Przecież prezes Filipiak jest prezesem, to chyba może mieć tylko i wyłącznie do siebie pretensje? :)
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
Profesor Filipiak udzielił tego wywiadu jako właściciel i słusznie wyartykułował w nim pretensje do prezesów. W tym oczywiście do prezesa Filipiaka, który jest w tej spółce głównodowodzącym.
dlaczego w temacie "Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!" dyskutujecie o Januszu Filipiaku ?
Bo Filipiak ma bezposredni pretensje do Radomira, chociaż używa sformułowania " prezesi"
Ale przeciez wiemy z doswiadczenia , ze Toldi jest nie do ruszenia.
Dzięki Radek:
1. Za nowych, świetnych hokeistów w naszej drużynie (Fojtik, Valcak) i za powrót Dudasa do Pasów.
2. Za nowe, śliczne koszulki dla naszych hokeistów.
3. Za piwo na lodowisku.
I co ? Już są obiektywnie widoczne efekty pracy Radomira ! :)
Czyli mały bilans:
-"plotka", ze Radomir będzie zwolniony
-"artykuł" w weszło
-"nius", że Filipiak jest niezawodowolony ze swoich viceprezesów.
Obstawiamy co będzie następne?
Ferencvaros Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czyli mały bilans:
>
> -"plotka", ze Radomir będzie zwolniony
>
> -"artykuł" w weszło
>
> -"nius", że Filipiak jest niezawodowolony ze
> swoich viceprezesów.
>
> Obstawiamy co będzie następne?
Zwolnienie Tabisza? :)
In Your Dreams... :)
Filipiak jest jak przysłowiowy Kali, jak jest sukces to on w Zarządzie jest, jak jest problem to wzywa do tablicy. Dałby sobie spokój, dałby sie zastąpić np Pawłowi Misiorowi. I jestem pewien ze atmosfera w klubie i wokół klubu znacznie by sie poprawiła.
heh, bardzo milo i z szacunkiem natomiast zaczeto pisac o Filipiaku (p.s. "Imperator") i o .... Kubie Tabiszu np na Teraz Pasy! i w pokrewnej oficjalnej (czemu oficjanej) gazecie kibicow Cracovii, co stoi w ciekawym kontrascie z pisaniem o Szarancu nie tak dawno. ciekawe...
Jeśli moge dodać swoje zdanie, to zdecydowanie popieram kolegę Radomira. Natomiast byłbym ostrożny z rzucaniem oskarżeń o donosy do tych pismaków z weszło bez dowodów.
a ja na tę stronę nie wychodzę i dobrze mi z tym. A smalcownikom i mataczą mówię NIE.
KOTU Napisał(a):
> a ja na tę stronę nie wychodzę i dobrze mi z
> tym. A smalcownikom i mataczą mówię NIE.
ja ze swojej strony dodam jeszcze analfabetów ...
Stasek z TP w "formie", dowiadujemy się, że Gawędzkiego zwolnił Szaraniec, a nie Filipiak....
[i]Pani Marta z konieczności wcieliła się w rolę rzecznika prasowego, bowiem kilkanaście dni temu wiceprezes [b]Radomir Szaraniec[/b] zwolnił pełniącego tę funkcję Tomasza Gawędzkiego. To pierwsza konferencja prasowa od meczu z Arką Gdynia. Najprawdopodobniej brak rzecznika był powodem niezorganizowania konferencji prasowych przed meczami z Dolcanem i ŁKS-em.[/i]
KOTU Napisał(a):
> a ja na tę stronę nie wychodzę i dobrze mi z
> tym.
Kibice w Polsce dzielą się na 2 grupy:
Ci którzy czytają "Weszło" i się do tego przyznaja, i ci którzy czytają, ale się nie przyznają.
Taaaaaaa .Jest też trzecia grupa i przypuszczam że najliczniejsza do której należę min. ja, która nie czyta bo albo ma na to wyje... albo ją to nie interesuje albo nie ma na to czasu.
Radomir też przyjacielem Cracovii jest!!
.
nic.
1. Ja zaliczam sie do tej grupy (źle sie to jakoś kojarzy, tak na marginesie mówiąc :) co AWB czyli nie czytajacej takich portali.
2. Artykuł na weszlo przeczytalem wczoraj bo chcialem sie dowiedziec w czym problem.
3. Poziom tego portalu musi byc żenujący.
4. Potwierdza to brak podpisu pod tym pseudo artykułem. Napisala to jakas ciota bez jaj.
5. Trzeba byc frajerem żeby donosić ww ciotom o czym kolwiek, a już w głowie mi sie nie mieści jak może zrobic coś takiego ktoś mieniący sie kibicem Cracovii.
6. Donoszenie na kogokolwiek, nawet na wroga jest juz nie do przyjęcia w środowisku kibiców czy ludzi z charakterem.
7. Za tak daleko idący sabotaż i kurestwo może byc tylko jedna kara.
8. Wbrew pozorom, sądzę że w końcowym efekcie wyjdzie nam to na dobre, a pozycja Radmoira sie umocni.
Maszyna samooczyszenia ruszyła... BÓG WYBACZA, CRACOVIA NIGDY!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)