To Ty nie wklejałeś?:)
-
-
Sebastian Szałachowski - Witamy!
nie :)
dobra nie róbmy chata z wątku o Sebastianie,bo sobie pomyśli że mamy na niego ...... :)
i niech pokaże te vlepki hardcorowe
Powodzenia
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> strzyl, to ktoś taki co sobie lubi poszczelać:)
> Bez urazy, poczucie humoru i dystans do samego
> siebie jest wyznacznikiem inteligencji. W
> odróżnieniu do ortografii.
>
> izbik, trochę luzu. każdy kiedyś musi zacząć,
> a jak utrzyma średnią to w rok zrobi tyle
> postów co my w całej dotychczasowej karierze:)
>
> dobrogost, musisz wkleić fotkę, taka forumowa
> tradycja
Bardzo inteligentne wyjaśnienie. Jest jednak w tym poście pewien niuansik,czytam forum od jakiegoś czasu i wiem że fotki wkleja płeć żeńska, a Dobrogost to męskie imię.
Ale nam apolinary dzisiaj ujada - już 8 postów!
18 dni później
Szałachowski. Same mięśnie :-)
http://www.weszlo.com/fotonews/1295815724_szalachowski.jpg
pluton Napisał(a):
> Szałachowski. Same mięśnie :-)
>
> http://www.weszlo.com/fotonews/1295815724_szalacho
> wski.jpg
Bez przesady - odgrzewasz to zdjecie jak stary kotlet.......Teraz mogl juz przypakowac :)
Wawrzyniak ma za to ...
[b][url=http://www.pasy.tv]Sebastian Szałachowski pod wrażeniem kibiców Cracovii. Wywiad w PASY.TV[/url][/b]
25 dni później
Wyp... sprzedawczyku!!! Straciłem do Ciebie jakikolwiek szacunek!
Już na prezentacji na hokeju widziałem, że to przyjebany chłop. To co dziś grał to zwykły sabotaż. Każdy z nas by lepiej zagrał.
kopal sie po glowie, trudno wybrac, on czy Koen, chyba jednak on najskuteczniej
Sebek powiedz mi jak można co chwile nie trafiać w piłke? A jak trafisz to piłka leci ... no własnie gdzie ona leci? nie umiesz kopnąć , dośrodkować to za co ty bierzesz pieniądze? Niestety to jest chyba koniec epizodu w Cracovii
Jak dobrze, że ktoś pomyślał i podpisał kontrakt tylko na pół roku.
Straus na boisko! Gorszy na pewno nie będzie.
Przesadzacie. Miał słabszy mecz i tyle. Może grał z jakimś urazem.
Zresztą bardzo dobrze się zachował przy tym wyjściu ŁKS z kontrą.
Słabszy mecz? Trzeci z rzędu? Gość częściej się mija z piłką niż w nią trafia.
dokaldnie, z ZL pomyslalem, och pech, majdnal sie i wywrocil, ale on to robi w kazdym meczu! paralityk!
O Boze, ale ktos sie pomylil w zarzadzie, kupilismy nie tego pilkarza, to napewno nie ten Szałach, ktorego pamietamy z legły, to jakas chinska podrobka, ktora ktos nam wcisnal na bazarze. A teraz na powaznie, jak natychmiast nie wroci do formy przynajmniej z łks'u to nie ma mowy o przedluzeniu kontraktu, to jest cien samego siebie...
9 dni później
Ciota nawet kurwa zawalczyć nie umiał, gwiazda kolejna nam się szykuje.
Poczuł, że nie trzeba się wysilać, żeby dostawać dobrą kasę.
przyszedł do nas jeden z największych odpadów. niestety ale wydaję mi się, że nie wniesie już nic. bardziej to szkodzi drużynie. z I lub z nawet II ligi wyciągnęlibyśmy kogoś lepszego
Bardzo sie zawiodlem na nim ... niestety ale dno straszne...
Który to już z kolei solidny ligowy piłkarz, o wyrobionej rzetelnej marce, który po przyjściu do nas kopie się po czole w koszmarnym stylu.....?
Ława :)
Aston1906 Napisał(a):
> Który to już z kolei solidny ligowy piłkarz, o
> wyrobionej rzetelnej marce, który po przyjściu
> do nas kopie się po czole w koszmarnym
> stylu.....?
to nie przypadek,
dokladnie to samo pomyslalem
Ważne żeby w derbach je..ął!
