Myśle że jest technicznie lepszy od Kaczmarka u którego kazde wybicie to strata !!! TYLKO PASY!!!
-
-
Radosław Cierzniak Witamy w Cracovii!!
Pokaż co potrafisz, jesli potrafisz
Bo bramkarza nam trzeba co broni a nie...ech szkoda gadać
A ja bym postawil na Skrzeszewskiego zamiast na Cierzniaka.Tak czy inaczej po sezonie idzie do Szkocji a mlodego trzeba ogrywac.
A noz widelec bylby odkryciem meczu zzabolami??
ufff, nikt nie zdążył mnie zacytować. DO SKASOWANIA :D
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja bym postawil na Skrzeszewskiego zamiast na
> Cierzniaka.Tak czy inaczej po sezonie idzie do
> Szkocji a mlodego trzeba ogrywac.
> A noz widelec bylby odkryciem meczu zzabolami??
Zanim się wygłosi taki apel wystarczy sprawdzić kto broni w ME,.
Radek pokaż dzisiaj że masz jaja, zrób to dla nas...
Powodzenia,udanego debiutu w Najwspanialszym Klubie! :)
No to zadebiutował...
To chyba pierwszy i ostatni mecz w Cracovii
SABOTAŻ, KURWA!
Tos kuwa zostal "bochaterem"
Kto podawał do Cierzniaka przy drugiej bramce?
ty ku rwa patałachu jebany
izbik Napisał(a):
> Tos kuwa zostal "bochaterem"
Izbiku ... boHaterem piszemy przez samoha :) ....
pozdro 600 ziomeczku
Mniej niż zero! Gąska miał rację!!!!!!!!!!
ty jeb.any pajacu. sabotaż jak skur.wysyn. obyś tak wylądował ale w krokodylu dundee
Po prostu kabaretu ciąg dalszy ,wydawało się że PIĘCIU bramkarzy to za dużo ale jak widać zdecydowanie to za mało! Paranoja !
Jeden z wielu "Bohaterów".
"Chlopie zrob debiut by Pasiacka Brac zamietala Ciebie po wszeczasy!"
ales wyprorokował....
ja drugą brame będę długo pamietał!
pozdr
PD
Bardzo pozytywny debiut...
"Jak w jednym meczu spuścić Cracovię do 2 ligi " R.Cierzniak :)
Oj no dobra , w końcu musiało się tak skończyć to podawanie do bramkarza .
Radek nie przejmuj się , i tak masz kontrakt w Dundee ;)
Radek nigdy o Tobie nie zapomnimy!
K_tomas_S Napisał(a):
> "Jak w jednym meczu spuścić Cracovię do 2 ligi
> " R.Cierzniak :)
>
> Oj no dobra , w końcu musiało się tak
> skończyć to podawanie do bramkarza .
> Radek nie przejmuj się , i tak masz kontrakt w
> Dundee ;)
no nie wiem w koncu w Dundee tez mają TV i jesli oglądali nasz mecz.... kontrakt moze byc juz nieaktualny ;) nie sadze by wielu bylo takich dyletantow na swiecie jak zarzad krakowii
zostaniesz w Naszych sercach do końca.
Nie wiem, czy którykolwiek z baboli Cabaja był równie hitowy.
Toż ten gol "o Zielińskiego" stanie się zaraz jutubowym przebojem.
Gratulacje dla kolegi pana Pasieki, śwetny występ, trzymaj tak dalej!!! Swoją drogą ciekawe co to za praca w tej Szkocji, bo chyba nie bramkarz piłkarski?
No bramka jego bez dwóch zdań, tylko jest jeden szkopuł. Każdy kto kiedykolwiek bronił (nawet w trampkarzach ), albo po prostu grał w polu , wie, że bardzo ważne jest informowanie się zawodników,czy jest ktos "na plecach", czy nie. A tu tego zabrakło. Ale oczywiście przyznaję, ze bramka Cierzniaka. Przy 3 bramce też mógł się lepiej zachować. Nawet chyba sie uchylił trochę przed ta piłką....no szkoda, mógł mieć dobry początek w Pasach, a tu kupa.
dezydery Napisał(a):
> Radek pokaż dzisiaj że masz jaja, zrób to dla
> nas...
