i to jest fakt, mamy slabych pilkarzy, waska kadre ... Kafarski to dobry trener, jesli transfery bede udane ( przemyslane, madra, nie z YT ) to bedzie dobrze :)
Pozbywamy sie Pawlusinkiego na rzecz takiego Szalachowskiego/Roka ... i patrz co robi Plastic a to ci inni ... ta kadra od X roku jest oslabiana, trzeba liczyc ze ludzi w klubie pojda po rozum do glowy. Mysle (mam nadzieje) ze i tak te 7 tys ludzi ktore wiernie pojawie sie na meczach Cracovii bedzie rowniez chodzic na I lige, ja napewno bede :)
Miszczu remisy nam już nic nie dadzą, Kafarski o tym wie, dlatego ryzykujemy. Albo wóz, albo przewóz.
Wolę denerwować się po remisach niż po porażkach kilkoma bramkami.
A ja wolę przegrać 3-1 po walce i próbie ofensywnej gry, w której ze względu na wykonawców jesteśmy słabsi tak jak dzisiaj niż bronić się całe spotkanie, grać na remis jak za Pasieki a na koniec i tak zazwyczaj przegrać 1-0.
i coraz bliżej I liga......................
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)