32 dni później
Jaki by nie był ten Szałachowski to w meczach z "gts-em" zawsze dobrze wypadał zdobywając gole czy to będąc piłkarzem Legii czy ŁKS-u - a ostatnio w rundzie jesiennej strzelił im bramkę grając właśnie w ŁKS-ie. Poza tym jest to piłkarz, który od czasu do czasu umie "uderzyć" z dystansu. Podczas gdy aktywa Cracovii w meczu z Widzewem to zaledwie 1 strzał Budzińskiego (słownie:jeden!) w światło bramki.
Pytania:
[b]Czy trener Kafarski ponownie nie weźmie go pod uwagę przy ustalaniu składu na derby?
I dlaczego nie znalazł się nawet w wyjściowej 18-stce w poprzednim meczu z Widzewem?[/b]
farciarz2 Napisał(a):
> I dlaczego nie znalazł się nawet w wyjściowej
> 18-stce w poprzednim meczu z Widzewem?
Bo ciągle ma zmasakrowany palec po sparingu z Garbarnią.
a wyjściowa 18stka to 18letnia dziewczyna ktora dobrze wygląda i można bez wstydu zabrać ją na impreze?
SaNtO Napisał(a):
> a wyjściowa 18stka to 18letnia dziewczyna ktora
> dobrze wygląda i można bez wstydu zabrać ją na
> impreze?
Przeczytac taki post przed snem - bezcenne:) dziekuje, bedzie mi sie lepiej spalo i moze mi sie przysni wyjsciowa 18stka... Cracovii na derby:P
http://www.youtube.com/watch?v=vXPq6S82PU8
http://www.youtube.com/watch?v=VKp6IjcYGDk
http://www.youtube.com/watch?v=0m_jRWrObxk
powtórz to w poniedziałek !
Miejmy nadzieję, że do poniedziałku się wyleczy i będzie w formie. Prawda taka, że to potencjalnie nasz najlepszy ofensywny zawodnik. Gdyby nie kontuzje to już dawno by grał na zachodzie.
g4lu Napisał(a):
> Miejmy nadzieję, że do poniedziałku się
> wyleczy i będzie w formie. Prawda taka, że to
> potencjalnie nasz najlepszy ofensywny zawodnik.
> Gdyby nie kontuzje to już dawno by grał na
> zachodzie.
Po oglądnieciu jego meczy w pasiastej koszulce wypada mi sie zgodzić z przedmówcą. Powinien ju z dawno grać na zachodzie...woj. np.lubelskiego
Jego mecze w pasiastej koszulce to już niestety dorabianie do emerytury i jedynie substytut pocieszenia po potencjalnej karierze. Jego kolana są w takim stanie, że cudem będzie jeśli skończy karierę "ze starości". Co nie zmienia faktu, że w tej rundzie może nam się jeszcze przydać w każdym meczu, nawet jeśli miałyby to być niepełne występy. Od takiego Visnjakovsa jest 2x bardziej pożyteczny.
Ale wracając do jego występów w Cracovii to nie zgadzam się z aż tak krytyczną ich oceną jaka jest popularna tu na forum. Gość gra z głową, ma zagrania otwierające drogę do bramki, do tego często pokazuje się do grania i rzadko głupio traci piłkę. Jeśli chodzi o zarzuty z mojej strony to brakuje mu szybkości, dynamiki i kondycji co jest o tyle dziwne, że wydawałoby się iż przepracował solidnie cały okres przygotowawczy.
Ja juz go nie chce ogladac w pasiastej koszulce, gosc jest po prostu dramatyczny od poczatku rundy.
Zwlaszcza, ze wlna przestrzeni miesiaca zagral tylko kilkanascie akurat niezlych minut z Polonia?
Mnie zastanawia jak to jest, ze przedtem nie wzielismy Chinyamy, bo stwierdzili ze bedzie mial problemy z kolanami (no i ma ale 4-5 lat pozniej), odeslalismy do domu Milosevica (narazie nic mu sie nie dzieje z kolanami), a bierzemy zawodnika o ktorym wszyscy bez badania wiedza ze ma problemy ze zdrowiem i czesto lapie kontuzje ?
5 dni później
Zastanawiam się kto mógł podpisać kontrakt z taką miernotą...?!
10 dni później
Sebastian to solidny ligowiec. Miał słabszą rundę ale to się zdarza. W mediach piszą, że Kafarski chce go zostawić na następny sezon. I moim zdaniem bardzo słusznie. Jedna słaba runda nie decyduje o poziomie zawodnika. Trzeba patrzeć na całokształt. Ja akurat jestem zwolennikiem Szałachowskiego w Cracovii.
Rundę miał fatalną, to fakt ale również dałbym mu jeszcze jedną szansę w Cracovii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)