To jest wyśmienity pomysł. Niestety, u nas w klubie nie ma na to najmniejszych szans.
-
-
Tomasz Kafarski - treningi sparingi taktyka
calder Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> zac Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Po głębszych przemyśleniach i analizie tego
> co
> > się wydarzyło w ostatnim czasie w Cracovii i
> > wokół niej, dochodzę do wniosku, że trenerem
> I
> > drużyny powinien zostać Piotr Górecki i jemu
> > powinno się powierzyć misję zbudowania
> drużyny
> > zdolnej podjąć walkę o powrót do
> ekstraklasy.
> > Ja już mam dosyć najemników zarówno na
> boisku
> > jak i ławce trenerskiej.
> Może to nie jest zły pomysł??
Hm..No to byłby pierwszy trener który nie był najemnikiem...to byłaby jakaśnowość w Cracovii
A ja bym zostawił Kafarskiego , bo to kawał buca z tego co widać a ktoś taki właśnie jest dobrym batem na gwiazdeczki . mam dość zmian trenerów zostawić gościa minimum 2 lata i zobaczyć co uda mu się zbudować . Tylko wcześniej trzeba tabisza podesłać gdzieś małpom do dżungli
A na jakiej podstawie twierdzisz że Kafarski jest dobrym batem na kopaczy ?Wymógł na nich co kolwiek ?
Gra była tragiczna ,zero ambicji i zaangażowania ,wyjściowa 11 z kosmosu ,zmiany tragiczne !!
A wynik sportowy ??Kompromitacja bo nie potrafilismy w tej beznadziejnie słabej lidze wyprzedzić nawet łks zespół amatorów z łapanki.
Nic tego trenera nie broni dla mnie to kuzyn Nikodema Dyzmy tylko w gorszej wersji.
Wynocha!!
Tak czytam te posty na temat Kafarskiego i sie zastanawiam co bedzie tu pisane jesli awansujemy pod jego wodza i spokojnie bedziemy grac o srodek tabeli.
Wyrzucimy trenera który wyrzuca piłkarzy a dokona tego człowiek który powinien być wyrzucony w pierwszej kolejności.
Dyrektora!!!!!!
ssj Napisał(a):
> A ja bym zostawił Kafarskiego , bo to kawał buca
> z tego co widać a ktoś taki właśnie jest
> dobrym batem na gwiazdeczki . mam dość zmian
> trenerów zostawić gościa minimum 2 lata i
> zobaczyć co uda mu się zbudować . Tylko
> wcześniej trzeba tabisza podesłać gdzieś
> małpom do dżungli
"Zawodnicy opuszczali boisko bardzo zmęczeni, usłyszeli słowa podziękowania ode mnie. Zabrakło nam tylko gola. Wystawiłem kilku szybkich piłkarzy, którzy mieli wyprowadzać kontrataki. Mieliśmy kilka okazji, choć tych klarownych rzeczywiście nie było dużo"
Kto to powiedział i po jakim meczu? To ma być kurwa bat na gwiazdeczki?
Byl taki trener co mial bata na pilkarzy - Majeski sie nazywal, to go nasze "gwiazdy" szybko zwolnily. Zreszta w rzece tez byl taki Petresku ... i jak sie skonczylo tez wiemy. Jak nie bedzie profesjonalnych pilkarzy (a takich chyba w polsce wogole nie ma ) to trener "pila" nie jest dobrym rozwiazaniem.
Slapi, ale pierdoly piszesz. Jakie gwiazdy go zwolnily? Przypominam Ci, ze degrengolada sportowa Cracovii rozpoczela sie w momencie, kiedy Stefan mial autorska druzyne. Pamietam, jak sie bronil, ze na jesien 2008 bedzie go mozna dopiero zaczac oceniac, bo wtedy zbuduje autorski team. I zbudowal tak, ze sie wydostac z tego nie mozemy do dzis.
Osunal sie na dno, kiedy pozbyl sie z druzyny juz Skrzyni, Bojara, Banii, Gizy i tepil Plastika i Barana. Ale widze, ze mitologia w cenie:)
pierwszy lepszy artykul z google po zwolnieny majeskiego:
Zdobyli raptem pięć goli. - Dajemy z siebie maksimum, gramy najlepiej, jak potrafimy. A nie możemy wygrać. Coś musi tu źle działać - żalił się Paweł Nowak. - Sznur na szyi zaciska się coraz mocniej - wtórował koledze z drużyny Tomasz Moskała.
Piłkarze mają pretensje do trenera o dobranie złej taktyki oraz o większą niż zazwyczaj zaborczość. "Doktor" zawsze słynął z twardej ręki i trudnego charakteru, ale w tym sezonie współpraca z nim miała być jeszcze trudniejsza
zaden pilkarz po zwolnienu Majeskiego nie kryl radosci z jego odejscia ... wiec ja czytam miedzy wierszami .. i jakos nie wierze ze (jak zapewnial Nowak) dawali z siebie wszystko :)
ale z drugiej strony Majewski osiągnął najlepszy wynik podczas ostatnich lat i kto wie co by osiągnął gdyby nie natrafił na opór szatni. Inna sprawa, że był to socjopata i charakterologicznie nie ma chyba w Polsce (czy tylko w Polsce) piłkarzy, którzy potrafili by znieść jego metody na dłuższą metę.
Nie ma i nie bylo Majeskiego ....
Ja pamiętam jak dumnie mówił przed kamerami że prawdopodobnie zostanie selekcjonerem 1 drużyny reprezentacji :D Majewski sam sie zwolnił. Przy nim nawet Dudzic stracił swoją szybkość :)
leszeczku, Majewski natrafił na opór szatni dopiero kiedy zaczął ją rozbijać. Wyrzucenie Gizy, Skrzyńskiego, Bojarskiego i zastąpienie ich Wasilukiem, Krzywickim i Wiśniewskim (przy całej sympatii na rozgrywającego się nie nadawał) to był strzał nie w stopę a w głowę.
leszeczek Napisał(a):
> ale z drugiej strony Majewski osiągnął
> najlepszy wynik podczas ostatnich lat
to Giza w pojedynke mu zagwarantował to 4 miejsce pomimo ze był gnojony
i kto wie co
> by osiągnął gdyby nie natrafił na opór
> szatni.
kto wie co by osiagnal gdybym nie zgnoił najlepszych zawodników
Inna sprawa, że był to socjopata i
> charakterologicznie nie ma chyba w Polsce (czy
> tylko w Polsce) piłkarzy, którzy potrafili by
> znieść jego metody na dłuższą metę.
dla mnie to zaden fachowiec i najlepiej swiadczy o tym spalona ziemia ktora za nim pozostaje w kazdym klubie no i nasza sytuacja obecnie
Santo w tym przypadku 100% zgodności, a o "fachowości" Majewskiego świadczy choćby to, że przez całą trenerską karierę nie osiągnął KOMPLETNIE NIC (nie licząc Pucharu Polski z Amiką po największym przekręcie w historii działalności Fryzjera czyli owianym legendą już finale z Aluminium Konin), a od kilku lat na jego usługi nie ma chętnych (poza kołami ratunkowymi, które rzuca mu Grzesiu w rodzaju tworzonych "pod Stefana" kuriozalnych pseudoreprezentacji do lat 23)
Nieosiągnął nic tak jak większość trenerów z Polski.
Dlaczego nie gramy sparingu z Podbeskidziem przy Kałuży?przecież na głównej płycie najlepiej jest ocenić trenerowi zawodników i ich przydatność do zespołu.
Boniek a koszty kto pokryje ?
Raczej ze względu na Włochów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)