Aston nie wiem poco silisz się na złośliwości.Mój ,,ulubiony super trener Probierz'?Zapytam na jakiej podstawie wypisujesz takie bzdety.Uważam że jest to jeden z lepszych trenerów .Niestety u ladacznicy nie u nas.Jak by był u nas było by kilka punktów więcej i nie było by 12 goli straty w 5 meczach przy raptem 1 szczęśliwym zwycięstwie.
gts zaczyna grać dużo lepiej niestety.Piszesz ironicznie czy zdobył PP czy nie?A co zapytam życzysz mu żeby zdobył.?
Dobrze ze odpadli bo mają sezon stracony.Co nie zmienia faktu że grają dużo lepiej bo za Moskala z Ruchem nie było by karnych tylko 2 zwycięstwa ruchu.
Dyskusja na temat czy Kafarski chce nas utrzymać kosztem swojego klubu została wywołana przez dziwne działania personalne trenera.Jesteśmy w takim momencie że nie stać nas na fochy trenera(odsuwanie Suarta w Poznaniu ,Saidiego dziś)Ci zawodnicy są na swoich pozycjach najlepsi i rolą trenera jest stworzenie takiej atmosfery by chcieli grać na maksa.Zmiennicy są wyraźnie słabsi i cierpi na tym zespół.
J&B Kafarski przyjął ofertę Cracovii bo nie miał innej i dobre i kilka pensji.Nie czarujmy się jakby nie my kto by go zatrudnił?.
Zgadzam się trener jest od ustalania składu.Tyle że wyniki sportowe go nie bronią ,a dziwaczne ustawienia drużyny Żytko stoper ,Struna p.obrona spowodowały 12 goli w plecy w 5 meczach.Trener nie odrobił zadania domowego bo ci zawodnicy byli już na tych pozycjach próbowani ze skutkiem fatalnym .
-
-
Tomasz Kafarski - treningi sparingi taktyka
Osobiście jestem zdania że lepiej będzie jak Saidi wyleczony czy nawet nie do końca pogoni burków na Gejmonta
niż dzisiaj nie będac w pełni sił bujał by się na Konwiktorskiej .I prawdopodobnie o to chodziło Kafarowi.A resztę "życie pokaże".
Według Kafarskiego Puzigaca jest lepszy od Suarta. Samo to już mówi wiele o tym "trenerze"
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Według Kafarskiego Puzigaca jest lepszy od
> Suarta. Samo to już mówi wiele o tym "trenerze"
Suart gra lepiej w ofensywie i jest wpuszczany w srodkowa strefe!
A to że lepiej gra w ofensywie jest jednoznaczne z tym że gorzej w defensywie?
A to że jest najlepszym bocznym a minimum jednym z trzech w naszej lidze to powód by siedział na ławce bo być może ( dla tego idioty nie koniecznie ) może się przydać w ofensywie?
A który nasz szkrzydłowy/napastnik jest lepszy od Saidiego lub porównywalnie wnosi tyle samo do gry co Saidi by ten siedział na ławce czy nawet nie łapał się do kadry bo czegoś chyba nie rozumiem?
Kafarskie chce komuś udowodnić że to on rządzi w naszej szatni (O.K to bym być może zrozumiał) pytanie tylko dlaczego kosztem naszego utrzymania? Potrafi ktoś to wytłumaczyć?
Puzigaca ma przynajmniej chęć do gry, a Suart ruszał się dzisiaj jakby miał kilo w gaciach. Po wejściu, moim zdaniem nic nie wniósł. Generalnie graliśmy dzisiaj jakbyśmy nie mieli żadnego pomysłu na grę. Dziadostwao!
Może za krótko moją pasją jest piłka bo czas kiedy Garbarnię oglądałem przez dziurę po sęku a Kazio Trampisz pokazał dupę pieskom na Reymonta zbyt szybko minął ale na Boga wytłumaczcie mi co chce osiągnąć Pan Trener w sytuacji 'Tekla podaj sznurek " wpuszczając na boisko Bartczaka.Być może Pan Stanowski zapyta o to tego gościa z Kaszub.
1000 podan do tylu, Biezen znow w pierwszym skladzie, a kiedy przegrywamy 2-0 i wypada postawic wszystko na 1 karte i wpuscic drugiego napastnika lub przynajmniej kogos ofensywnego to wchodzi defensywny marny Bartczak.
