mam nadzieję, że mimo przeciwności losu i ciągłych kłód rzucanych pod nogi przez piłkarzy, zarząd itp wreszcie wyjdziemy z ostatniego miejsca. Jak do tej pory biorąc pod uwagę wyłącznie czas Kafarskiego zajmujemy ostatnie miejsce ze zdecydowanie najgorszą defensywą (12 goli straconych przy 7 strzelonych). Polonia to jednak nie Barcelona więc jak nie teraz to kiedy? W przypadku zwycięstwa szansa na utrzymanie będzie spora. Nie mam o Kafarskim najlepszego zdania ale obym się mylił. ŁKS i Lechia grają idealnie pod nas więc oby wszyscy stanęli na głowie by dziś wygrać
-
-
Tomasz Kafarski - treningi sparingi taktyka
Nie no ja dzisiejszy mecz czarno widzę.. Jedynei co mogę powiedzieć to wypadałoby Astonowi postawić 0,7 dobrej wódki za to że powiedział że Polonia nawet nie zbliży siędo zdobycia mistrzostwa. tracac 8pkt do legii jest to strata w 4 kolejkac nie do odrobienia
Ale 5 punktów w 4 kolejkach jest do odrobienia. A tak to będzie wyglądało jeśli z nami wygrają.
Saidi poklocil sie z trenerem o miejsce w 1szym skladzie i nie zostal wziety przy ustalaniu skladu...
Grzelak rowniez nie jest brany pod uwage...
Po raz pierwszy wydawaloby sie, ze powialo optymizmem, ze moze zafiniszujemy w stylu Abduzaparowa bo i zwyciestwo w poprzednim meczu wreszcie i sklad obszerny, w zasadzie tylko bez Hoska i Suvorova a tu nagle w tak waznym momencie, w tak waznym spotkaniu trener obraza sie na kluczowego zawodnika dlatego, ze zalezy mu na grze od pierwszej minuty i nie beirze go pod uwage przy ustalaniu skladu. Skandal. To nie czas na obrazanie sie i zabezanie jak w piskownicy. Saidi jak by nie bylo jest kluczowym zawodnikiem naszego klubu i powinien bezwzglednie grac w 1szej 11stce jesli tylko zdrowie mu na to pozwala bo o jego forme i umiejetnosci, na tle innych bocznych pomocnikow, akurat sie nie boje.
Moze zakrawac na bluznierstwo to co napisze i sam zastanawiam sie nad tym ale nie uwazam, ze trener, ktory od mlodzienczych lat emocjonlnie zwiazany jest z lechia, byl jej pilkarzem a pozniej trenerem, chcialby spuscic ja do 2 ligi kosztem druzyny z przeciwnego obozu, ktorej akurat zdazylo mu sie byc trenerem?
Pisze tak dlatego, ze probuje wyobrazic sobie siebie, od dziecka zwiazanego z Cracovia, ktory majac papiery trenerskie dostaje oferte pracy od lechii, ktora to walczy o utrzymanie bezposrednio juz teraz z moja Cracovia, i ja ta lechie utrzymuje i spuszczam swoja Cracovie. Jak mowie, troche w tym bluznierstwa ale jaki interes w odstawianiu w dzien meczu od skladu kluczowego zawodnika? Zobaczymy co bedzie dzis popoludniu. Moze jeszcze ktos zdazy sie odbrazic i przemyslec swoje pochopne decyzje. Oby.
[quote=Generator]
Saidi poklocil sie z trenerem o miejsce w 1szym skladzie i nie zostal wziety przy ustalaniu skladu...
Grzelak rowniez nie jest brany pod uwage...
Po raz pierwszy wydawaloby sie, ze powialo optymizmem, ze moze zafiniszujemy w stylu Abduzaparowa bo i zwyciestwo w poprzednim meczu wreszcie i sklad obszerny, w zasadzie tylko bez Hoska i Suvorova a [b]tu nagle w tak waznym momencie, w tak waznym spotkaniu trener obraza sie na kluczowego zawodnika dlatego, ze zalezy mu na grze od pierwszej minuty i nie beirze go pod uwage przy ustalaniu skladu. Skandal. To nie czas na obrazanie sie i zabezanie jak w piskownicy. Saidi jak by nie bylo jest kluczowym zawodnikiem naszego klubu i powinien bezwzglednie grac w 1szej 11stce[/b] jesli tylko zdrowie mu na to pozwala bo o jego forme i umiejetnosci, na tle innych bocznych pomocnikow, akurat sie nie boje.
Moze zakrawac na bluznierstwo to co napisze i sam zastanawiam sie nad tym ale nie uwazam, ze trener, ktory od mlodzienczych lat emocjonlnie zwiazany jest z lechia, byl jej pilkarzem a pozniej trenerem, chcialby spuscic ja do 2 ligi kosztem druzyny z przeciwnego obozu, ktorej akurat zdazylo mu sie byc trenerem?
