W wieku 91 lat zmarła Lidia Krupa-Surdyka , była zawodniczka Cracovii w piłce ręcznej .
R.I.P.
-
-
NECRONOMICON
6 dni później
W wieku 89 lat zmarł były zawodnik i trener Cracovii - Henryk Stroniarz . W 1982 roku wprowadził Pasy do ówczesnej pierwszej ligi .
R.I.P.
RIP. pierwszy trener mojej przygody z Cracovią.
[']
Pamiętam Stroniarza z boiska...
Taka sugestia do JW Adminów - czy nie można rozbić wątku na dwa? Jednak odejście na drugą stronę kogoś związanego z Cracovią moim zdaniem zasługuje na tym forum na innego rodzaju uwagę niż informacja o odejściu nawet świetnego zagranicznego piosenkarza, na przykład...
taki wątek NECRONOMICON- CRACOVIA...
4 dni później
W wieku 84 lat zmarła popularna kiedyś aktorka Halina Kowalska-Nowak .
R.I.P.
Zmarł Chuck Norris :(
eh, Legenda.
[quote]#post1716534 Zmarł Chuck Norris :([/quote] powiedziała Śmierć
Zmarła Śmierć, powiedział Chuck Norris.
RIP
Stwierdził że teraz on bedzie kostuchą, i kostucha musiała iść na emeryturę.
- Edytowany
Próbowałem wyjaśnić córce kto to jest, był, Chuck Norris i trafiłem na takie coś i nie mogłem się powstrzymać.
Gdy Chuck Norris wchodzi coś załatwić w ZUS-ie to słyszy: "Dzień dobry, w czym mogę pomóc?"
Ale i tak nie zakumała. :(
Kopnął w kalendarz. Z półobrotu.
Chuck Norris to filmy Delta i Zaginiony w Akcji i kasety VHS z wypożyczalni
A także słynny pojedynek z Brucem Lee w Coloseum i serial Texas Ranger. I wiele innych ...
Aj waj tam pojedynek. Bruce Lee kazał mu przytyć i wolno się ruszać ,żeby przypadkiem mistrz świata Chuck gwiazdora ale jednak nie topowego kung-fuki przypadkiem nie zabił. Ponoć Chuck potem się śmiał z Brucem ,że ten wział go do filmu tylko poto ,żeby z nim wreszcie wygrać.
tax: Chuck Norris może udusić cię telefonem bezprzewodowym.
[quote]#post1716581
Gdy Chuck Norris wchodzi coś załatwić w ZUS-ie to słyszy: "Dzień dobry, w czym mogę pomóc?"
. :([/quote]
A ja słyszałem inną wersję. Wchodzi Chuck Norris do Zusu i krzyczy na całą salę "Dzień dobry, w czym mogę pomóc?"
Na tym forum gdy wyobraźnia sięgała zenitu, wymyślaliśmy kawały z Chuckiem Norrisem.
Zapamiętałem ten
Przychodzi Chuck Norris do US Kraków Podgórze w celu zasięgnięcia informacji jaki podatek dochodowy wybrać.
Czy wybrać podatek liniowy, a może ryczałtowy , a może opodatkować się na zasadach ogólnych,
Pani urzędniczka zapytowuje się Chucka.
- Przepraszam bardzo a jakie Pan ma obroty?
Znow bedzie można zorganizować mistrzostwa świata w robieniu pompek.. Bo do tej pory chuck norris robił wszytskie
7 dni później
W wieku 88 lat zmarła znana aktorka, Aleksandra Zawieruszanka .
R I.P.
Zmarł Wiesław Myśliwski. Mistrz słowa, mój chyba ulubiony polski pisarz. Każda jego książka to arcydzieło.
R.I.P.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Sekda, Goście (1)