I co z tego, ze Puzigaca probuje walczyc jak nie posiada umiejetnosci? Dudzic tez by walczyl i ja tez ale co z tego kiedy umiejetnosci brak? Cala linia obrony tragiczna. Saidi bylby idealny na taka pogode, niski, zwrotny, idealny zeby ogrywac bocznych Polonii ale lepiej sie obrazic. Obrazanie sie to nasza specjalnosc. Na lawce Cierzniak, ktory po swoim jedynym meczu w naszych barwach nie powinien juz nigdy byc brany pod uwage a Gasinski, ktory powiedzial kilka slow prawdy do karceru. Paranoja.
Zero łady, zero składu. Nic. A to że nie ma Saidiego a Suart siedzi na ławce to masakra totalna.
Tomasz Kafarski, trener Cracovii: "Przegraliśmy ważny mecz, ale myślę, że moi piłkarze NIE SPRAWILI zawodu kibicom.
Jak masz tak głupio pierdzielić, to lepiej zamilcz :(
Zapytam gdzie są ci obrońcy Kafarskiego ?.Dalej ufacie temu ,,trenerowi''kibicowi lechii.
6 meczy 14 goli w plecy ,najlepsi zawodnicy skłóceni z trenerem i .....0,5 pkt na mecz.Ktoś pisał że Pasieka zdobywa średnio 1 pkt jako trener w meczu .To mamy nieudacznika u KTÓREGO DRUŻYNA ZDOBYWA POŁOWĘ MNIEJ.
Dalej ufacie że ten trener nas wprowadzi po spadku do ekstraklasy?To jest kuzyn Dyzmy i im wcześniej pójdzie precz tym mniej szkód uczyni.Pod nosem był Stawowy to zachciało się komuś zatrudniać karykaturę trenerską wykopaną na zbity pysk z równie słabej jak my Lechii.
Jak to przeczytałem co cytuje Ian to stwierdziłem trzeba by go wysłać najpierw na ,,Matysiaki ''by wytrzeźwiał a potem od razu Babińskiego.Piłkarze nie sprawili zawodu kibicom ?Zapytam jakim kibicom -tym z reymonta i gdańska owszem!!!
Naszym jak najbardziej .
Wynocha !!!!
[quote=potter]
...Pod nosem był Stawowy to zachciało się komuś zatrudniać karykaturę trenerską wykopaną na zbity pysk z równie słabej jak my Lechii. ...
[/quote]
Potter, zatrudnienie Stawowego zamiast Kafarskiego to nie byłoby dobre rozwiązanie. Niestety ale z tej bandy wiele by nie wycisnął, pewnie i tak byśmy spadli a przeciwnicy Wojtka mieliby pożywienie na całe lata kpin i drwin z najlepszego trenera Cracovii od wielu, wielu lat.
pewnie, ze nie sprawili zawodu, kazdy sie spodziewal, na co ich stac :-).
3lvis -mam odmienne zdanie .Nie było by tak tragicznego bilansu 3 pkt w 6 meczach i 14 goli straty.Myślę że dogadał by się zarówno z Suartem jak i Saidim.I kolejna ważna sprawa on nas obserwuje na co dzień i wie co można z tej drużyny wyciągnąć.Nie powielił by rozwiązań które były sprawdzane za Pasieki i się totalnie nie sprawdziły(Struna na p.obronie i Żytko na stoperze).Kafarski całkowicie zdemontował obronę -można to fachowo nazwać SABOTAŻ!!
Nawet w wygranym meczu z Podbeskidziem w tym elemencie było bardzo źle.
Zobacz jak beznadziejnie słabi są nasi przeciwnicy Lechia i Łks. Jak byśmy mieli dziś 3-4 pkt więcej a były do zdobycia to byśmy byli w miarę spokojni o utrzymanie patrząc na rozkład meczy jakie mają przed sobą rywale.
Tu zdecydowanie masz rację. Lepiej niż jest teraz byłoby na pewno bo Stawowy to Stawowy a nie Pasieka, Kafarski czy inny dyzma i głupi nie jest. Przy tak słabych rywalach aż głupio się nie utrzymać i być może z Wojtkiem bylibyśmy już bezpieczni ale jednak wolałbym, żeby Stawowy wrócił do nas w trochę spokojniejszej sytuacji, gdzie będzie mógł zrobić swoją drużynę a nie polegać na tym szrocie, który nasprowadzali tu jego poprzednicy bo mógłby się przejechać. Jestem zdania, że z tymi piłkarzami to i ś.p. Kaziu Górski by nic nie poradził.
ian thorpe Napisał(a):
Tomasz Kafarski, trener Cracovii: "Przegraliśmy
ważny mecz, ale myślę, że moi piłkarze NIE
SPRAWILI zawodu kibicom...
owszem ale...Lechii Gdańsk.
