A to prezesi namaścili innego zawodnika do egzekwowania ewentualnych rzutów karnych ? czy co..;)
-
-
Marcin Budziński - Witamy Ponownie !!!
Teraz Culina będzie strzelał do bólu aż się odblokuje ! :)
Karne karnymi, ale kto będzie teraz kręcił filmy?
51 dni później
Dramatyczna forma.
Nie wiem, co się z nim dzieje.
Ani formy ani co gorsze chęci .W drugiej połowie poszło do niego podanie to schował się za rywala . Dla mnie nie wyglądało to na przypadek . Gra - jednym słowem - DRAMAT .
Nie chcialem ruszac w tym watku bo zaraz pojada po mnie ze nie lubie Budzika...a tak nie jest.. Kazdy sezon...kazdy ma nowa karte...
Ale ta karta jak narazie w samych minusach... naprawde chcialbym by bylo inaczej bo myslalem ze po powrocie bedzie chcial pokazac ze w pilke grac potrafi...narazie przykropisac ale nie wychodzi mu to granie...
[quote='KruszynaKSC' pid='1345936' dateline='1541171996']
Nie chcialem ruszac w tym watku bo zaraz pojada po mnie ze nie lubie Budzika...a tak nie jest.. Kazdy sezon...kazdy ma nowa karte...
Ale ta karta jak narazie w samych minusach... naprawde chcialbym by bylo inaczej bo myslalem ze po powrocie bedzie chcial pokazac ze w pilke grac potrafi...narazie przykropisac ale nie wychodzi mu to granie...
[/quote]
Granie mu nie wychodzi, biegać mu się nie chce i dalej człapie i nawet Probierz chyba się do tego człapania przyzwyczaił.
W Australii też mu nie wyszło i z tego widać , że to dłuższy spadek formy. On nawet nie próbuje tego co umiał -strzelać.
Jest chyba z nim jakiś problem psychologiczny. Z nim najprawdopodobniej trzeba bardzo delikatnie postępować bo on ma dusze artysty a artyści chodzą jak koty, własnymi drogami.Jak by tak strzelił chociaż przez przypadek bramkę ( jak by mu np. piłka zeszła), to może by się w strzelaniu odblokował. Przedtem potrafił też zagrywać finezyjne piłki i był taki niepowszedni piłkarsko. Ale to czekanie na jego formę zdecydowanie za długo trwa, a my nie mamy takich tuzów aby pozwolić sobie grać w dziesiątkę plus Budzik.
Chłopak przestał pić, zeszła opuchlizna z twarzy, ale spadła agresja i kreatywność. Standard.
;)
[quote='Miszczu2007' pid='1345996' dateline='1541191195']
Chłopak przestał pić, zeszła opuchlizna z twarzy, ale spadła agresja i kreatywność. Standard.
;)
[/quote]
To dawać naszym kopaczom wódki...Jak nie pomoże, to będzie przynajmniej weselej..
A może zamiast wódki dawać im testosteron na agresję ?
Nie wiadomo z kolei czy nie będą chodzili za dużo na panienki kosztem treningów.
Zostańmy w taki razie przy gorzale.Probierz cały czas pije whisky i jest najlepszym polskim trenerem?
są trenerzy, co cygara pala na ławkach. Są piłkarze, co papierosy palą i wódkę piją. Natomiast nic nie zwalnia z "człapania" i zlewania gry. No chyba, ze to był jakiś protest przeciwko np. braku kasy na koncie.
[quote='ian thorpe' pid='1346015' dateline='1541200699']
są trenerzy, co cygara pala na ławkach. Są piłkarze, co papierosy palą i wódkę piją. Natomiast nic nie zwalnia z "człapania" i zlewania gry. No chyba, ze to był jakiś protest przeciwko np. braku kasy na koncie.
[/quote]
I sa też tacy co dużo nie biegają ale bramy walą jak trzeba....
Znaczy teraz Budzik wszystkiemu winny, pozostali jak charty biegną na bramkę... Nie bronię Budzika, ale problem leży chyba gdzie indziej...
Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka
[quote='ZbigniewT' pid='1346017' dateline='1541201080']
[quote='ian thorpe' pid='1346015' dateline='1541200699']
[/quote]
[font=Arial Black]I sa też tacy co dużo nie biegają ale bramy walą jak trzeba...[/font].
[/quote]
Dawaj ktorzy to sa??Wymien ich i ile goli strzelili i ile asyst mieli w tym sezonie...W kazdej lidze juz w okolicy 14-15 kolejki...take prosze masz pelne pole popisu..
Może w innych ligach jest inaczej, ale w naszej co jakiś czas wypływa taki grajek. Przykłady to Cetnarski, Stilić, Budzik przed transferem ;)
Miszczu nie co jakis czas... chodzi mi o ten sezon...Ten sezon co jest grany obecnie...Niech sypie nazwiskami ...
Taki Forsel nawet niespecjalnie udaje, że biega.
Co nie zmienia faktu, że uważam, zawodnika niebiegającego za wrzód na drużynie, bo żeby on mógł stojąc strzelać, to inni muszą biegać więcej.
Zreszta co do bohatera wątku, to on w tym sezonie nawet biega, tylko nie strzela. Czyżby albo-albo?
może Budzik jest przykładem tego co powiedział Kryszałowicz w Cafe Futbol. Zawodnicy przeważnie młodzi, za namową menagerów szybko udają się za granicę, a po zetknięciu się z rzeczywistością wracają do kraju z podkulonymi ogonami i kończą grę gdzieś na zapleczach Ekstraklasy.
Może nasi rodzimi kopacze są nastawieni na szybki szmal a nie na podnoszenie umiejętności sportowych, w wyniku których ma być rzeczywiście kiedyś dostatnie życie.
Może po powrocie przytulenie Budzika to był błąd, ale mogło się wydawać, ze coś tam potrafi i da z siebie po prostu więcej.
Wielu miało nadzieję, ja też, związaną z grą tego zawodnika, a jest jak jest.
I wszyscy niestety przeliczyliśmy . Miałem nadzieję , że po powrocie i solidnym przygotowaniu do sezonu zostanie wiodącą postacią w drużynie . Niestaty jak na razie nic z tego .
Ma szansę zmazac plamę.. z cyganami w pierwszej 11!
Powodzenia i ucisz nas narzekajacych na Ciebie!
- Edytowany
Marcin zlitujj się, czas na pobudke.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)