Pisze tak dlatego, ze probuje wyobrazic sobie siebie, od dziecka zwiazanego z Cracovia, ktory majac papiery trenerskie dostaje oferte pracy od lechii, ktora to walczy o utrzymanie bezposrednio juz teraz z moja Cracovia, i ja ta lechie utrzymuje i spuszczam swoja Cracovie. Jak mowie, troche w tym bluznierstwa ale jaki interes w odstawianiu w dzien meczu od skladu kluczowego zawodnika? Zobaczymy co bedzie dzis popoludniu. Moze jeszcze ktos zdazy sie odbrazic i przemyslec swoje pochopne decyzje. Oby
[/quote]
Chyba sobie kur*wa jaja robisz...
Generator. Nie wiem jak blisko jesteś drużyny, ale jeśli swoją wiedzę czerpiesz wyłącznie z kompa, to daruj sobie tego typu wywody.
Moje uwagi:
Co do Saidiego kluczowe jest zdanie: powinien bezwzglednie grac w 1szej 11stce [b]jeśli tylko zdrowie mu na to pozwala[/b]
Co do Ciebie trenującego Lechię i Kafara Cracovię, to myślę, że gdybyś już miał licencję na trenowanie i z kasy w ten sposób zarobionej utrzymywał rodzinę to sympatie klubowe poszły by na bok. [b]Taką przynajmniej mam nadzieję[/b]. Albo jest się fanatykiem albo profesjonalistę w tej branży.
Pytanie dnia brzmi czy Saidi był ta tyle zdrowy że mógłby grać .Jeśli tak to nie branie go do Warszawy to strzał w stopę i sabotaż Kafarskiego.Jeśli zatrudnia się trenera który emocjonalnie związany jest z ladacznicą z Gdańska to mamy takie jaja.
Że to nie jest osoba związana z Lechią ,a nie profesjonalista dobitnie pokazuje przypadek ze świnią w barwach naszych braci z Arki z którą afiszował się ten ,,trener''.Wątpię że chce nas utrzymać kosztem lechii.
Zatrudnienie go było wielkim błędem -marny trener i do tego związany emocjonalnie z Lechią.
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pytanie dnia brzmi czy Saidi był ta tyle zdrowy
> że mógłby grać .Jeśli tak to nie branie go do
> Warszawy to strzał w stopę i sabotaż
> Kafarskiego.Jeśli zatrudnia się trenera który
> emocjonalnie związany jest z ladacznicą z
> Gdańska to mamy takie jaja.
> Że to nie jest osoba związana z Lechią ,a nie
> profesjonalista dobitnie pokazuje przypadek ze
> świnią w barwach naszych braci z Arki z którą
> afiszował się ten ,,trener''.Wątpię że chce
> nas utrzymać kosztem lechii.
>
> Zatrudnienie go było wielkim błędem -marny
> trener i do tego związany emocjonalnie z Lechią.
No tak, Kafarski to na bank sabotażysta, przyjął za zadanie, żeby Nas spuścić, utrzymując tym samym swoją wielką miłość. To, że może wypaść z obiegu na długi czas nie ma znaczenia, bo na pierwszym miejscu sa betony, na drugim jebać arke, a dopiero dalej rodzina... Potterze coraz słabiej...
Ludzie, pojebało was już totalnie? Saidi jest w fatalnej formie, do tego ma mniej lub bardziej poważną kontuzję, do tego co rusz stroi fochy, i jeszcze jakby było mało myślami jest już daleko od Krakowa a wy go bronicie?
Jaki bezwzględnie 1 skład? Z czym?
Z tymi insynuacjami dot. Kafarskiego też dajcie sobie na wstrzymanie. Myślicie, że podłoży się tu w Cracovii i dobrowolnie zrezygnuje z jakby nie było szansy na odbudowanie kariery trenera i niezłej pensji bo "sympatyzuje" z Lechią, która kopnęła go w dupę? Ja to widzę inaczej i wg mnie coś chce betonom udowodnić i dokonać osobistego rewanżu na władzach tego klubu.
Widzę, że Potter w formie :D
Potter, jak tam idzie Twojemu ulubionemu supertrenerowi Probieżowi? Zdobył już ten Puchar Polski, czy jeszcze nie? :D
Ale przynajmniej jak spadniemy to nie będzie wina Jakubka tylko betonowego dywersanta :D
Ludzie czytajcie prosze cale wypowiedzi a nie wyrywkowo zeby komus dokopac.
Napisalem wyraznie, ze sam uwazam swa wypowiedz byc moze za bluzniercza ale takie zachwowania jak odstawianie od skladu Saidiego to nieporozumienie i zakrawa na sabotaz bo na tak mocnego rywala jak Polonia, w tak waznym momencie, potrzeba nam jak najwiecej oręża a Saidi, czy mniej lub bardziej egoistyczny, bardzo by sie w tym spotkaniu przydal i uwazam przede wszystkim, ze to nie czas na obrazanie i wycofywanie sie w ostatniej chwili. Trzeba pogadac, moze ostro, moze wyzwoli to dodatkowo pozytywna zlosc sportowa, a nie wykorzystywac swoja wladze i odsylac zawodnika do domu.
Dodatkowo co mecz Kafarski stawia na Biezena. Czym sie kieruje przy takim wyborze?