No to kurwa zrobił :(
A ja tam wyjątkowo nie mam do niego żadnej pretensji. Fakt ta brama to było kuriozum. Szczerze to nigdy czegoś takiego nie widziałem. Tzn. widziałem ale nie z tak bliskiej odległości.
Przyszedłeś chłopie w odpowiednim momencie do Krakowii.
Pasujesz jak nikt!
Jesteś jej twarzą !!!!!!!!
Marketingowcy do boju.
HYPERION MKSC Napisał(a):
> A ja tam wyjątkowo nie mam do niego żadnej
> pretensji.
Oczywiście, za to że zagrał nie mozna mieć do gościa pretensji. Bronił jak potrafi. Ktoś go ściągnął do klubu
Ale on się nadaje do B-klasy.
To są jaja, niech se broni w rozgrywkach międzybranżowych informatyków, nawet Pasieka ich może trenować.
Podobała mi się również jego obrona strzału (w zasadzie zostal trafiony) w drugiej połowie przy stanie 0:3. Z narożnika pola karnego z lewej strony poszła petarda, przyjął bohatersko na "własnom" pierś, całe szczęście, że wstał. Myślałem już, że Kafar ręcznik rzuci.
moze i ma kontrakt z Dundee ale na ławke
po co komu taka kaleka w bramce?
nie obciąża go tylko 1. bramka
druga zrobił razem z Radomskim a przy trzeciej sie uchylił od piłki (no bo jakby wygladał na miescie z limem na lewym oku? ;) )
denzi Napisał(a):
> powodzenia! Jest talent.
No jest talent . Ale filmowy . Po tym co wczoraj zrobił napewno zadebiutuje na dużym ekranie w kolejnej części filmu "Piłkarskie jaja" .
To mają hit transferowy na wyspach.. Szkoci zdziwią się jak przyjedzie Cierzniak
Doszło do nieporozumienia. On ma stać na bramce i ... bilety kasować a nie grać i taka fucha zapewne czeka na niego na wyspach.
To co zrobił przy drugiej bramce - śmiech na sali. Jak będzie organizowany plebiscyt na najbardziej frajerską bramkę sezonu to ta na 100% wygra.
MIlej pracy na bramce w nocnym klubie w Dundee... Bo chyba nie myslisz ze jedziesz tam bronic w klubie pilkarskim, musiales cos zle zrozumiec...
klaros Napisał(a):
> Nie wiem, czy którykolwiek z baboli Cabaja był
> równie hitowy.
Moim zdaniem żaden.
"Cabajady" to były zagrywki na grnaicy palpitacji serca, ale zazwyczaj nie kończyły się golami. Tak, jak wypuszczenie piłki z rąk na korner...
Poza tym przypominam, że Cabaj obok "cabajad" miał interwencje super, nieraz niewiarygodne, że to wybronił,,, W tym kilka karnych. Kilka spotkań nam wybronił, wiele razy był w "jedenstkach kolejki". Cierznika też powinein się znaleźć w jedenstce kolejki, ale w innej, takich klasyfikacji chybe się nie prowadzi... Choć nominacja do "cieniasa" na interii murowana, a może i zwycięstwo :)
Dla mnie, główną wadą Cabaja było to, że przy nim człowiek (obrońca, kibic) nie bardzo mógł się czuć pewnie... Bóg raczy wiedzieć, co nam będzie dane, gdy odzie akcja... Może fenomenalna interencja, a może cośzupełnie innego... Kaczamrek nie ma takich błysków, ale jest znaczie pewneijszy i przy tym dobry.
http://www.youtube.com/watch?v=6YOZDghYG7o
zobaczcie co nas bramkarz Radzio zrobił 2 lata temu w meczu z Górnikiem :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)