Nie chcę niczego sugerować (choć po takim meczu różne myśli chodzą po głowie), ale Kafarski przejął Cracovię po porażce z Zagłębiem Lubin gdy miała jeszcze zaledwie 1 punkt straty do bezpiecznej strefy (teraz ma cztery).
Dziwne też były niektóre decyzje taktyczne np. w meczu z Górnikiem Zabrze (który koniecznie trzeba było wygrać) zagrał od początku tylko jednym napastnikiem... van der Bizenem (zamiast przynajmniej dwoma).
A w dzisiejszym meczu z Polonią gdy po przerwie Cracovia przegrywała 0-1 nie wprowadził nikogo dodatkowego do ofensywy, choć nic już nie było do stracenia. Szałachowskiego wpuścił dopiero po tym gdy Cracovia przegrywała 0-2 i praktycznie było po meczu.
nie przepracował żadnego okresu przygotowawczego, co mecz jakaś kontuzja, wiec dajcie spokój.
To nie przypadek -to sabotaż.Dobry trener widząc co się dzieje że nie ma czego bronić wzmocnił by maksymalnie siłę ofensywną .Pytam co za różnica czy byśmy przegrali 0-2 czy wyżej .Przy 0-1 nie było czego bronić bo tylko zwycięstwo nas urządzało.Wpuścił defensywnego bo nie chciał wygrać .Co do Saidiego to też wydaje mi się to podejrzane -najlepszy zawodnik który gra z niedoleczoną kontuzją by drużynie pomóc i teraz nie łapie się do składu?
Jak by mnie przyszło trenować Lechię to robił bym to samo co Kafar u nas .Skłócił bym i odsunął najlepszych zawodników ,źle zestawił skład ,a potem robił bym kuriozalne zmiany .Teraz jeszcze śmie bredzić że nie zawiedli w Warszawie kibiców Cracovii!!.To jest totalna kpina .
Co do Górnika tragicznie zestawiona była cała 11 (Struna p.obrona a był Nykiel i Żytko )Żytko na stoperze czyli na pozycji w której gra koszmarnie źle,Budzik jako p.pomocnik ?
potter Napisał(a):
> Jak by mnie przyszło trenować Lechię to robił
> bym to samo co Kafar u nas .Skłócił bym i
> odsunął najlepszych zawodników ,źle zestawił
> skład ,a potem robił bym kuriozalne zmiany
> .Teraz jeszcze śmie bredzić że nie zawiedli w
> Warszawie kibiców Cracovii!!.To jest totalna
> kpina .
>
Zdecydowanie - Kafarski kosztem trenerskiej reputacji i być może swojej dalszej kariery przyszedł do Cracovii żeby ją spuścić i tym samym uratować swoją ukochaną Lechię (z której został wyrzucony na zbity ryj) przed spadkiem. Że też wcześniej na to nie wpadłem!
Przyszedł kolego zarobić kasę bo pies z kulawą nogą go nie chciał i czekał by na posadę jak Dyzma Ulatowski.
Tacy ,,trenerzy ''biorą co jest w myśl zasady ,,dobra i mucha co za darmo wpadnie do brzucha''.
Rozumiem Arro że ufasz trenerowi co robi 0,5 pkt na mecz ,zdewastował obronę która traci średnio 2,33 gola na mecz.
Tak tragicznego bilansu strat w obronie nie miał nikt -nawet Dyzma.
I jeszcze jedno czy powierzył byś temu ,,trenerowi ''wprowadzenie Cracovii do ekstraklasy w przypadku spadku?
Jeśli tak to gratuluje wyobraźni.
Ten nieudacznik jeszcze śmie sobie robić kpiny z nas kibiców . Trzeba dużej wyobraźni by opowiadać że w Warszawie nie zawiedli kibiców Cracovii.Pewnie oglądał Dezerterów część 1 i powie ,,to nie jest kura -tylko osioł''
Doprawdy trzeba mieć tupet.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)