Mhm, biedny, wrazliwy, nierozumiany, ale nachlac sie z Rakelsem i Rymaniakiem to lubi... :)
-
-
Marcin Budziński - Witamy Ponownie !!!
Akurat u niego alkohol może tylko pomóc :) POodba mi sie ten fragment wywiadu z Zielinskim:
"Zagrał słabiej i został zmieniony, ale po meczu był uśmiechnięty i cieszył się z chłopakami razem w szatni. Wie, że zawalił, ale jestem przekonany o tym, że w następnym meczu zobaczymy innego "Budzika".
Zdrowe podejście.
w czym alkohol może pomóc profesjonalnemu piłkarzowi? :P
Budzik dopóki nie będzie prowadził się jak sportowiec, dopóty jego forma będzie jedną, wielką sinusoidą - niestety. Jednak nawet pomimo jest dla nas bardzo cennym zawodnikiem (nigdy nie wiadomo kiedy odpali), ale raczej stawiałbym na niego jako zmiennika dla Kapustki niż odwrotnie.
tak sobie pomyślałem, że Budzik jak czyta ten wątek to musi mieć z Was niezłą beke :)
Z nas powiadasz?
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tak sobie pomyślałem, że Budzik jak czyta ten
> wątek to musi mieć z Was niezłą beke :)
Ciekawe co ma czytając watek o europejskim futbolu? ;)
Problem Budzińskiego (?) polega na tym, ze potrafi zagrać genialnie, by potem w kilku meczach dostosować się do mizernego poziomu większości kopaczy. Sam sobie ustawia wysoko poprzeczkę swoimi dobrymi meczami. A tych szwedających się obok niego badziewiarzy, grających zazwyczaj na kompromitującym poziomie nikt do psychologa nie wysyła.
Narzekacie na tego Budzika, ale ja chce mieć w drużynie piłkarza który nawet mając mega wahania formy będzie sezon w sezon wyrabiał dwucyfrówkę w klasyfikacji kanadyjskiej.
Rock Napisał(a):
> Akurat u niego alkohol może tylko pomóc :)
Nie może. Alkohol jest depresantem, który robi bałagan w emocjach i chyba nie ma na świecie osoby, której alkohol by pomagał. Zdecydowanie istnieją lepsze używki, którymi można sobie pomóc ;)
Jak już jesteśmy tak precyzyjni, to żadna używka DŁUGOFALOWO nie tylko nie może pomóc, ale z pewnością zaszkodzi w ten czy inny sposób.
Z tym stwierdzeniem bym się kłócił. Chyba, że pisząc "długofalowo" masz na myśli nadużywanie i uzależnienie, a nie odległe skutki ;)
Mnie chodzi o to, żeby sobie walnął banie przed meczem i cieszył sie futbolem :D
Cieszyć futbolem można się i bez bani .Chyba , że po meczu i niedużą . A tak na poważnie chyba konieczna jest pomoc psychologa .
12 dni później
Obudz sie spiacy krolewiczu!
Kruszynka ale on nie spi , gra !
I calkiem calkiem gra.
izbik Napisał(a):
> Kruszynka ale on nie spi , gra !
>
>
> I calkiem calkiem gra.
Akcja 3 na 2 i Budzik traci farfocla jak junior.Druga sytuacja gdzie zamiast podac kreci sie zpilka i traci pilkena grozna kontre.
Spoko jesli to jest calkiem calkiem to napisz co pijesz moze
ja bede patrzyl na niego w takich kolorowych okularach :D
Zawodnik zagadka :)
Bramę strzelił dzięki Denissowi ale ostatnią sytuację spiepszył.
Rock Napisał(a):
> Zawodnik zagadka :)
Inaczej do niego podejsc sie nie da. Gosc wpierwszej padaka w drugiej troszku ale niewiele lepiej i konczy mecz z bramka :D
Niech strzela,wygrywajmy i bedzie git.
dzisiaj miał inne zadania. wyraźnie został poświęcony kosztem robienia miejsca dla Cetnara. to była taktyka ala Henry na spalonym przez cały mecz i Ribery wchodzący w drugie tempo na piłki do Henrego na jakis mistrzostwach sporo lat juz temu chyba
Jaka szkoda Marcin znowu bramka, tak wiem Rakels poza podaniem jeszcze go w pole karne zaniósł. Chłop kręci genialny wynik statystyczny na koniec sezonu a wg wielu jeszcze się nawet nie obudził :D.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)