W wieku 91 lat zmarła Lidia Krupa-Surdyka , była zawodniczka Cracovii w piłce ręcznej .
R.I.P.
-
-
NECRONOMICON
6 dni później
W wieku 89 lat zmarł były zawodnik i trener Cracovii - Henryk Stroniarz . W 1982 roku wprowadził Pasy do ówczesnej pierwszej ligi .
R.I.P.
RIP. pierwszy trener mojej przygody z Cracovią.
[']
Pamiętam Stroniarza z boiska...
Taka sugestia do JW Adminów - czy nie można rozbić wątku na dwa? Jednak odejście na drugą stronę kogoś związanego z Cracovią moim zdaniem zasługuje na tym forum na innego rodzaju uwagę niż informacja o odejściu nawet świetnego zagranicznego piosenkarza, na przykład...
taki wątek NECRONOMICON- CRACOVIA...
4 dni później
W wieku 84 lat zmarła popularna kiedyś aktorka Halina Kowalska-Nowak .
R.I.P.
Zmarł Chuck Norris :(
eh, Legenda.
[quote]#post1716534 Zmarł Chuck Norris :([/quote] powiedziała Śmierć
Zmarła Śmierć, powiedział Chuck Norris.
RIP
Stwierdził że teraz on bedzie kostuchą, i kostucha musiała iść na emeryturę.
- Edytowany
Próbowałem wyjaśnić córce kto to jest, był, Chuck Norris i trafiłem na takie coś i nie mogłem się powstrzymać.
Gdy Chuck Norris wchodzi coś załatwić w ZUS-ie to słyszy: "Dzień dobry, w czym mogę pomóc?"
Ale i tak nie zakumała. :(
Kopnął w kalendarz. Z półobrotu.
Chuck Norris to filmy Delta i Zaginiony w Akcji i kasety VHS z wypożyczalni
A także słynny pojedynek z Brucem Lee w Coloseum i serial Texas Ranger. I wiele innych ...
Aj waj tam pojedynek. Bruce Lee kazał mu przytyć i wolno się ruszać ,żeby przypadkiem mistrz świata Chuck gwiazdora ale jednak nie topowego kung-fuki przypadkiem nie zabił. Ponoć Chuck potem się śmiał z Brucem ,że ten wział go do filmu tylko poto ,żeby z nim wreszcie wygrać.
tax: Chuck Norris może udusić cię telefonem bezprzewodowym.
[quote]#post1716581
Gdy Chuck Norris wchodzi coś załatwić w ZUS-ie to słyszy: "Dzień dobry, w czym mogę pomóc?"
. :([/quote]
A ja słyszałem inną wersję. Wchodzi Chuck Norris do Zusu i krzyczy na całą salę "Dzień dobry, w czym mogę pomóc?"
Na tym forum gdy wyobraźnia sięgała zenitu, wymyślaliśmy kawały z Chuckiem Norrisem.
Zapamiętałem ten
Przychodzi Chuck Norris do US Kraków Podgórze w celu zasięgnięcia informacji jaki podatek dochodowy wybrać.
Czy wybrać podatek liniowy, a może ryczałtowy , a może opodatkować się na zasadach ogólnych,
Pani urzędniczka zapytowuje się Chucka.
- Przepraszam bardzo a jakie Pan ma obroty?
Znow bedzie można zorganizować mistrzostwa świata w robieniu pompek.. Bo do tej pory chuck norris robił wszytskie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)