Otoz kolego Leszeczek mam wiele wiadomosci od srodka od kilku zawodnikow poczawszy do pracownikow dzialu marketingu skonczywszy ale nie bede w tym zbyt wylewny bo jestem proszony o dyskrecje. Burdel i samowolka to niestety klimat jaki panuje od jakiegos czasu w naszym klubie i bardzo przykro mi o tym pisac.
Wierze, ze dzis powalczymy i moze sie uda mimo wszystko i apeluje zeby wyrazac swoje opinie na forum a nie szukac okazji zeby cisnac drugiemu uzytkownikowi. Jakby nie bylo wszyscy jestesmy kibicami tego samego Klubu.
Mam nadzieje, ze dzisiaj jakimś cudem wygramy i co poniektórzy forumowicze zrozumieją w jakiej paranoi żyją.. Bo wypisywanie, ze Kafarski jest sabotażystą na mój gust zakrawa na paranoje właśnie.. Gość przyjął ofertę Cracovii, bo chce utrzymać Lechię... Nie no, ręce opadają...
Trener jest od ustalania składu i podejmuje decyzje kto gra na jakiej pozycji.. Bo to przede wszystkim on jest rozliczany za wyniki drużyny.. Jak komuś nie pasuje i chce gwiazdorzyć to wypad.. Tym bardziej Ntibazonkiza, któremu najwyraźniej przestało się chcieć..
Ja tez jestem zdania, ze przede wszystkim umiejetnosci i dyspozycja ale to juz koncowka i jesli ktos chce wierzyc jeszcze w utrzymanie to trzeba nam takich zawodnikow jak Saidi bo jest wyrozniajacym, sie zawodnikiem. Pisze wyraznie, ze chodzi mi o te konkretna sytuacje w jakiej sie znajdujemy. I nie stosujcie skrotow myslowych, ze sie najal zeby utrzymac lechie tylko, ze takie a nie inne sa okolicznosci i wg mnie takie manewry stosowane w ostatniej chwili nie sa nam teraz potrzebne. Jest napisane, ze Saidi nie zgodzil sie z decyzja trenera, ktory ni widzi go w 1szym skladzie na to spotkanie a on chce grac. Skoro chce grac tzn, ze mu zalezy bo w innym wypadku mialby chyba gdzies prawda? I nie wierzcie prosze w te wydumane kontuzje boo nozka boli. Zawodnicy powinni byc gruntownie przebadani na okoliczosc jakiejs dolegliwosci a u nas nigdy nic nie wiadomo do konca w tym temacie. Najelpszym przykladem Suart, ktorego bolalo kolano przez tyle miesicy, nikt nie wiedzial kiedy wroci, sam ustalal daty powrotow z urlopu a zapytany podczas dziarani sobie wiekszosci tulowia kiedy wroci do gry, podsmiechiwal sie wylacznie szyderczo. Mimo wszystko licze dzis na przody.
Pisanie że Ntibazonkizie czy Suartowi nie chce się grać jest co najmniej nie na miejscu. Wbrew pozorom to właśnie są gracze którym zależy bardziej od innych i nie bardzo chcą się pogodzić z sytuacją w której Cracovia tonie a oni siedzą na ławce nie mając szans by pomoc drużynie.
Kafarski niech sobie gra Stebleckimi ( bo każdy się cieszy kiedy wychowankowie biegają po boisku ) ale nie w takim momencie który decyduje o naszym być albo nie być w ekstraklasie. Drużyna ufa Saidiemu ,co dobitnie widać kiedy gość jest szukany na boisku przez kolegów z drużyny. Nawet jeśli jest nie skuteczny to mimo wszystko sporo wnosi. Nie jednokrotnie jest podwajany czy nawet potrajany w kryciu czym robi miejsce napastnikom .
Zgadzam sie jak najbardziej z Teodorem.
Chce grac. Jesli byloby inaczej to symulowalby swoja kontuzje i czekal spokojnie do konca rundy a on chce jeszcze powalczyc bo jest jeszcze cien szansy.
Tak trenerze trzymac!Jak ktos nie wie o co chodzi to niech nie wypisuje peanow!
Jezeli w jeden dzien Saidiemu sie nie chce trenowac i snuje sie jak cien samego siebie mowiac ,ze go cos boli a nastepnego chce juz jechac do wawy to sorry!To kiedy mowi prawde!?
Trener po rozmowie z Saidim podjal taka a nie inna decyzje i wg mnie ma 100% racji. Zwlaszcza gdy czeka nas ciezki mecz wyjazdowy....
Ale moment, Saidi byl brany pod uwage na mecz i trener odsunal go w ostatniej chwili.
Z tego co Ty piszesz to nie powinien byc brany pod uwage od poczatku skoro mu cos doskwiera a jesli byl brany jeszcze wczoraj tzn, ze byl w pelni zdrowy.
od piatku nie byl brany .... :D
pewnie pod wpływem wyniku w Poznaniu Kafar zdecydował się nie ryzykować w Warszawie i stąd decyzja o zamianie Ntibazonkizy na Szałachowskiego ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)